Članki bloga

PIŠI-BRIŠI in NAČRTUJ-PRIVARČUJ ? Pametna košarica

PIŠI-BRIŠI in NAČRTUJ-PRIVARČUJ ? Pametna košarica

Tyashin svet

Premišljen nakup naredimo, ko nam nečesa zmanjka in si to tudi zapišemo na nakupovalni seznam. To je ponavadi navaden listek ali predpripravljen nakupovalni seznam, ki si ga lahko natisnemo preko spleta. Da pa bi bil nakup kar se da preprost in učinkovit, vam želim prestaviti praktično beležnico, ki bo dobrodošla vsem, predvsem mamicam in bodočim mamicam, katerih seznam običajno nima ne konca ne kraja.

KDO SO PAMETNA KOŠARICA?…
Avtorica Pametne košarice Nina je izkoristila svoj potencial in se sama podala na podjetniško pot. Uresničila je svojo prvo idejo ter pred kratkim izdala svoj prvi avtorski izdelek Pametna košarica (piši-briši beležnico), ki je ekološki, ekonomičen, inovativen in uporaben planer. Pomagal nam bo, da se bolje organiziramo pri vsakdanjih  nakupih. Zakaj? Kot prvo; cilj te prve tovrstne beležnice  je uporabnost, kot drugo, da nam s svojo grafično podobo priraste k srcu, le tako bo naš dober partner pri nakupih, saj bomo z njeno uporabo prihranili svoj čas in denar.

KAJ VSE ODLIKUJE PAMETNO KOŠARICO…

  • njihov slogan je NAČRTUJ-PRIVARČUJ (skrbno načrtovanje dolgoročno prinaša tudi prihranke, ne le samo pri nakupih, ampak tudi pri potnih stroških),
  • PIŠI-BRIŠI sistem  beleženja je EKOLOŠKI (s čim manjšo porabo papirja ohranjamo čist planet in varčujemo z naravnimi viri),
  • priloženo je tudi KAKOVOSTNO PISALO, napisano z njim pa se z lahkoto pobriše z gobico na vrhu pisala. Črnilo pisala je dovolj obstojno, tako da se bodo zapiski  v celoti ohranili  tako dolgo, kolikor dolgo jih boste potrebovali,
  • je priročne velikosti A6, zato bo vedno našla primeren prostor v naši torbici,
  •  je posebnega grafičnega dizajna, ki bo všeč vsakemu uporabniku/uporabnici,
  • vsebuje tudi nekaj uporabnih nasvetov ter luštne pregovore, ki vam bodo polepšali dan,
  • in še najpomembnejše … IZDELANA  JE IZ KAKOVOSTNIH, DOLGO OBSTOJNIH MATERIALOV ter je v celoti narejena v Sloveniji.

1aa-a-apametnakosarica-1

.

PREJELA: beležnica PAMETNA KOŠARICA
Pametna košarica ni navadna beležnica. Prvič zato, ker je PIŠI-BRIŠI in jo boste lahko uporabljali leta in leta ter drugič, ker je tudi kot nekakšen PLANER, s pomočjo katerega boste vodili mesečne evidence porabljenega denarja, si beležili, kdaj bodo po posameznih trgovinah potekale razne akcije, ugodnosti in razprodaje, ostalo pa bo tudi še dovolj prostora, da si boste z veseljem zapisali, kar vam je v tistem trenutku pomembno.

ZAKAJ JO PREPROSTO MORATE IMETI?…
Če vas pametna košarica do sedaj še ni očarala, vas bo zagotovo zdaj! Mogoče si še točno ne predstavljate, kako se jo uporablja, zato vam bom razkrila, kaj vse jo odlikuje in zakaj jo preprosto morate imeti:
Pametna košarica je beležnica za večkratno uporabo – prenosna piši-briši tablica.
1.UPORABNA – naši nakupi bodo manj stresni in bolj organizirani. Nikoli več ne bomo iskali primernih lističev in nikoli jih ne bomo imeli v denarnici cel kup.
2. KVALITETNA – Narejena je iz posebnih plastificiranih materialov – listi so  trdni in obstojni, zato jo bomo lahko uporabljali leta in leta.
3. EKOLOŠKA – Z uporabo Pametne košarice boste zagotovo porabili manj papirja in boste dolgoročno prispevali k ohranjanju čistejšega okolja in obnovljivih virov.
4. DOMISELNA – Pametna košarica je izdelek z zgodbo. vsebuje tudi poglavje, v katerem boste lahko imeli nadzor nad denarjem in si vsak mesec postavili mejo, koliko želite zapraviti. Njen moto NAČRTUJ-PRIVARČUJ bo vaš zaveznik od prve uporabe dalje.
5. DUHOVITA – Pametna košarica nam lahko polepša vaš vsakdan, zato so v njej tudi duhoviti reki, ki nas bodo vedno nasmejali. Oblika je luštna in unikatna, ki bo očarala vsako uporabnico ali uporabnika.

MNENJE/OCENA
Naše potrošniške navade v veliki meri vplivajo od zunanjih dejavnikov, kot je, recimo oglaševanje, super akcije,… Nepotrebnim nakupom pa lahko botruje tudi naše trenutno razpoloženje, ki je dobro ali žal slabo. Ko se dobro počutimo, smo sproščeni, se počutimo polne moči in se radi nagradimo z nakupom kakšne malenkosti. Za nekatere pa velja obrnjeno, slabo voljo preganjajo z nakupi, zato se kaj hitro v košarici znajdejo reči, ki poskušajo zadovoljiti trenutne potrebe. In smo na takšen način varčni? Kaj je tisto, ki naše nakupovanje naredi varčno in premišljeno?… Pametna košarica in dobra volja.

Moje nakupovanje je pisanje sproti, ko česa zmanjka. Sproti pomeni za bolj takšne reči, ki jih pozabim. Nikoli ne napišem osnovnih živil (mleko, kruh, sadje,…) Ko porabim ali ugotovim, da nekaj skoraj primanjkuje, hitro zabeležim. Pred odhodom v trgovino še pregledam hladilnik in shrambo, če je še kaj treba, in potem grem v trgovino kupit pač to, kar je napisano na listku, a se tudi zgodi, da še kakšno res nujno stvar pozabim. En listek tu, drugi tam in nastane zmeda. Velikokrat pa se mi zgodi, da se v trgovini spomnim, da bi lahko jutri jedli to in to in še tisto dokupim, čeprav ga ni na seznamu. No važno je, da vem, kaj je treba kupiti, zato je še kako priporočljiv seznam Pametna košarica, da v trgovini potem ne stojim med policami in tuhtam in kar nekaj kupujem. Danes imamo različne sezname; v glavi, na papirju, v elektronski obliki, beležki. Zame bo nakupovanje z Pametno košarico odslej naprej premišljeno in organizirano. Stop vsem kupom listkov, ki so mi “polnili in smetili mojo torbico.”

1aa-a-apametnakosarica

Uporaba: zelo priročna, majhna, barvita, vsebuje tudi poseben predalček, da boste vanj lahko shranili aktualne kupone, popuste in račune, v primeru, če bi želeli nakupljeno blago zamenjati ali vrniti. Vse kar morate narediti je- napisati željeno, počakati 10 sekund, da se črnilo posuši, jo zapreti in se odpraviti po nakupih. Ko več ne rabimo seznama, ga enostavno  izbrišemo z gobico na vrhu pisala.

In še nekaj … Ostanete kdaj brez ideje, kaj kupiti prijateljici, ženi, babici, prijatelju,…  za rojstni dan?  Z enim klikom boste našli to, kar potrebujete ⏩  Pametna košarica, resnično dobro in izvirno darilo, s katero boste lahko nekoga presenetili in olajšali stresni vsakdan. Obišči še Facebook stran, kjer lahko ujameš prednaročila po promocijski ceni ⏩ Pametna košarica.

Želim vam veliko nakupovalnih užitkov!

O avtorju