Članki bloga

Profesionalna linija kozmetike ? CIPRIA MAKE UP

Profesionalna linija kozmetike ? CIPRIA MAKE UP

Lepota

Danes v modnem svetu, si vsaka sodobna ženska želi videti bolj trendi in elegantna, zato vedno znova iščemo nove lepotne izdelke. Obstaja vse več različnih vrst lepotnih izdelkov, ki so že na voljo na slovenskem trgu.
Ker je izbira lakov za nohte pestra, cene pa primerne za vsak žep, tokrat pod drobnogled postavljam novo italijansko blagovno znamko ličil Cipria Makeup, ki sledi največjim svetovnim trendom. Več o izdelkih, v sorodnem članku ⏩ Drzna ličila za popoln izgled.

Roke veliko povedo o nas, ne glede na to, s čim se ukvarjamo in kako so obremenjene. Še prav posebej za to, si roke in nohti vedno zaslužijo, da lepo skrbimo za njih. Čisti in negovani nohti izboljšajo naš celoten videz in z izbiro pravega laka le še bolj poudarimo lepoto naših rok in nohtov. Seveda pa ne pomeni, da moramo vedno slepo slediti pravilom. Če nam je všeč kakšna barva, zakaj je potem ne bi nosili?… Točno tako. ? Edino pravilo, ki se ga moramo strogo držati, je to, da morajo biti naši nohti čisti in negovani prav vsak trenutek.

KAKO DO KAKOVOSTNEGA NANOSA LAKA?…
Preden začnemo z ? lakiranjem, si roke dobro umijemo in posušimo (ne nanašamo kreme,  ker nohte »razmastimo«), lak bomo lažje nanesli, pa tudi obstojnejši bo. Nanesemo brezbarven »podlak«, ki je osnovni nanos (zagotovimo, da bo površina nohta bolj gladka in večja obstojnost barvnega laka) in počakamo približno 5 minut, da se posuši. Šele nato začnimo nanašati barvni lak. Pred nanosom dobro pretresemo, da se barvni pigment enakomerno porazdeli po laku. Lak nanašamo najprej na sredi nohta, v tankih nanosih in počakamo, da se vsak nanos dobro posuši. Tako bo barva lepša in obstojnejša. Zaključimo z »nadlakom« za daljšo obstojnost.

1A.CIPRIALAK

NA TESTU: BARVNI LAK CIPRIA MILANO in MAT ŠMINKA 04
? Mat šminka, pri kateri najprej z nekoliko temnejšim svinčnikom obrobimo ustnice, nato pa postopoma nanašamo svetlejše tone, da dobimo učinek ombre. Med barvami bodo prevladovale temnejše šminke. V modi med drugim ostaja tudi naraven videz.

TRENUTNI TREND ŠMINK…
Med odtenki šmink so trenutno v trendu temnorjavi, vinsko rdeči in vijoličasti toni. V ospredje se spet prebijajo bleščeče šminke, matirane teksture ostajajo modne, zelo priljubljen pa je tudi ombre učinek, kar pomeni, da se toni šminke prelivajo iz temne v svetlo. Letošnjo zimo so torej v ospredju temnejše barve, vinsko rdeči in rjavi odtenki, v modi pa je ponovno predvsem naravni videz. Izogibajte se uporabi živih barv in bleščic. Izbirate lahko med več kot 20 odtenkov šmink. In to že od 3,90 EUR dalje!
Izbira rdeče šminke ali njej podobni odtenki, so nekakšna brezčasna modna muha, ki praktično nikoli ne bo šla povsem iz mode. A izbira pravega odtenka je vse prej kot lahka naloga, kajti vsaka barva  šminke ni prava za nas. Splošno pravilo (ki velja v večini primerov, čeprav so tudi izjeme) je, da izberemo za obraz tiste barve, ki imajo enak podton kot naša koža. S tem dobimo najbolj harmoničen, skladen in zdrav videz…

1AA.CIPRIA 2A

MNENJE/OCENA
Urejeni nohti so pokazatelj naše skrbi za telo in zdravje. In kje kupiti kvaliteten in obstojen lak? Sama temu procesu vsako sezono namenim kar nekaj pozornosti. Iskanje pravega laka, ki zajema obstojnost in kvaliteto, je včasih prav stresno. A temu zdaj več ni tako. Odkar sem testirala Cipria Makeup, vem, da sem s tem našla pravi naslov za nakup lakov in ostale kozmetike. Happy! Lak je zelo kvaliteten in obstojen, na nohtih se obdrži kar nekaj dni. Ima ravno pravšno gostoto, sijaj in lepo se odstrani iz nohtov. Barva?… Pogosto pravilno izbrana barva laka je zame tista malenkost, ki mi lahko obarva in polepša dan. 
Šminka Mat 04 je čudovita barva, ki pusti na mojih ustnicah sijoč in zapeljiv izgled, ki lahko traja ure …
Konec koncev, nam današnji kozmetični trg ponuja  res velik izbor dobre in kvalitetne kozmetike, samo jo moramo najti in preizkusiti. Super trgovinica s super izdelki, ki te ne razočarajo.  

V katere modne barve se bomo odele to zimo? Obišči modni kotiček Cipria Makeup in preizkusi njihove izdelke. Verjemite, ne boste razočarane. Več o novostih in akcijah, pa lahko slediš na Facebook strani Cipria make up Ljubljana.

 

O avtorju

1 Komentar

  1. Nina
    22 januarja, 2017 at 12:59 pop

    Lak je krasne barve. Koristne informacije za nanos.

Komentiranje je zaprto.