Članki bloga

Bodi v trendu: Flash tattoos ✨

Bodi v trendu: Flash tattoos ✨

Moda

Najnovejši lepotni trendi narekujejo, da je čas za “body art” ali tako imenovane začasne tatuje, ki letos sijejo predvsem v zlati barvi, seveda pa lahko poskusimo tudi druge kovinske odtenke. Flash tatuji prihajajo v različnih geometrijskih oblikah ter naši koži s svojim sijajem dodajo še dodatno iskrico. Lahko so v obliki zapestnic, verižic ali drugih poljubnih oblik, gotovo pa bodo le še bolj okrepili naš stil in elegantno bomo tako izgledale kar celo poletje. Tatuji so vsako leto bolj priljubljeni, me damice pa smo tudi vedno opazne in lepe.

Svetleči (kovinski) tattoo ali v originalu “flash tattoo” je inovativen začasni nakit, navdihnjen po začasnih tattoo-jih. Zasledimo ga lahko že na skoraj vseh fashionistah, zvezdnicah in preprostih puncah, ki želijo v svoje stajlinge vnesti malo zlatega sijaja in glamurja. Svetleči tattoo je odličen za vse vrste zabav (rojstni dan, novo leto, pust,…), festivale, koncerte, za na plažo ali bazene, skratka kamorkoli se gresta ti in tvoja koža zabavat! velik izbor ? Nakitko.si in fb Nakitko.si 🙂
flash tattoo blog
UPORABA TATUJA:
Tattoo nalepimo tako;
Bolj preprosto kot si misliš! Tvoja koža naj bo čista in suha, brez kakršnekoli maščobe od krem, saj se tattoo drugače ne bo prilepil na kožo. Če želiš tattoo namestiti na težavno področje, raje poprosi nekoga, da ti priskoči na pomoč, saj mora biti koža, na katero nameščaš tattoo, ravna, sproščena in nič nategnjena. Če boš nanesla več tattoojev enega zraven drugega, poskusi tattoo odrezati čimbolj ob robu, saj jih boš tako lažje in bolj natančno nalepila. Nato odstrani prozorno folijo. Tattoo položi na kožo in na belem papirju drži mokro krpico približno 30 sekund. Odstrani papir in na rahlo potapkaj z vlažno krpico še po tattooju na koži. To je to! Kože nato ne razteguj ali drgni še najmanj 10 minut po nanosu. Tattoo najbolje izgleda po kakšni uri ali dveh od nanosa, saj se v tem času lepo “vleže” v kožo.

Tattoo zdrži;
4-6 dni, odvisno od tega, kam ga naneseš in kako skrbiš zanj. Da bi čim dlje zdržal, se na tistem predelu izogibaj uporabi mila, losjonov, krem in olj.

Tattoo odstranimo tako;
Preprosto maži ta predel z baby oljem, olivnim oljem ali kokosovim oljem približno 1 minuto in ga nato nežno zdrgni stran (lahko si pomagaš tudi s pilingom). Če je potrebno, ponovi postopek. Nato predel navlaži z losjonom ali kremo.
Ker sem tudi sama pozorna na najnovejši lepotni trend, si svoje telo okrasim vsako leto z vsemi vrstami zlatih in kovinskih začasnih tatujev, v katere sem naravnost zaljubljena in tako je moj poletni čas, najlepši čas, ko sem drzna, modna in opazna.

Zakaj kupovati drage zapestnice, če lahko prazno roko okrasiš z “metalik zlatimi ali srebrnimi trakovi” oviti okrog telesa, ki izgledajo presenetljivo naravno in  ponujajo vizualni efekt. JA!
In kako nositi Flash tattoo? Izberi tattoo, ki je najbolj v stilu s tvojim osebnim nakitom, nato dodaj še nekaj “plasti” tvojega pravega nakita. Pomisli na zlato pernato tattoo manšeto, ki se nežno kaže izpod tvojih zapestnic ali na zlate večje motive, ki tiho sedi na zapestju. Drage moje z raznimi različnimi tatuji boste opazne in “sama ideja”, odločitev za ta modni dodatek,  je tiste vrste iluzija, ki pripravi ljudi, da tuhtajo in končno le vprašajo :” Je to nakit ali imaš tattoo?”

1aaa-fash tattoo

O avtorju