Članki bloga

Modne torbice 2016

Modne torbice 2016

Moda

Torbice, ki nam jih ponujajo za leto 2016, so zelo pestre, zabavne in enostavno lepe. Izbirale bomo lahko med torbicami v obliki živali, hrane, predmetov, človeških obrazov, z resicami, med štirikotnimi oblikami ter polkrožnimi oblikami, med tistimi z verigami, med malimi in velikimi, med zabavnimi in elegantnimi… pa kaj bi izgubljala besede, najboljše, da se prepričate same. ?
bags women 2016
Kaj vse sodi k modnim dodatkom? Seveda ni to samo modni nakit, ampak tudi torbice, ki so praktične; za sprehod, shopping prosti čas in vse do elegance.

Modne torbice so vedno bolj priljubljen modni dodatek za dekleta in dame po vsem svetu…

Torbice z resicami – so letos v različnih barvah, od svetlejših/temnih res do mehkih semišnih odtenkov. s tem modnim detajlom lahko pretiravate, lahko pa ga držite na verigi. Možnosti je več, kaj kateri paše.
Okrogle torbice – so še zmeraj modne in praktične, da vanjo spravimo vse potrebno, hkrati pa nas ohranja v trendu.
Torbice z raznimi verigami – ta detajl doda nekaj drznosti in ostrine ter sijaja. Bodite del verižne reakcije in si vroči trend priskrbite čim prej.Na izbiro je ogromno različnih modelov. Od velikih do majnih.
Minitorbice – so lažje, in jo bomo lahko vzele kamorkoli. Preizkušeni trend so čiste in trdne silhuete ali pa strukturirani grafični slogi.
Grafične torbice – zanimive torbice bodo izražale vašo igrivo naravo. Vsebuje vse od smeškov do tropskih sadežev in tehnoloških pripomočkov; takšne osebnosti nima nobena druga torbica. ♛
bags women 2016 1
In za katero torbico ste se odločile? Moja šibka točka so med drugim tudi torbice, ki mi polnijo poličke, da počasi več ne bo prostora za novo… 😉 ? Pomlad je tukaj in treba bo naredit “čistko”… ?

O avtorju

1 Komentar

  1. Sara
    30 aprila, 2016 at 2:56 pop

    Luštne torbice, všeč mi je ta igrivost in raznovrstnost 🙂

    Od teh na fotkah pa mi najbolj v oči pade št. 8, je čisto po mojem okusu 🙂

Komentiranje je zaprto.