Članki bloga

V ženski garderobi enostavno ne sme manjkati…? ‘must have’kosi…

V ženski garderobi enostavno ne sme manjkati…? ‘must have’kosi…

Moda

Zimska sezona 2017 vključuje med ‘must have’ modne dodatke tudi klobuke, ki so postali sestavni del garderobe sodobne in uspešne ženske. V novi sezoni, nam oblikovalci ponujajo širok-krajci klobuk, ki izgleda spektakularno v kombinaciji z elegantnim plaščem, jakno, modnim kosom iz umetnega krzna ali ogrinjalom.

1AA.SPRING17 5A

Ker modnih dodatkov nikoli ni preveč, sem spet svojo garderobo ‘oborožila’ z čudovito torbico, modnim klobukom in semiš gležnarji, ki so obvezen modni dodatek in pika na i vsakemu stajlingu. Navdušena nad nakupom, pa čeprav sem s tem še dodatno zapolnila že tako ali tako polno in prepolno omaro. ?

A veste o čem se zadnje čase veliko govori?… Ja prav ste slišale, o velikem vodilnem trendu za leto 2017 in to je saten, ki se seli tudi na čevlje, med katerimi prevladujejo škornji do in nad koleni.  Kraljujejo še mehki materiali, katerim se ne boste mogle izogniti: semiš, velur, pliš, žamet…
Ne morem pa mimo, da ne bi omenila še krzna, ki se letos vrača v vsej svoji mehkobi. In to ne kot katerokoli umetno krzno, ampak kot barvno krzno…

TORBICE…
? Določene smernice narekujejo povsem nov videz torbice, spet druge v osnovi ostajajo zveste kosom, ki veljajo za večne. Ne glede na garderobo pa so torbice v resnici večkrat glavna ali bolje rečeno najbolj opazna točka celotnega outfita. To pogosto zasledimo prav pri zimskem stajlingu, saj sta ravno torbica in obutev tista dodatka, ki v družbi pletenin, volnenih in žametnih kosov zelo izstopata. Izbirale bomo lahko med različnimi modeli velikih, srednjih in majhnih ročnih torbic. Praktične so še vedno majhne torbice, ki so IN kos te sezone, vanje pa brez skrbi spravimo tisto najnujnejše.
Katere barve izbrati?… Izstopajo predvsem temnejše, umirjene barve, med njimi črna, temno modra in bež. V zimskih mesecih ljudje raje posegamo po temnejših barvah, ampak tudi v barvi bordo zagotovo ne boste zgrešile, prav tako pa jo lahko odlično kombiniramo.

KLOBUKI…
Klobuk vedno bolj prodira v ospredje mode, je eden od modnih dodatkov, ki ga preprosto morate vzljubiti, saj v hipu vašemu izgledu doda bolj ljubki damski videz. Priljubljeni so v nevtralnih odtenkih ali pa bolj opaznih, kot so vojaško zelena, mornarsko modra ali pa temno rdeča.

1AA.SPRING17 2A

ČEVLJI…
? Ženski čevlji so eden od najbolj damskih modnih kosov. Zato v zimski kolekciji 2017, ne smejo manjkati škornji in gležnarji s katerimi boste pritegnile poglede in požele velik aplavz. Če se odločite za nakup gležnarjev, naj ne bo bistvena višina pete, temveč njena stabilnost in udobnost. S pravo kombinacijo oblačil in modnih dodatkov boste dosegle privlačen in moden zimski videz, primeren tako za službo kot prosti čas. Pa ne pozabite: letošnji največji trend – žamet, ki izredno elegantno deluje prav v vlogi gležnjarjev in škornjev.

1AA.SPRING17 1A

Letošnji trendi so zelo lepi, prilagojeni prav ženski, ki je rada urejena, trendi in še vedno udobno oblečena. Ne le modni dodatki, povsem so me prevzele tudi debele pletenine v nežnih, nude in pastelnih odtenkih, ki v kombinaciji z vrhnjim kosom delujejo naravnost čudovito.

S čim novim in drznim si napolnila svojo omaro ti?

O avtorju