Članki bloga

Enostaven in popoln styling z vrtljivo krtačo Bellissima

Enostaven in popoln styling z vrtljivo krtačo Bellissima

Moda

Pričeska igra vodilno vlogo  in je slika vsake elegantne ženske.
Naš videz je v veliki meri odvisen od tega, kaj počnemo z frizuro. Za vsako spremembo se odločimo iz več razlogov, ali zaradi mode, trendov ali pa si enostavno zaželimo spremembo. Ženske pogosto nismo zadovoljne z svojimi lasmi; tiste, ki imajo naravno lepe, valovite kodre hočejo imeti preprosto ravne in gladke in obratno.
Ste se že kdaj vprašale, kakšno krtačo izbrati, da bo prava za tvoje lase?…

Lasje so krona glave in naš najbolj opazni del telesa..

Danes so najbolj hitri, učinkoviti in preprosti načini do željene pričeske ravno pripomočki za lase – krtače ali ravnalniki. Z  njimi enostavno in hitro ustvarimo popolno pričesko.  Če želimo lasem dodati volumen in imeti bolj polno pričesko, uporabimo krtačo za lase.

◻ Vrtljiva krtača Bellissima BHS 2100
Vrtljiva krtača Bellissima je primerna za hitri styling vsak dan. Za noro dobre kodre ali ravne lase.  ⤵

PREDNOSTI:

  • krtača ima silikonske ščetine, ki so nežni do las, hkrati pa drži pramen las tako, da omogoča hiter in enostaven styling do željene pričeske
  • valj krtače je prevlečen s keratinom in kramiko, ki ščitita in negujeta lase, ter jim dajeta takojšnjo vitalnost in intenzivno zaščito
  • po oblikovanju so lasje svilnati, sijoči in elastični
  • omejuje naelektrenost las in ustvarja popoln lesk
  • LED indikator delovanja in hladna konica
  • dvosmerna vrtljiva krtača
  • se hitro segreje do nastavljene temperature, tako da ni treba dolgo čakati na pravo temperaturo

MOJE ZADOVOLJSTVO…
Danes nam trg ponuja različne kvalitetne pripomočke in številne možnosti spreminjanja našega naglavnega okraska. Nekatere imamo ravne lase že naravno, druge pa potrebujejo malo več nege, da so ti videti ravni in sijoči.

Osebno se vseh teh pripomočkov za lase ne poslužujem prepogosto, a občasno pa le rada spremenim svoj videz pričeske.
Z urejeno frizuro sem blestela na dogodku  3. Beautiful Bloggers MeetUp, kjer mi je bila v veliko pomoč krtača Bellissima. Lase sem imela popolnoma ravne in gladke, saj ti vedno delujejo elegantno in urejeno.

* hitro in enostavno oblikuje lase v želeno obliko in je lahko odličen pripomoček, ki zagotovo ne bi smel manjkati nobeni lastnici urejene frizure.
* pri daljših laseh zelo prime, zato se je treba nanjo navaditi.
* ne vozla las in na koncu imaš kot od frizerja popolnoma ravne in gladke ali lepe in valovite kodre, ki bodo delovali zelo razkošno, s čimer učinkovito pričaraš izrazit volumen.
* všeč mi je, ker mi olajšala delo, lase lepo zgladi in priviha, da so videti urejeni in sijoči.
* primerna je tako za kratke kot dolge lase.
* ker so moji lasje tanki, se volumen in gladkost ohrani dva dni
Odlična ideja za darilo!

UPORABA:
Z urejanjem začnem pri nižji stopinji, ker je temperatura dovolj visoka, po potrebi za doseg želenega rezultata pa lahko temperaturo tudi povišaš. Uporaba je zelo preprosta; položi krtačo pod pramen las in aktiviraj rotacijo, za volumen je dobro najprej s krtačo privzdignit lase pri korenu, potem pa nadaljevati po celem pramenu do konic. Če želiš svež videz s konicami navzven, krtačo položi nad pramen, izberite rotacijo ter sledi gibanju las navzven. Če želiš bolj poudarjen valovit videz med rotacijo navij celotni pramen okrog krtače in ga nekaj sekund ohrani v tem položaju. Na koncu pramen izpusti, aktiviraj obratno rotacijo ali pa krtačo preprosto drži obrnjeno navzven.

Si tudi ti sita čakanja v vrsti pri frizerju? Se ti zdijo te storitve predrage in cene oderuške? Potem poskrbi za svojo pričesko sama. Za to potrebuješ nekaj dodatnih aparatov, ki ti bodo delo olajšali. Priporočam skok v spletno trgovino ⏩ Nali.si,  kjer najdeš tudi pripomočke za osebno nego, modne dodatke, nakit,… Ne pozabi jih spremljati tudi na Facebook strani ⏩ nali.si – Nakit, lepota in zdravje.
Za več slik me spremljaj na Facebook strani ⏩ Pinky Fashion Blog ツ

O avtorju