Članki bloga

Tropska deževna osvežitev ☔ z Jungle rain dt

Tropska deževna osvežitev ☔ z Jungle rain dt

Lepota

H kvaliteti kozmetike največ doprinese energija in ljubezen do gojenja rastlin, ki jih izdelek vsebuje. Vsekakor velja prisegati na naravne sestavine – čez naravo ga pač ni!

Zgodovina dvorca Trebnik sega daleč nazaj v 13. stoletje, natančneje v leto 1308, ko je bil v zgodovinskih virih prvič omenjen kot »Trebnikke«, kot dvor pod konjiškim gradom pa je bil omenjen leta 1362. Dokončno podobo, kot jo ima danes, je dvorec dobil v 16. stoletju. Najbolj značajski in pomemben lastnik je bila rodbina Windischgräetz, ki je posedovala dvorec od leta 1828 in vse do konca druge svetovne vojne. Po vojni je dvorec prišel v last Občine Slovenske Konjice, ki je dvorske prostore namenjala različnim dejavnostim, kot so kino, kavarna, otroški vrtec…

Nova linija ⏩ izdelkov dt Dvorca Trebnik se ponaša z kakovostjo, narejeni so z ljubeznijo in zadovoljijo še tako izbirčnega  posameznika. Razkošno ponudbo sestavljajo šamponi, osvežujoča meglica za obraz in telo, svetlikajoči sprej za lase in telo, bogata masla za telo, vlažilni losjoni za telo, poživljajoči geli za tuširanje in pena za tuširanje, balzame za ustnice, tekoča mila za roke, gele za roke, osvežilno ustno vodo in še kaj. Nova linija dt je bolj sveža, razigrana, vendar še vedno kvalitetna.

 ? Vsi izdelki se ponašajo z naslednjimi lastnostmi: 

➝ so brez parabenov,

➝ so brez gensko spremenjenih organizmov,

➝so brez barvil,

➝so brez mineralnih olj,

➝ vsebujejo sestavine naravnega izvora

➝ so bogata z rastlinskimi izvlečki in naravnimi olji. ?

OSVEŽUJOČA PENA ZA TUŠIRANJE Jungle rain
Prikupna embalaža, 200 ml pena vsebuje najboljše za naše telo Alojo, ki vlaži, pomirja in osveži kožo,  je izredno svežega vonja in sam vonj se obdrži še kar nekaj časa. Izvleček nepozebnika ima protibakterijsko delovanje in je bogat z antioksidanti. Primeren za vse tipe kože. ➤ Nakup in info

MNENJE/OCENA

Vročina… hladen tuš je najboljša “fresh” osvežitev, ki te popelje v tropske kraje…  počutila sem se kot prava “jungle woman”… ? Ja, zelooo navdušena  nad izdelkom…  Ima prijeten in osvežujoč vonj, lahka kremasta tekstura pene osveži telo, zadošča že majhna količina nanosa in na koži pusti res lep občutek.  Jungle rain je moj vsakodnevni spremljevalec. Navdušila je tudi mojega partnerja, ki mu je všeč “fresh” vonj” in vsebina v obliki pene.?Priporočam osvežujočo peno… predvsem pa tistim, ki prisegate na naravno kozmetiko.  Si morda že poskusila katerega od izdelkov Dvorec Trebnik?
1AA.JUNGEL RAIN 2

ocena: 5/5 ✶

“Zahtevni po kakovosti postanemo takrat, ko se zavedamo, kaj je za našo kožo najboljše in ko nam je koža hvaležna.”  Hvala Dvorec Trebnik, da sem del vaše zgodbe s testiranjem vaših izdelkov.

Hvala, ker me spremljaš!

 

O avtorju