Članki bloga

Zapeljiv pogled ? z umetnimi trepalnicami  ?

Zapeljiv pogled ? z umetnimi trepalnicami ?

Moda

Eden najbolj zaželenih ženskih atributov so lepe, dolge trepalnice, ki poudarijo oči in naredijo zapeljiv pogled.  Se strinjate, a ne?! To lahko preprosto naredimo kar same doma. Kako? ↠ Umetne trepalnice so zadnja leta izredno priljubljene, vendar jih je včasih težko pravilno nalepiti. Slabo nalepljene trepalnice so videti smešno in celotnemu videzu ne pomagajo.  Umetne trepalnice delujejo po videzu in občutku popolnoma naravno – kot naravne trepalnice, zato nihče tudi podvomil ne bo o vaši skrivnosti.

‘Fatalen pogled izpod zapeljivih, dolgih in privihanih trepalnic.’

In ker ponavadi začnem prag pometati pri sebi, bom nekaj svojih izkušenj delila z vami. Moje prve ‘trepke’ so bile bolj kot ne poraz. Ko sem jih nalepila na sredi veke in poravnala, se mi je na eni strani odlepilo. Joj kaj pa zdaj?? Hitro popravim in vse naravnam kot treba in pogledam v ogledalo, ja bo ok. In gremo na drugo oko. Tukaj pa spet naletim na težave. Isti postopek, iste težave. Ampak mi je uspelo. Trepalnice morajo na koncu izgledati estetsko in ne ne preveč umetno in oči pridejo do izraza. 🙂 In kot pravijo: “vaja dela mojstra”, so se tudi moji treningi obrestovali. 🙂

Ko kupuješ umetne trepalnice si vedno vzemi čas in si kupi trepalnice, ki bodo ustrezale tvojemu ličenju. Če si le lahko finančno privoščiš, si raje kupi trepalnice, ki so narejene iz naravnih dlačic. Plastične trepalnice je težje nalepiti pa tudi rade so neubogljive, ko  jih enkrat nalepiš.

1AA. UMETNE TREPKE

Kako pravilno nalepimo umetne trepalnice:
⇲ preden si jih nalepiš, jih vzemi iz embalaže in s prsti rahlo zmehčaj, saj jih bo potem lažje upogniti med lepljenjem. Ko naneseš lepilo (lepilo nanesi na trepalnice), nekaj časa počakaj, da se lepilo rahlo strdi in šele nato jih začni lepiti na veko. Večina lepil je zdaj barvnih (sprva je belo ali rahlo modre barve, ko pa se posuši do konca, postane prozorno), tako da vidiš, kdaj se lepilo popolnoma strdi. Dokler se lepilo ne strdi, lahko trepalnice brez težav premikaš, dokler ne najdeš optimalnega položaja. Pri tem si lahko pomagaš s pinceto, leseno palčko ali s kakršnimkoli pripomočkom, ki je na koncu koničast, ampak previdno, da se ne ‘pokneš’ v oko.

⇲ trepalnice ne smejo biti daljše od tvojega očesa. Še preden naneseš lepilo, jih prisloni nad trepalnicami in izmeri dolžino. Če so predolge, jih na strani, kjer so daljše (tista stran, ki bi jo nalepila na zunanji kot očesa) odreži.

⇲ pogosta napaka – zlato pravilo trepalnice začneš lepiti takoj, ko naneseš lepilo. počakaj 10 – 15 sekund, da se lepilo rahlo strdi in šele nato jih začni lepiti na veko. Večina lepil je zdaj barvnih (sprva je belo ali rahlo modre barve, ko pa se posuši do konca, postane prozorno), tako da vidiš, kdaj se lepilo popolnoma strdi.

⇲ umetne trepalnice naj bi se nanašale preden si z maskaro namažeš svoje trepalnice. Vendar to ni nujno. Če imaš, na primer, naravno ravne trepalnice, jih prvo ukrivi s kleščami za trepalnice, rahlo namaži z maskaro in nato nalepi umetne. Poskusi več načinov, da najdeš tistega, ki ti najbolj ustreza. In tako kot pri drugih zadevah tudi tu velja pravilo – vaja dela mojstra!

Z lepimi trepalnicami boste prav gotovo pritegnile pozornost! ?

O avtorju