Članki bloga

La Bri VILINSKA LEPOTA ? objeta z esencami lepote in ljubezni

La Bri VILINSKA LEPOTA ? objeta z esencami lepote in ljubezni

Naravna kozmetika, Nega obraza

Želja po lepem in lepoti spremlja človeštvo že od nekdaj. Ker se zavedamo, da danes uporabniki kozmetičnih izdelkov svojemu videzu namenjamo veliko pozornosti in zase zahtevamo najboljše, nam La Bri VILINSKA LEPOTA ponuja nabor naravnih kozmetičnih izdelkov z dodanimi energetskimi esencami, s katerimi  negujemo telo in dušo.

KDO so LABRI in kako se je rodila njihova cvetlična zgodba z vilinskim dotikom…
LABRI VILINSKA LEPOTA je butična naravna kozmetika narejena v Sloveniji. Ker se zavedajo, da nam narava nudi vse kar potrebujemo za nego obraza in telesa, zbirajo kvalitetne naravne sestavine in jih združijo v nežne, a učinkovite izdelke. Želijo nam ponuditi celovit izdelek, ki blagodejno deluje na fizično telo, hkrati pa krepi naše duševno zdravje, so v izdelke dodali Bachove cvetne esence in energetske esence, ki pomagajo dvigniti vibracije ki jih želimo okrepiti; ljubezen, radost, sprostitev, lepota.

NA TESTU: Cvet malve: LOSJON Z ENERGIJSKIMI ESENCAMI z esenco ljubezni…
Losjon za telo z izvlečkom cveta malve, eteričnimi olji sivke in mire, ekstraktom benzoinske smole, aloe vero, vitamini ter energetsko esenco ljubezni, nežno neguje kožo, hkrati pa daje energetsko podporo. Na energetskem nivoju vpliva na Naše razmišljanje, čustva, občutke in dvigne vibracijo ljubezni. Po zakonu privlačnosti, k sebi privabljamo energijo in situacije, ki vibrirajo enako kot naša osebna energija.

Glavne sestavine: mandljevo olje, MSM mineral lepote, hidrolat sivke, vitamin E, sok aloe vere, eterično olje prave sivke, eterično olje mire, ekstrakt benzoinske smole, energetska esenca ljubezni.

Cvet malve oz. slezenovca je že od davnih časov simbol sladkosti, mehkobe in zaščite. Cvetni ekstrakt vsebuje vitamine, aminokisline, tanine in sluzi, zato je odlično sredstvo za vlaženje, mehčanje in odpravljanje rdečice, ter nego suhe, občutljive in razdražene kože.

1AA.VILINSKA LEPOTA 2

La Bri Vilinska Lepota je ENERGETIZIRANA BUTIČNA KOZMETIKA S CVETLIČNIM PRIDIHOM

NA TESTU: Cvet vodne lilije: KREMA ZA NORMALNO KOŽO z esenco lepote
Bela vodna lilija, s svojimi čudovitimi, sijočimi cvetovi predstavlja popolno lepoto,čistost in svežino. Njeni veličastni, sijoči in mesnati cvetovi so bogati z vitamini, minerali, proteini, sluzmi, tanini in flavonoidi. Le ti so vključeni v številne fiziološke procese, in tako upočasnijo staranje, delujejo vlažilno, mehčajo kožo in delujejo antioksidativno.
Vlažilno hranilna krema za sijočo polt z dodanim ekstraktom vodne lilije, je namenjena negi normalne in mešane kože.

Glavne sestavine: karitejevo maslo, olje mareličnih koščic, kokosovi trigliceridi, cvetovi vodne lilije, MSM mineral lepote, provitamin B, vitamin E, vitamin C, eterično olje ilang-ilang, ekstrakt benzoinske smole, energetska esenca lepote.
1AA.VILINSKA LEPOTA 1
MNENJE/OCENA
La Bri Vilinska Lepota so unikatno, ročno izdelani butični kozmetični izdelki, ki so popolnoma naravni in prijazni do naše kože. Same sestavine kažejo na vrhunski produkt in temu primeren učinek izdelka.

Losjon za telo z izvlečkom cveta malve in energetsko esenco ljubezni nežno neguje kožo, hkrati pa dajejo energetsko podporo. Vibracija ljubezni nam pomaga, da odpremo svoje srčne čakre in pritegnemo občutek brezpogojne ljubezni v svoje življenje.

Uporaba: Uporaba je v majhnih količinah; najprej se stuširam, nato vzamem nekaj kapljic losjona na dlan, razmažem med dlanmi in z nežnimi gibi vmasiram v kožo. Po nanosu je koža svilnato mehka in pripravljena nov delovni dan.  ⏩ ESENCA LJUBEZNI.

Vonj/embalaža: praktična 100 ml vijolična plastenka z alu pokrovčkom in reducirko. Vonj je cvetličen, zelo nežen in nevsiljiv. Na koži se obdrži kar nekaj časa.

Krema za normalno kožo s svojo sestavo skrbi za zdravo, čvrsto in napeto kožo. Dodani so vitamin E, provitamin B, vitamin C, ekstrakt benzoinske smole, ki vlažijo in mehčajo kožo in ilang-ilang, ki uravnava količino izločenega sebuma. Vsi vemo, da se struktura kože se z leti oslabi in izgubi čvrstost. Gube postanejo vidnejše. Krema z dodanim ekstraktom cvetov vodne lilije pa pomaga, da okrepimo strukturo kože.

Uporaba: kremo cvet vodne lilije uporabljam zvečer. Na očiščen obraz nanesem majhno količino kreme, ki se hitro vpije v kožo in koža je po uporabi navlažena in spočita. Struktura kreme je lahka, nemastna in bele barve. Priporočljivo je z uporabo tonika, ki kožo navlaži in jo pripravi za nadaljni postopek – za nanos kreme. Več ⏩ CVET VODNE LILIJE. 

Vonj/embalaža: Všeč mi je steklena embalaža z cvetlično in vilinsko poslikavo, ki te še dodatno navdihuje k uporabi njene vsebine.  Na zgornjem pokrovčku je vtisnjen cvet vodne lilije. Je zelo prijetnega vonja.  Ne, vonj ni samo prijeten, ampak naravnost božanski!

ocena: 5/5 ★

Cvetne essence so koncentriran cvetlični vonj, ki je kemijsko gledano čista izvirska voda. Delovanje cvetnih pripravkov je blagodejno in prijetno, pri človeku okrepi občutek duševnega ravnovesja, zato se ob njihovih vonjavah počutimo dobro, umirjeno in nasploh prijetno. Odkar se razvajam z La Bri kozmetiko, mi je koža vidno hvaležna in tisti občutek, ko ti essence nežno božajo kožo in nanjo delujejo blagodejno. Božansko!
Preko kože v telo prehajajo naravne sestavine iz izdelka, v eterično telo pa se prenese vibracije esence lepote in ljubezni. In v La Bri izdelkih je tudi začutiti, da je narejena z ljubeznijo in odlično energijo – Brigita Lapornik.

Hvala La Bri VILINSKA LEPOTA ?

O avtorju