Članki bloga

Minilo je še eno zanimivo leto . Zahvala ob koncu leta?

Minilo je še eno zanimivo leto . Zahvala ob koncu leta?

Tyashin svet

Leto se počasi izteka in december je kot vedno čas, ko se ozremo na prehojeno pot, ko vsak pri sebi običajno potegne črto: pogleda, kje je, kaj vse se je zgodilo in čez kakšne ovire se je prebil in ali je uresničil svoje zastavljene cilje.

Konec leta  pa je tudi čaroben čas, saj so z njim najlepši prazniki; diši po omamno dobrih slaščicah, opojno dišečih napitkov, ki prijetno popestrijo hladne dni in tudi noči, darila, ter veliko čarobnih in radostnih trenutkov s svojimi najdražjimi!
Žal vreme s svojo belino ni poskrbelo za prazničen duh, ampak v naših domovih pa smo si ga pričarali vsak po svoje, najlepše.


Tako Je tudi zame pravi trenutek, da se ustavim in pomislim na vse tiste lepe trenutke, ki so me navdihnili, na dosežke in uresničene cilje lahko gledam s ponosom, radostjo in hvaležnostjo ter kot veliko motivacijo v prihodnje – polno presenečenj in izzivov.

Zahvala ob koncu leta…

Z vstopom v čaroben, zadnji mesec letošnjega leta so se dnevi začeli počasi daljšati. Čisto počasi in nevidno. Tako kot moje vrednote in znanje – vsak dan izvem in se naučim nekaj novega, zanimivega, kreativnega, v celem letu pa zelo veliko. Želim si,  bo tudi v bodoče tako – nadobudno zrem v prihodnost in se veselim izzivov, ki mi jih prinaša leto 2020.
Čeprav se tekom leta kdaj vse ni izšlo tako, kot sem si želela ali upala, lahko sedaj ob koncu leta rečem, da sem lahko zadovoljna. Hvala.

Za vsa sodelovanja in prečudovite izdelke se iz srca zahvaljujem vsem; slovenskim znamkam, kot tudi tujim. Obogateli ste moj blog, moje znanje in polepševali dneve skozi celo leto. Dosedanje sodelovanje mi je bilo v veselje, zato upam, na nove skupne priložnosti in izzive.

Hvala tudi vsem na socialnih omrežjih, ki verjamete vame, me podpirate! Veliko vas je in to mi največ pomeni.❤

Da strnem vse povedano:

       Vsak posameznik je pomemben,
            vsak posameznik ima svoje poslanstvo,
                  vsak posameznik spreminja svet. Dr. Jane Goodall

Še enkrat, hvala.

Želim vam polno radosti, iskrenih nasmeškov, obilico zdravja, ljubezni ter uspehov zvrhano Novo leto 2020!

Vaš Pink Fashion Blog, ?

? tyasha marcelly

Posebna zahvala za čudovita decembrska presenečenja… ▾
Lepa z naravo

Ličila.si

Oriflame.com

catrice, essence


Zeliščna kozmetika Herbio

O avtorju