Članki bloga

Poudari svoje lepe oči… ? z magnetnimi trepalnicami  Bellezze.eu

Poudari svoje lepe oči… ? z magnetnimi trepalnicami Bellezze.eu

Moda

Trepalnice so zadnja leta na Top vroči lepotni lestvici, večje so, daljše so tem bolje. So ultimativen lepotni znak vsake ženske in prav gotovo boste pritegnile pozornost!

Magnetne tepalnice so novi trend v svetu lepote. In ker tudi sama poskušam aktivno slediti vsem tem trendom, sem se z veseljem odzvala na povabilo testiranja magnetnih trepalnic Bellezze, ki je na našem tržišču povsem nekaj novega in na srečo nežna, enostavna metoda, super efekt! Ste jih že preizkusile?

diskretni naravni videz magnetnih trepalnic

NA TESTUMagnetne tepalnice Bellezze
Micro magneti poskrbijo za močno obstojnost umetnih trepalnic in nadomestijo agresivne preparate in lepila.
cena: 24,90€ Akcija❗

MNENJE/OCENA
Ko sem prvič zasledila na Yutube video o magnetnih trepalnicah, sem takoj pomislila; kozmetična industrija nas bo spet pridno izkoriščala. ? In spet en video, ki prikazuje vse tako lepo in enostavno, realnost pa je povsem drugačna. Pa vseeno me to ni zmotilo in dajmo video pogledat do konca. Ker tukaj ni bilo govora o lepilu, je moje zanimanje postalo vse večje in tudi želja, da jih sama preizkusim.

Tako preprosto do dolgih in gostih trepalnic…
Če rade uporabljate umetne trepalnice, priporočam, da izberete diskretne, take, ki imajo naravnejši videz, ki so brez lepila, še boljše, ki so magnetne. Predvsem sem zelo presenečena nad enostavno namestitvijo. Preprosto, posebno za tiste, ki ravno ne blestimo pri nanosu umetnih trepalnic in vsega tega packanja z lepili. Sama sem že nekajkrat poskusila z umetnimi, pa ravno še vedno nisem najbolj spretna in tudi ni bil zadovoljiv rezultat. Uspela na desni, neuspela na levi. Hmmm…  in gremo spet znova. Ja res je, vaja dela mojstra.

Če sem odkrita, me vedno znova odvračajo umetne trepalnice, saj težave z lepili in podobnimi preparati, ki lahko škodujejo očesu in mojim naravnim trepalnicam… ? Zdravje mojih oči je vendarle na prvem mestu! Oči so občutljiv organ in se lahko hitro poškodujejo, vnamejo, vzdražijo in obolijo. Da to preprečimo, je zdaj z trepalnicami Bellezze tako preprosto, brez škodljivih lepil in packanja. Perfect!
slike so v čb izvedbi, da se rezultat bolje vidi

Moje zadovoljstvo z magnetnimi trepalnicami… 
Super, magnetne trepalnice so sestavljene iz drobnih dlačic, ki izgledajo naravno, udobno in so popolnoma varne za oči. Na ta način lahko naravno poskrbim za podaljšanje in volumen trepalnic, hkrati pa ohranjam njihovo kakovost. Popolnoma varna metoda in v prvi vrsti pomeni obogatitev mojih naravnih trepalnic. Ne vsebujejo nevarnih materialov in kar je najpomembnejše, lahko jih uporabim večkrat.  Lepo poudarijo očesni kotiček, imajo zelo močan magnetek, ki jih v trenutku sprime in ni skrbi, da bi se premaknile ali odpadle, poskrbi, da ostanejo na mestu. Lahkoten občutek, jih skoraj ne čutim.
Slabosti:  edina slabost je ta, ko sem jih namestila in poravnala s prsti, mi je na notranji strani očesa majčkeno štrlelo stran. Ni zelo opazno ampak ravno toliko moteče, da nisem popolnoma zadovoljna.  Verjetno bi bile zame bolj primerne z dvema ali tremi magnetki, ki v celoti objamejo moje trepalnice. Upam, da mi bo s časoma po večkratni uporabi uspelo tole nekako rešit. Sedaj na voljo, novost v spletni trgovini ⏩ Bellezze TWO Micro-MagneticTECHNOLOGY in Bellezze THREE Micro-MagneticTECHNOLOGY.

Kako jih nanesem?…
Umetne trepalnice nežno vzamemo iz škatlice, na zaključek, se pravi po končanem senčenju vek in nanosu maskare – urejenega make upa. Vse kar potrebujemo, je nekaj minut časa, ogledalo in mirna roka. ?
Postopek:
zgornji del magnetnih trepalnic nežno položim na zunanjo stran svojih naravnim trepalnicam, nato približam spodnji del da se magneti sprimejo (sendvič efekt) in že so lepo nameščene. Zelo enostavno, a ne?! Ob koncu dneva jih hitro in z lahkoto snamem ter shranim nazaj v lično embalažo.

Zelo pomembna je osnovna nega naših naravnih trepalnic…
Ličila moramo vsak večer odstraniti z obraza z negovalnimi olji, ki topijo ličila in hkrati negujejo trepalnice. Maskaro previdno odstranjujemo iz trepalnic, da jih ne poškodujemo. Na vatirano blazinico nanesemo odstranjevalec, nežno položimo blazinico na veke in pridržite minuto ali dve, da se maskara na trepalnicah raztopi, nato vlečemo blazinico v smeri rasti trepalnic.
Kot pri koži je tudi pri trepalnicah pomembno, da jih redno in dobro negujemo.

Kako bodo tvoje trepalnice zares opazne?… Če še nimaš trepalnice Bellezze, pohiti in si naroči svoje v spletni trgovini ⏩ bellezze.eu, spremljaš pa jih lahko tudi na Facebook strani ⏩  Bellezze in moji fb Pinky Fashion Blog

Pozdravček, ?

O avtorju