Članki bloga

LUXE AVON ? za žensko, ki ljubi popolna ličila…

LUXE AVON ? za žensko, ki ljubi popolna ličila…

Lepota

Avon znamko sem poznala že prej, a šele sedaj jo podrobneje spoznavam in testiram njihove izdelke, pa čeprav sem jih že tudi nekaj pred leti kupila. Izdelki so cenovno ugodni in zmeraj nas presenetijo s kakšnim top proizvodom, kateri postane naš vsakodnevni spremljevalec v ženski torbici. Avon je z leti postala legenda med kozmetičnimi podjetji; nizka cena, vendar dobra kvaliteta.
Tokrat sem se razpisala o ličilih LUXE – uživaj v elegantnih barvah in dragocenih sestavinah prav vsak dan. Izgledaj in počuti se luksuzno!!

LUXE ZA ŽENSKO, KI LJUBI POPOLNA LIČILA…
Luksuzna kolekcija make-upa z dragocenimi sestavinami bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne ženske.
Tekoče črtalo in maskara vsebujeta prah črnega diamanta. Črtalo definira oči z natančno linijo z eno samo potezo. Svilnata maskara zagotavlja ekstazo božansko gostih in negovanih trepalnic. Paleta senčil je v pestrih in bogatih barvah, zato odtenke prilagodi podtonu kože ali oči.

NA TESTU: LUXE LIČILA
◾ Luxe paleta senčil za veke
Na izbiro je pet senčil za veke v obstojnih, bogatih barvah, z izvlečkom eksotične divje orhideje za glamurozen videz oči. 

◾ Luxe črtalo za veke
Tekoče črtalo s prahom črnega diamanta definira oči z natančnimi linijami v bogati barvi, z eno samo potezo.

◾ Luxe Volume Extravagance maskara
Svilnata maskara s črnimi diamantnimi biseri nudi ekstazo božansko gostih trepalnic.

KAKO IZBRATI PRAVE ODTENKE, DA POUDARIŠ BARVO OČI?…

Najbolj pomembno pri ličenju je, kako poudarimo oči. Oči so ogledalo duše in prvo, kar drugi opazijo na nas. Zato je zelo pomembno, da je ličenje oči pravilno in ne preveč poudarjeno. Uporaba maskare je obvezna, saj poglobi oči. Največ uporabljamo črno maskaro, ki je primerna za vse barvne spektre, lahko pa tudi posežemo po barvnih.
Pri ustvarjanju dnevnega videza je zelo zaželena igrivost in domišljija. A najprej moramo ugotoviti, kateri barvni tip smo, da se laže odločimo, katere barve bomo uporabili. Za pomoč sem sestavila slike. ⤵ ⤴

Upoštevaj: prvo pravilo, pri uporabi barv, je: svetle barve poudarijo, optično povečajo in širijo, temne barve pa prikrijejo, poglobijo, zožijo in pomanjšajo. Pri ličenju oči načeloma vedno drži, da svetlejše barve uporabimo na notranjih, temnejše pa na zunanjih predelih vek. Če želimo še poudariti še spodnje veke, naj bo to črno senčilo, barvica ali črna maskara.

MNENJE/OCENA
Kako na enostaven način doseči svež in urejen videz, v vsej tej poplavi kozmetike, ki je danes na razpolago?…
Moj namen ličenja je poudariti lepoto na naraven način. Dober make up ne spremeni videza, pač pa nas naredi lepše. O popolnem make up-u pa govorimo, ko naredi našo kožo brezhibno in je neopazen. Šele takrat se počutimo dobro in samozavestno. Vsaj zase lahko to trdim.

Obraz je zgodba in vsakič je drugačna… ? Pri nanašanju make upa, sem postala zelo hitra in praktična. Nosim le lahek make up, za katerega zjutraj porabim največ deset do petnajst minut. Več dela imam z samim čiščenjem, preden obraz pripravim za nanos nadaljnega postopka, kot je make upa.
Zadnje dni sem uporabljala  vse tri izdelke; Avon paletko senčil, katere so barve naravnost božanske in obstojne čez dan. Maskara je tista pika na i, ki naredi trepalnice bolj goste, jih lepo razporedi in ne zlepi. Za lepši pogled in da oči res izstopajo je črtalo za oči čudovit pripomoček pri ličenju, a hkrati zna biti kar zahteven. Če je nanešen z ravno pravšnjo mero in natančno spretnostjo, v trenutku odpre oči in ustvari dramatičnost, trepalnice pa zaradi obrobe izgledajo gostejše in daljše. Če pa želiš videz bolj okroglih oči, potem nanesi eyeliner na zgornje trepalnice tako, da je na sredini oči debelejši kot na obeh koncih in ne nariši repka v zunanjem kotičku.
Preizkusi tudi ti luksuzne proizvode za božanski videz… Tako preprosto in hitro do urejena make upa… in že smo pripravljene na nov delovni dan. ?

Koliko časa pa uporabiš ti za svoj jutranji make up? Vesela bom vsakega mnenja…

Avon si prizadeva za to, da bi bilo naše življenje čimbolj lepše in enostavnejše. Izberi si make-up, parfume (Little sequin dress) in druge izdelke Avon ⏩ Avon.si ali spremljaj njihovo Facebook stran

O avtorju