Članki bloga

? Pinky Fashion Blog je pred dnevi upihnil prvo svečko… ?

? Pinky Fashion Blog je pred dnevi upihnil prvo svečko… ?

Tyashin svet

Pred letom dni se je slovenski javnosti predstavil svež, barvit in modni Pinky Fashion Blog, ki je namenjen vsem tistim, ki cenijo lepoto, obožujejo modo ter modne smernice. Močna volja, ustvarjalnost in unikatnost, me je pripeljala do takšnega bloga, kot zgleda danes. Izraža mojo osebnost!
Za uspešnost in prepoznavnost bloga, delam s srcem, vsak dan se trudim, da je vedno v pogonu, da vam predstavim modne novosti ter nove produkte, ki šele prihajajo na trgovske poličke. Blog je unikaten, iskren, barvit, energičen, samosvoj, predvsem pa zvest sebi. In vsega kar se lotim, izpeljem do konca profesionalno in v dogovorjenem časovnem terminu.

ZAKAJ BLOGANJE?…
Sem ena izmed mlajših blogerk, ki me je splet okoliščin pripeljal do tega, da sem ustvarila spletno stran in začela blogati tudi sama.  Zakaj?… Začutila sem, da potrebujem nove izzive, da delam nekaj, kar me popolnoma osrečuje, nekaj, kjer sem našla sama sebe. Zato, ker imam rada modo in kozmetiko oziroma še več… ker rada svoje misli in ideje delim z vami.
Priznam, ustvarjanje bloga ni ravno najbolj preprosto. Vzame mi ogromno časa in je tudi občasno naporno. Na začetku sem morala veliko truda vložiti sama, zdaj vse več ponudb prihaja kar samo. V blog je vloženo veliko moje energije in preživetih ur pred računalnikom ter seveda časa za vse fotografije. Da želim, da je dobro napisana objava in opremljena z dobrimi slikami, je dela kar nekaj ur na dan.
Z testiranjem izdelkov, želim, da bi našle preverjene informacije, iskrene nasvete in ocene glede lepotnih izdelkov.

Vesela sem, kako lepo in hitro je bil blog sprejet, v vsem tem časom sem razvila mnogo lepih in dobrih sodelovanj ter tudi prijateljstev. Odprta sem za različna sodelovanja, kot so modna, lepotna, športna,…

Danes imam idealno priložnost, da se zahvalim vsem vam, brez katerih  ne bi uspela izpeljati tako uspešnega bloga, kot je danes in kateri je meni v velik ponos. Hvala. ?

1AA.OBLETN 3A

Ob obletnici: TI PODARJAM: Trendi ‘choker’ 2016/17, verižica, ki je obnorela modne navdušenke…”must have”… ali ročno belo uro z kamenčki, modni dodatek, s katerim boš izstopala… ?
Oba modna dodatka, lahko po želji kombiniraš k vsakdanjemu stylingu…

Čestitke! Nagrajenca:
Boris Gleščič – 1.
Sanjja Sever – 2.
1AA.OBLETN 2A

“Delaj to, v kar verjameš, in verjemi v to, kar počneš. vse drugo je tratenje energije in časa”.  -Nisargadatta-

 

O avtorju

6 Komentarjev

 1. Danijela Dackica Zdravkovic
  1 februarja, 2017 at 6:17 pop

  Vse najboljše ob prvi obletnici. 🙂 Še veliko bralcev in tako dobrih tekstov. 🙂

  • PinkyFashion
   1 februarja, 2017 at 6:43 pop

   Danijela, hvala. ?

 2. Anonimno
  2 februarja, 2017 at 9:07 dop

  Čestitam za uspešno leto in veliko uspehov še v prihodnje.

  • PinkyFashion
   2 februarja, 2017 at 11:37 dop

   Hvala. ?

 3. Alicia
  3 februarja, 2017 at 7:28 dop

  Iskrene cestitke! Veliko uspehov se naprej ?❤

  • PinkyFashion
   3 februarja, 2017 at 9:31 dop

   Hvala ?

Komentiranje je zaprto.