Članki bloga

Drzna ličila za popoln izgled ? Cipria Makeup

Drzna ličila za popoln izgled ? Cipria Makeup

Lepota

Zgodovina ličil ter kozmetike sega daleč nazaj v zgodovino, vse do Starih Egipčanov, do 6000 let nazaj.  Da so se ličila ter kozmetika na splošno do danes tako razvila, je bilo potrebnih kar nekaj let razvoja.
Ličila še vedno ostajajo najboljši prijatelj žensk. Vsaka jih v povprečju s seboj ves čas nosi približno osem, med katerimi je šminka najbolj priljubljena, sledi ji maskara. Sicer pa je mogoče v kozmetični torbici povprečne ženske najti vsaj pet izdelkov cenovno dostopnejših znamk in dva prestižnih znamk.

KDO SO BLAGOVNA ZNAMKA CIPRIA MAKEUP?…
Iz Milana je pred kratkim prišla v Ljubljano nova italijanska blagovna znamka ličil Cipria Makeup, ki sledi največjim svetovnim trendom. V lični trgovini je okoli 900 izdelkov, med katere spadajo drzna ličila, pripomočki za ličenje, zelena linija lepotnih izdelkov, pa tudi pravi parfumi. Drzni izdelki, ki pa ostajajo v žepu prijaznem cenovnem razponu.  Cene izdelkov se gibljejo med 2 do 20 evrov, večina proizvodov pa je italijanskega porekla.

1a-cipria-4

ZAKAJ ŽENSKE UPORABLJAMO LIČILA?…
Ličila uporabljamo za spremembo videza. Ženske ljubimo ličila in jih tudi potrebujemo, če so pa to v umirjenih odtenkih pa poudarimo svoje atribute. Naličene ženske delujemo bolj simpatične, vredne zaupanja in odprtega duha, preprosto zato, ker se počutimo bolj samozavestno in se tako tudi obnašamo. Največ časa za ličenje namenimo v večernih urah, ko se odpravljamo v nočno življenje. Manj časa porabimo na priprave za posebne priložnosti, kot sta rojstni dan, razni obiski, sprehodi po mestu,…  Koliko časa pa porabimo za urejanje na prvi zmenek z moškim?! …hmm… vsaka ve zase. ?

1a-cipria-1

NA TESTU: BLUSHER CIPRIA, MIYO OMG! EYESHADOWS, CIPRIA MILANO BY CHRISTIAN ROS’S, LOOSE POWDER BY CHRISTIAN ROS’S CIPRIA MILANO.

KATEGORIJE LIČIL…
Poznamo ličila za oči, za ustnice ter za obraz.
? ličila za oči spadajo razna senčila z različnimi barvami ter maskare za poudarjanje trepalnic.
? ličil za ustnice se najdejo razne šminke, s katerimi se lahko spremeni barvo ustnic, jih naredi mehke, napete in zapeljive ter ustnicam nudijo izreden sijaj.
? ličila za obraz, kjer se ponuja različne vrste pudrov za matiranje obraza ter rdečila za poudarjanje ličnic.

1a-cipria-3

MNENJE/OCENA
Nič ni narobe, če želimo ženske z ličili prikriti nekatere pomanjkljivosti in poudariti prednosti, seveda v mejah normale. Mati narava je namreč vsako obdarila z unikatno podobo, ki se je ne bi smeli sramovati. Ženske za ličenje na dnevni ravni v povprečju porabimo 15 minut. Marsikatera ženska (tukaj uvrščam sama sebe) vsako jutro vstane najmanj pol ure prej kot moški samo zato, da bi se uredila. Se tudi ti nikamor ne odpraviš brez ličil? 

Samo sebe lahko stilsko preobraziš na čisto enostaven način, s povsem majhnimi, a pomembnimi spremembami v videzu z ličili Cipria. Prvič sodelujem z Cipria Makeup in moram priznati, da sem preizkusila že vse, kar sem dobila na test in sem navdušena nad vsem. Presenečena tudi, da za dokaj zmerno ceno dobiš tako vrhunsko kozmetiko. ? Sama se najraje odločam za nakup stvari, ki jih testiram ali tudi preko priporočila ter zato tudi sama priporočam stvari naprej s katerimi sem zadovoljna.

Vemo, da v poplavi izdelkov v drogerijah in na spletnih straneh je včasih kar težko najti izdelke, ki nam bodo resnično ustrezali ali pa enostavno ne poznamo ali slišimo prvič. Osebno obožujem ličila in z njimi najraje poudarim oči. Nakup lepega in modnega senčila je samo prvi korak do brezhibnega videza. Testirala sem dve senčili, ki sta ravno za praznične dni, obstojni, rahlo svetlikajoči, popolni za dober make up. Seveda pa make up ni popoln, če obraz ne namažemo s tekočim pudrom ali uporabimo kompaktnega, ki poskrbi za daljšo obstojnost tekočega pudra in korektorja. Puder v prahu Cipria je neverjetno dober odtenek, sploh se ni videlo da sem napudrana. Ja! Tudi na lička ne pozabimo in jih rahlo poudarimo z Blusher Cipria. Bomo izgledale sramežljivo sexy. ? 

Za spremembo videza ne potrebuješ na tone ličil, temveč je dovolj že majhen, a premišljen nakup. Če obiščeš trgovinico Cipria, Mestni trg 6, Ljubljana, boš domov odšla več kot zadovoljna ali obiščeš njihovo Facebook stran Cipria make up Ljubljana.

Želim vam lepe praznične dni z veliko ustvarjalnosti… ?

O avtorju