Članki bloga

V majhni steklenički je velika pomlajevalna moč! ? BIOEFFECT EGF SERUM

V majhni steklenički je velika pomlajevalna moč! ? BIOEFFECT EGF SERUM

Lepota

Ste že opazili prve znake staranja kože? Te nadležne drobne gubice?
Priznajmo si, vsi radi izgledamo sveže in negovano, zanimivo in privlačno, vendar pa je treba delati v to smer že zelo zgodaj.
Bioeffect je kozmetika, ki zares delujeje in je v Sloveniji prisotna že več kot 6 let! Nives Kafol, direktorica podjetja Phoebus, ekskluzivnega zastopnika kozmetike Bioeffect za Slovenijo, je dejala: “Gre za ženskost. Ne glede na vse,  ženska mora biti lepa v sebi, znati se mora nositi.”

KDO SO BIOEFFECT?…
BIOEFFECT je trenutno edino podjetje na svetu, ki epidermalne rastne faktorje (EGF) pridobiva iz rastlin in ne iz bakterijskih ali živalskih celic. Kopija človeškega EGF je proizvedena v ječmenovem zrnju, ječmen raste v vulkanski prsti in je zalivan s čisto izvirsko vodo v najsodobnejših rastlinjakih na Islandiji.
Vrednote podjetja BIOEFFECT se odražajo v njihovih izdelkih, ki so Učinkoviti, Varni in Čisti. To so temelji, na katerih podjetje gradi svoj celoten razvoj izdelkov in marketing. Oblikovanje izdelkov ima samo en glavni namen – podpiranje in vzdrževanje naravne aktivnosti celičnih aktivatorjev.

ZAKAJ UPORABLJATI BIOEFFECT EGF SERUM?…
Nedaleč od glavnega mesta Islandije v prostrani in obljudeni pokrajini, ki so jo izoblikovali vulkani, stoji rastlinjak, ki je topel dom za tisoče ječmenovih stebel. Pod budnim znanstvenim očesom in rokami, skrbnimi kot kmetovalčeve, v rastlinjaku klijejo semena, dokler se ne preobrazijo v odrasle klase. Iz njih pridobivajo dragocene sestavine, ki ohranjajo mladost. Bioeffect Egf  Serum je revolucija v kozmetični industriji.
Lastnosti:

✓ Vzpostavi naraven sijaj in mladosten videz kože.
✓ Vidno zmanjša širino in globino gub.
✓ Kožo izdatno navlaži.
✓ Izbojša tonus in strukturo kože – ob redni uporabi koža pridobi 60 % na debelini.
✓ Zmanjša pore – ob redni uporabi koža pridobi 30 % gostote.
✓ Formuliran z EGF celičnim aktivatorjem, ki je pridobljen iz ječmenovih semen.
✓ Hipoalergen, ne vsebuje konservansov in barvil, brez alkohola.
✓ Primeren za vse vrste kože.
✓ Najvišji možni nivo čistosti.
✓ Očitno izboljšanje kože je opazno že po štirih tednih uporabe.

NA TESTU: BIOEFFECT EGF SERUM
Serum proti staranju Bioeffect Egf Serum je vrhunski znanstveni dosežek in pomeni revolucijo v kozmetični industriji. Serum, ki našo kožo prebudi in v njej sproži samoobnovitvene procese. Prvi serum, ki vsebuje človeški koži lasten protein EGF vzgojen v rastlini. Izkorišča dokazano moč celičnega aktivatorja EGF, ki stimulira proces regeneracije celic, da te pričnejo s povečano proizvodnjo kolagena in elastana, kar se odraža v gladkejši, čvrstejši in bolj žareči polti ter z bistvenim zmanjšanjem gub.

NA TESTU: BIOEFFECT EGF DAY SERUM
Dnevni Bioeffect Egf Day Serum proti staranju kože, je odličen tudi kot podlaga za ličila in namenjen zaščiti kože čez dan, kožo dobro navlaži, učvrsti in pomladi, ji povrne mladosten sijaj ter zmanjša pojav malih gub in gubic. Namenjen je vsem tipom kože, predvsem za ženske od 30. let dalje, ki za jutranjo nego kože želijo učinkovito kozmetiko proti staranju. Še posebej pa je namenjen uporabnikom Bioeffect EGF Seruma, ki bi radi uživali 24 urni tretma proti staranju s polnim učinkom proteina EGF.

MNENJE/OCENA
Ženske se pogosto bojimo staranja. Večni problem so gubice, ki so zdaj lahko preteklost.
Zadnje čase opažam, da so nove negovalne znamke prav na osnovi serumov, kajti ti se ciljno lotijo vsakršne tegobe in se uporabljajo vsakodnevno pod slojem kreme. Serum ne briše že nastalih gubic, temveč jih zmanjša in kožo varuje pred nastankom novih. Deluje proti izgubi čvrstosti ter pomaga obnoviti strukturo kože.
Uporaba izdelkov je enostavna, rezultati pa preprosto izredni!
Pomlajevalni serum po šestih tednih, mi je vidno prinesel rezultat; koža je bolj gladka in sijoča, povrjen ji je sijaj, je bolj nahranjena in gubice so manj izrazite, največja posebnost, ki sem jo opazila, so te majhne smejalne gubice, ki se prav lepo poravnavajo. Super!

Serum je moja vsakodnevna rutina in moj nepogrešljiv izdelek v kopalnici,  ki učvrsti kožo na naraven način!

SI TUDI TI ŽELIŠ MLADOSTNO IN LEPO KOŽO?…
Pomlajevalni serum zmanjša globino in širino gub in gubic že v 30. dneh priporočljive uporabe.
Vzemite si čas zase in samo nekaj kapljic dnevno se pokaže očitno izboljšanje stanja kože in bistveno upočasnjen proces staranja kože, kar je želja vsake ženske! Zelo pomembno: Ne pozabimo na vrat, le ta lahko vedno razkrije našo resnično starost, zato še kaniti nekaj kapljic seruma tudi na vrat!   

Uporaba: zjutraj na očiščen obraz in vrat nanesem majhno količino seruma, ta mehka gelirana tekstura seruma se hitro vpije in pusti gladko teksturo, ki je idealna podlaga za make-upa – pred uporabo za nanos počakam nekaj minut, da se serum popolnoma vpije v kožo. Ena steklenička seruma, ob priporočeni uporabi, zadostuje za 2 do 3 mesece!
Embalaža: ima edinstveni dozirni mehanizem, ki omogoča, da celični aktivatorji znotraj embalaže ostanejo nedotaknjeni.

Če uporabljate en sam negovalni izdelek, potem izberite serum. Ne dela čudežev, z redno uporabo pa so rezultati izjemni in vsi vas bodo spraševali, kaj počnete s svojim načinom življenja, da izgledate tako mladostno?! ?

Bi radi pobliže spoznali kozmetiko Bioeffect in učvrstili kožo na naraven način?   Pomlajevalni serum in celotna kolekcija vam je na voljo v spletni trgovini ⏩ Bioeffect.si ali na Facebook strani ⏩ Bioeffect Slovenija.

Spremeni velike težave v majhne.

O avtorju