Članki bloga

ČOPIČI ZA ODLIČEN MAKE UP

ČOPIČI ZA ODLIČEN MAKE UP

Lepota

Kakovostni čopiči so osnova za lepo naličen obraz. Zagotovo ste že zasledile, da so celo bolj pomembni kot sama ličila, ki jih uporabite. Težava najpogosteje nastopi takrat, ko v trgovini stopiš pred polno polico čopičev in ne veš katerega izbrati. Obstajajo čopiči iz naravnih ščetin in sintetični. Naravne se priporoča za nanos prašnih izdelkov, kot je puder v prahu ali rdečilo. Sintetični pa so zelo dobri za nanašanje tekočega pudra, saj ne vpijajo ličil. Za popolno prekrivnost in enakomernost ličil na obrazu je odločilno prav znanje uporabe čopiča za nanos in utrjevanje podlage.

Zakaj bi kupovala vsakega posebej, če lahko dobiš vse v enem setu…

Na voljo je veliko setov čopičev, kateri morajo biti pravilne oblike, kakovostne dlake, ki ne izpadajo in se ne uničijo ob prvem pranju, so tisto, kar čopič naredi večen.  Da pa bodo tvoji čopiči uporabni dalj časa, poskrbi za ustrezno nego. Ne smejo se stiskati ali stati pokonci. Vsakič pa jih po uporabi tudi operi in osuši.
Redna higiena vašega čopiča bo prinesla novo in prijetno opravilo obenem pa poskrbela za njegovo daljšo življenjsko dobo. Najbolj pogosto vprašanje, ki zadeva čiščenje čopiča, je »kako pogosto?« To je odvisno od tega kako pogosto čopiče uporabljate, za kaj jih uporabljate in koliko različnih odtenkov nanašate z enim samim čopičem. Sama čopiče operem približno na vsake tri tedne, včasih tudi kakšen dan prej. Uporabljam ekološko in 100% naravno trdo milo, včasih pa tudi tekoče milo. 🙂
OPOZORILO: čopičev nikdar ne izpostavljajte vročini, saj taklon ne prenaša dobro visokih temperatur. Če želite pospešiti potek sušenja vašega čopiča, ga raje dobro dobro ožmite v brisačko in nekajkrat pogladite po vlaknah, kot pa uporabite sušilec za lase, saj bo le ta zagotovo poškodoval vlakna vašega najljubšega čopiča.

NAGRADNA IGRA

Sodeluj v nagradni igri in zadeni set čopičev in čudovit lak za nohte “I ? TRENDS” THE METALS – essence. Tokrat bo potekala nagradna igra malo drugače. Poišči v katerem članku na blogu se skriva opis laka, ki ga bom podarila. Odgovor napiši spodaj

NAGRADNa igra - make up for you

nagrajenka je Toti Moj Butik… Čestitke!

O avtorju

1 Komentar

  1. Pika
    11 aprila, 2016 at 5:47 pop

    Se strinjam! Zelo pomemben je dober in kvaliteten čopič 🙂

Komentiranje je zaprto.