Članki bloga

Prvo intimno negovalno olje na svetu ? Luxury intimate-Li Quandisa

Prvo intimno negovalno olje na svetu ? Luxury intimate-Li Quandisa

Lepota

Nega je osnoven del našega vsakdana in običajno veliko energije, časa in premisleka namenimo negi telesa in obraza, na nego intimnih predelov pa nemalokdo kar pozabi. Vzdrževanje higiene intimnih predelov je nadvse pomembno in tudi zdravo. Intimni deli spadajo med najbolj občutljive dele telesa, zato zahtevajo posebno nego.

KDO SO LUXURY INTIMATE – LI QUANDISA?…
V sodelovanju s strokovnjaki so skupaj združili čutno mešanico olj in rastlin, od katerih ima vsaka svoje posebne lastnosti. V vsaki od nas se skriva vsaj delček boginje lepote in poželenja, po kateri so poimenovali prvo intimno negovalno olje na svetu. Ustvarjeno in v zapeljivo stekleničko li Quandisa ujeto je bilo z enim samim namenomda poudari in obogati našo ženstvenost.
Ker gre za nežno in občutljivo področje ženskega telesa, so se priprave lotili z veliko mero previdnosti in pozornosti. Edinstvena in premišljeno sestavljena mešanica izbranih olj vas bo navdušila, prijetni in negovalni učinki pa so preprosto … božanski.

NA  TESTU: INTIMNO NEGOVALNO OLJE Li Quandisa
Prvo intimno negovalno olje na svetu. Intimno negovalno olje li Quandisa nevtralizira neprijetne vonjave, preprečuje vnetja, srbečice in suhost sluznice, uravnava njeno floro ter izboljšuje mišični tonus. Priporočajo ga damam vseh starosti, po njem pa lahko brez težav posežejo tudi moški.
Li Quandisa je obogateno z Izvlečki breskovih pešk, ki deluje izrazito negovalno, cvetovi rakitovca antiseptično, dodan cimet pa učinkuje kot blag afrodiziak.

1aa-intimnanega

ZAKAJ IZBRATI NEGOVALNO OLJE?…
Negovalna olja so naraven del kozmetike, nepogrešljiva in predvsem zdrava. Za največji učinek je dobro izbirati hladno stiskana bio olja, ki vsebujejo največ dragocenih snovi. Res, da so malo dražja, a učinki vredni svoje cene. Poleg tega pa jih uporaljamo v majhnih količinah in jih imamo zato za dlje časa. Z njimi nadomestimo kemične kremice, pilinge, odstranjevalce ličil, losijone za telo, balzame in še marsikaj drugega.
Dobro poznavanje, čutnost in spoštovanje do našega telesa so vtkali v proces izdelave negovalnega olja Li Quandisa, ki je popolnoma naravno, njegova visoka kakovost in učinki predstavljajo pri negi intimnih predelov velik korak naprej. Tako nam s ponosom zagotavljajo, da je:

100 % naravne in organske pridelave
100 % vegansko in rastlinskega izvora
100 % brez parfumov in parabenov, konzervansov in kemičnih dodatkov
ni testirano na živalih
izdelano v EU/SLO

PRAVILNA HIGIENA JE POL ZDRAVJA…
Intimna higiena je zrcalo našega odnosa do lastnega telesa. Redno umivanje, zmerna uporaba primernih sredstev za umivanje in probiotikov so zlata pravila intimne higiene, ki je pogoj za zdrave spolne organe ter zadovoljivo spolno življenje. Pretirana uporaba navadnega mila, lahko škoduje, saj je tvoja koža zlasti v intimnem predelu zelo občutljiva. Kemija in dodatki parfumov samo po nepotrebnem dražijo in lahko v najslabšem primeru povzročijo celo alergije. Najpogostejši povzročitelji okužbe sečil so škodljive bakterije črevesne flore. Mikroorganizmi pridejo v sečila najpogosteje iz predela zadnjice, in sicer po sečnici, ki je pri ženskah krajša kot pri moških, zato tudi hitreje zbolimo.

MNENJE/OCENA
Ženske se najbolje počutimo, če smo sveže od glave do pete. Zato v naših kopalnicah, ne manjka negovalnih sredstev, s katerimi si pri tem pomagamo. Kaj pa higiena intimnih predelov? In med zelo pomembno  osebno higieno spada prav intimna nega. Intimni predeli so občutljivi in potrebujejo pravilno in blago nego. To ni pomembno samo za dobro počutje, ampak predvsem za zdravje. Izdelek za nego intimnih predelov bi zato moral biti del vsakodnevne nege, enako kot gel za prhanje, dezodorant in zobna ščetka. 

Ostani izbirčna in pozorno uporabljaj preverjene izdelke, kajti intimna nega je temelj zdravja vsake ženske. Intimni predeli telesa, še posebej ženskega, so občutljivi in potrebujejo pravilno ter blago nego. Z vsakim umivanjem se naša koža in sluznica izsušujeta, zato morajo biti izdelki za čiščenje prilagojeni delu telesa, ki ga umivamo. Srčno priporočam uporabo izjemno intimnega olja li Quandisa, ki sem ga sama testirala in sem z njim zelo zadovoljna. Zakaj? Kot prvo je ? iz naravnih sestavin, nevtralizira neprijetne vonjave, preprečuje vnetja, srbečice in suhost sluznice, uravnava floro ter izboljšuje tonus. Je prijetnega vonja in resnično deluje. Olje ne pušča mastnih madežev in hitro se vpije v sluznico.  V tako majhni steklenički, je ujeta kapljica odličnega eliksirja, ki poskrbi za naše zdravo intimno življenje. 
Uporaba: za najboljši učinek proizvajalec svetuje vsaj enkrat mesečno tudi 7-dnevno zaporedno uporabo. Pred uporabo stekleničko dobro pretresemo, nato nekaj kapljic olja s čistimi rokami nanesemo na intimni predel sluznice in počakamo, da se hitro vpije. Olje lahko uporabljamo po svojih željah in potrebah.

ocena: 5/5 ★

Več kmalu na spletni strani Li Quandisa by LUXURY INTIMATE. Svojega si lahko naročiš na tel: 01 515 23 00, e-mail: info@luxury-intimate.com ali pa kar osebno v podjetju DiDios, Brilejeva 2 v Ljubljani (nasproti Mercator center Šiška). Ne spreglej novosti na Facebook strani ⏩ Luxury intimate-Li Quandisa.

O avtorju

1 Komentar

  1. Nina Cizl
    22 januarja, 2017 at 1:04 pop

    Kaj takega še nisem preizkusila, me je pa izdelek glede na objavo prepričal. 🙂

Komentiranje je zaprto.