Članki bloga

NA TESTU: Long4Lashes Serum

NA TESTU: Long4Lashes Serum

Lepota
Le katera si ne želi lepih, dolgih in gostih trepalnic?… Brez dvoma, vsaka ženska si želi zapeljive trepalnice, ki ustvarijo privlačen pogled.
 
Spletna trgovina Dragocena.si me je prijazno povabila k sodelovanju testiranja seruma Long4Lashes. Ker sem o tem serumu slišala že nekaj pohval iz strani drugih, sem bila še toliko bolj navdušena, saj sem nekako prepričana, da bo potemtakem deloval tudi na meni. Zadeva se mi je zdela kot nalašč zame, saj me mati narava ni obdarila z bogatimi in dolgimi trepalnicami. Z izdelkom srečujem prvič, tako da zaenkrat težko govorim o njegovem delovanju. Sem pa vesela za možnost testiranja in takšne produkte, ki delujejo hitro in brez težav. 

Long4Lashes in akcija… moje testiranje seruma za rast trepalnic, se je z današnjim dnem pričelo, zato me spremljaj še naprej in kmalu boš izvedela kakšno bo moje zadovoljstvo in rezultati testiranja.

V današnjem času so “must have” dolge in goste trepalnice skoraj vsake ženske. So eden izmed najboljših načinov, kako lahko izpostavimo lepoto svojega očesa in s tem postanemo veliko bolj privlačne.
Osebno ne maram umetnih trepalnic, ker lahko poškodujejo moje naravne, ali celo povzročijo izpadanje le-teh, zato sem vesela, da bom preizkusila izdelek, ki mi bo na naraven način pomagal do želenih rezultatov.

PREDNOSTI SERUMA:
Daljše, gostejše, debelejše, močnejše, prožne in sijoče.
Zahvaljujoč napredkom globalne estetske medicine lahko sedaj aktivno spodbujate rast svojih trepalnic.
Varen in učinkovit način za zapeljiv in privlačen pogled, o katerem ste vedno sanjale!
Enostavna uporaba: Za vsako oko zadostuje samo en nanos tik nad trepalnicami – vsak večer.
 
Z redno uporabo so rezultati vidni že po treh tednih. Tukaj je predvsem pomembna vztrajnost in nekaj minut časa zvečer. Serum pomaga do čudovitih, dolgih in gostejših trepalnic in je primeren za vse, ki želite izboljšati stanje svojih trepalnic; kratke in tanke trepalnice, poškodovane trepalnice, uničene od umetnih trepalnic, …
 .
Podaljšaj svoje trepalnice tudi ti. Long4Lashes je cenovno je zelo dostopen in seveda bistveno boljši kot umetne trepalnice. V kolikor bi serum za rast trepalnic želele preizkusiti, klik na ⏩ Dragocena.si. Spremljaš pa jih lahko tudi na Facebook strani ⏩ Dragocena.si.
 
Želim vam čudovit dan… ?

O avtorju