Članki bloga

Naravno lepe z novo make-up linijo (❛‿❛ ? Dr. Hauschka

Naravno lepe z novo make-up linijo (❛‿❛ ? Dr. Hauschka

Naravna kozmetika, Nega obraza

Urejen in zdrav izgled je nadvse pomemben del zunanje podobe vsake ženske. Si tudi ti med tistimi, ki se kdaj vprašaš, le kako nekaterim vedno uspe doseči zdrav in urejen, ”tip-top” videz popolnoma vsak dan?
Zadnja leta je naravni make up trend, ki  nikakor ne gre iz mode. Osebno prisegam na svež in “naravni look”, ki je odlična izbira za vse priložnosti in najpomembnejše: manj je več!

ZAME JE DOBER MAKE UP…
Da poudari mojo individualnost in lepoto na naraven način. Kvaliteten in popoln make-up ne spremeni videza, temveč ga naredi lepšega, kožo naredi brezhibno, ne da bi sploh kdo opazil, da imam nanesen make-up. Naravno ličenje obraza je diskretno in pripomore k svežemu in urejenemu videzu.
In če ste med tistimi, ki verjamete, da lahko z majhnimi spremembami vsakodnevnih navad izboljšate kakovost svojega ličenja in hkrati izgledate popolnoma naravno, razmišljate pravilno. Začnite z naravno ali bio kozmetiko in naredile boste veliko zase.

SESTAVINE IN BARVE…
Tekočo podlago lahko izbirate med petimi odtenki: 01 makadamija, 02 mandelj, 03 kostanj, 04 lešnik, 05 muškatni orešček.
Uporaba: Več različnih tehnik nanosa: naravno z uporabo prstov, rahlo mazanje s kozmetično gobico ali usmerjeno na posamezna področja s pomočjo čopiča.

Volume Maskara izbirate lahko med tremi barvami: 01 črna, 02 rjava, 03 vijolična.
Uporaba: Maskaro nanesite v “cik-cak” gibanju: ščetko držite diagonalno na smer rasti trepalnic ter jo pomikajte naprej in nazaj. Za zaključek, obrnite ščetko po strani.

100 % naravna in/ali bio kozmetika, s certifikatom NATRUE
brez sintetičnih dišav in konzervansov
brez mineralnih olj, parabenov, silikonov in polietilen-glikola (PEG)
dermatološko testirana
brez poskusov na živalih -> dodatne informacije
kjer je mogoče, surovine so iz kontrolirane biološke pridelave ali imajo certifikat biodinamične pridelave in so pridobljene pod
pravičnimi pogoji


NA TESTU: Tekoča podlaga 30ml
Hranilna in naravno sijoča za vsako stanje kože: rahlo do srednje prekrivanje ustvarja brezhibno polt.
Formulacija združuje mineralne pigmente s hranilnimi botaničnimi sestavinami, kot so granatno jabolko, olje iz oreščkov makadamije in kokosovo olje, ki vlažijo in ščitijo kožo.

NA TESTU: Maskara Volumen 8ml
Zelo izrazita: maskara ustvarja vidno debelejše trepalnice za izrazit volumen.
Formulacija združuje mineralne pigmente s hranilnimi botaničnimi sestavinami, kot so semena kutine, svila in kandelila vosek, ki obdajajo in ščitijo vsako posamezno trepalnico.

MNENJE/OCENA
Skoraj vsaka ženska vsaj občasno uporablja tekočo podlago za obraz, bodisi za prekrivanje nepravilnosti ali le za poudarjanje naravnega tona kože. Zato ne pozabi: Pravilen nanos obstojne podlage in izbira pravega odtenka sta ključ do dobrega make upa!
Zame je še kako pomembna skrb za zunanjost in dobro počutje. Za dnevno naravni make up in svež, urejen videz ter odpravo nepravilnosti, se lahko zahvalim tekoči podlagi Dr. Hauschka. Navdušena! Kožo naredi brezhibno, prekrije kar želim skriti in tudi sama lahka tekstura ter nanos, sta enostavna in ne naredi maske, po domače “fasade”. Najboljša tekoča podlaga “ever” za lepo in skladno naličen obraz, ki je pika na i vsake urejene sodobne ženske!   

❗Kar je še ZELO POMEMBNO je to, kako kožo pripravimo do make up-a. Več ⏩ Negovalna linija Dr.Hauschka.

Maskara je eden izmed top lepotnih produktov, ki ga uporabimo prav vsak dan in ve­čina nas brez nje ne za­pu­sti niti stanovanja.
Dolge in goste trepalnice so želja vsake izmed nas. Kako to doseči?… Z Volume Maskaro, ki naredi dramatičen videz. Kvalitetna krtačka objame in poskrbi za volumen prav vsake trepalnice, jih ne zlepi, ampak lepo razdeli. Tri sloje maskare s cikcak gibi, nanesem le na zgornje trepalnice, med vsakim nanosom pa počakam, da se prejšnji dobro posuši. S nekaj triki in pravilnim nanosom, svoje trepalnice optično podaljšam in zgostim.
Pomembno je, da začneš pri korenu trepalnic, kar res ustvari daljše trepalnice in ob koncu nanosa odstraniš odvečen produkt na aplikatorju maskare in po potrebi greš še enkrat skozi trepalnice. Odstranjevanje je preprosto in hitro.

Si tudi ti med tistimi, ki prisegamo na naravni in svež videz?… Dobrodošla! Vse izdelke iz mojega testiranja najdeš v spletni trgovini ⏩  (❛‿❛? Dr. Hauschka. Za več informacij in dnevnih novičk, pa skok na Facebook stran ⏩ Dr. Hauschka Slovenija.

Najlepši del lepote je tisti, ki ga slika ne more izraziti.
~ Francis Bacon ~

O avtorju