Članki bloga

… vsaka ženska je edinstvena ? z šminko Color Riche Collection L’OREAL PARIS ?

… vsaka ženska je edinstvena ? z šminko Color Riche Collection L’OREAL PARIS ?

Lepota

Šminko je uporabljala že lepa Kleopatra, ki si je iz zmletih rdečih hroščev barvala ustnice v rdečo bravo. Šminke so postale izjemno priljubljene v Angliji v šestnajstem stoletju, ko so se ženske na dvoru kraljice Elizabete I redno ličile z rdečo šminko. Osnova zanjo je bil čebelji vosek. Šminke so se od tedaj dalje redno uporabljali tako med bogatimi, kot tudi revnejšimi sloji. Torej ustnice si barvamo, da bi bile lepše in bolj zapeljive. ? L’Oréal Paris ustvaril Pure Reds zbirko mat rdeče barve poltonov, rdečih odtenkov, da lahko prav vsaka ženska najde svoj odtenek barve šminke na ustnicah.
Vsekakor pa bomo največji učinek na moške naredile z rdeče obarvanimi ustnicami, zmagovalne poglede pa še extra požele z polnimi in negovanimi ustnicami.   ?
Tokrat sta moji novi izbranki:

? L’Oreal Paris Colour Riche Collection Exclusive Lip Color, JLO’s Delicate Rose

? L’Oreal Paris Colour Riche Collection Exclusive Lip Color, NAOMI’s Delicate Rose

Šminki ne vsebujeta bleščic, kar mi je zelo všeč. Sta kar vlažilni, ustnic čisto nič ne izsušita. Šminka je prijetno mehka, ne pa “pocasta ali stopljena”, kar omogoča enostaven in hiter nanos z maksimalnim učinkom. Zbledi enakomerno, drži nekje srednje dolgo. Občutek na ustnicah je dober: ustnic ne zabetonira, ampak prijetno še dodatno omehča in navlaži. Imam rada čiste barve brez nepotrebnih primesi. Šminki sta nevpadljivi in ženstvenega odtenka. Lahko uporabimo še  gloss,  ni ravno nuja, po želji, sama pa ga včasih dam čez že kar iz navade. Vredno preizkusit, čarobni odtenki… Jaz sem za enkrat kupila ti dve prefinjeni roza mat odtenkom L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive La Vie en Rose! 
1a- loreal šminke
Neverjetno razkošje kolekcije Pure Reds, izjemno prefinjeno rdečilo za ustnice v čutnih odtenkih in z bogato teksturo. Obogateno z antioksidanti, vitaminom E in omega 3 ter omega 6 maščobnimi kislinami. In kar je najpomembnejše; varuje naravno lepoto ustnic.  Poleg barvnih različic Lopez, lahko najdete tudi odtenke po vzoru Frieda Pinto, Doutzen Kroes, Eva Longoria, Julianne Moore, Liya Kebede.

? L’Oréal Paris: Volume Million Lashes Mascara

Nanos maskare je bistven korak pri ustvarjanju popolnega make-upa. JA, se strinjamo! To dosežemo z eno izmed Luksuznih masker za ekstra volumen L´Oréal Paris Volume Million Lashes popolnoma poudari naš zapeljiv pogled. Sestava maskare Volume Million Lashes vsebuje kolagen in hialuronsko kislino. Te sestavine učinkovito pomagajo podaljšati trepalnice in povečati njihov volumen. Posebno oblikovana krtačka zagotavlja odlično ličenje brez lepljenja trepalnic. Njene nežne ščetine obarvajo vsako trepalnico posebej. Dobile boste neverjetno voluminozne trepalnice, kot podmnožene, vsaka trepalnica je 3× bolj poudarjena. 

“MILIJONIZIRAJTE” SVOJE TREPALNICE!

Name je nardila dober vtis, ker enakomerno poveča volumen trepalnic, jih tudi krepi in seveda lepo podaljša in najpomembnejše; trepalnic ne lepi in ne dela grudic. Čopič je dober, ker ima veliko ščetin, in je lahko priti do korena. Moje trepalnice naredi dolge, vendar tanke, kar mi ni preveč všeč, ker obožujem goste. Ampak z več nanosa dosežem tudi željeno gostoto. Barva in tekstura sta vredu, prav tako se ne hitro posuši. Obogatena je kolagenom, kateri dodaja maksimalni volumen, hialuronska kislina jih pa krepi in zato dobimo million Look. Več o maskarah L’Oreal v opisu ? maskara L’Oreal False Lash Wings Intenza 
11a-loreal maskara
Ali ste že poskušale L’Oreal Volume Million Lashes maskaro? Kaj misliš o njej? Hvala za branje!

O avtorju