Članki bloga

Zagorela polt s svetlikajočim oljem in osvežilno meglico ✴ Dvorec Trebnik

Zagorela polt s svetlikajočim oljem in osvežilno meglico ✴ Dvorec Trebnik

Naravna kozmetika, Nega obraza

Vsi, ki prisegamo na naravne proizvode, zadovoljimo svoje potrebe po naravni kozmetiki, naravnih izdelkih za dom in naravnih prehrambnih dobrotah. Nova slovenska linija dt naravnih izdelkov nudi, prilagojene vsem tipom kože, in zagotavlja vsakodnevno razvajanje kože. Ustvarjena je z ljubeznijo v dvorcu Trebnik v Slovenskih Konjicah. In naj poudarim, da izdelki ne vsebujejo parabenov, barvil, mineralnih olj, gensko spremenjenih organizmov; imajo sestavine rastlinskega izvora in so bogati z rastlinskimi izvlečki ter naravnimi olji.
Dvorec Trebnik vam nudi široko ponudbo naravnih proizvodov in zanimivih doživetij. Ne morem pa mimo tega, da nudijo poleg kozmetike, kulinarike, vse za dom in bivanje tudi za vse, ki si želijo pobliže spoznati Dvorec Trebnik različne animacijske programe.

NA TESTU: NOVA LINIJA DT IZDELKOV

Svetlikajoči sprej za lase & telo
◎ Meglica za telo in obraz

SESTAVINE IN UPORABA
Svetlikajoči sprej za lase & telo je lahkotno dišeče olje za lase in telo, obogateno z 5 vrst hranljivih olj. Vsebuje mešanico mandljevega, oljčnega, jojobinega olja, olja grozdnih pešk in organskega arganovega olja. 150 ml svetlikajoče olje je zelo vsestransko, saj se lahko uporablja na telesu in tudi laseh. Več info  ⏩ Svetlikajoči sprej.

Meglica za telo in obraz je sestavljena iz Aloe vera in virginijskega nepozebnika, ki  kožo navlaži in pomirja. Koži daje prijeten občutek svežine. Privoščite si osvežujoč občutek kadarkoli čez dan z meglico za obraz in telo s čudovitim dišečim vonjem. Primerna je v poletnem času in športni aktivnosti. Več info ⏩ Meglica.

══ ೋღღೋ ══  ❝Moder je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.❞  ══ ೋღღೋ ══

MENJE/OCENA
Z ? ljubeznijo iz narave…
Olje v katerega sem se preprosto zaljubila. Vsebuje drobne bleščice, ki koži rahlo dodajo sijaj, bleščic je ravno v pravšni meri, da je uporabno tudi čez dan in vsak dan. Beščice so pika na i, ki poudarijo zagorelo polt. Negovalno olje je nemastno, ne pušča mastnih sledi in kožo lepo vlaži in odišavi.  Vonj je sladko-saden, zelo prijeten za kožo. Uporaba je v majhnih količinah, če ga boste uporabljale za lase, previdno, večji nanos vam lahko lase zmasti.  Všeč so mi priročne embalaže na pumpico, ker ni oljnih packarij in še bolj higiensko je!  Embalaže so nekaj posebnega in s svojo živahnostjo, raznolikostjo in raznobarvnimi potiski izstopajo!
ocena: 5/5 ★

Meglica obraz odlično osveži in kožo pomirja.  Malo opozorilo za vse tiste, ki imate suho in občutljivo kožo, previdno, ker zaradi vsebnosti alkohola meglica slabo deluje na kožo in jo lahko razdraži. Ker pa je večnamenska, jo lahko uporabljate za osvežitev telesa. Meni meglica odgovarja, imam normalen tip kože in jo uporabljam čez dan in ker sem športno zelo aktivna, mojo kožo ohranja v tem času navlaženo. Za obraz jo uporabljam tako, da na blazinico popršim in nato nanesem na obraz. Izdelek mi nasplošno ustreza in osvežitev je dobrodošla tudi na dekolte in telo. Nekaj člankov nazaj sem preizkušala izdelek ⏩ Jungle Rain, več o izdelku  in oceni na tej povezavi.
ocena: 4/5★
111AAA.AATREBNIK
Izdelke Dvorca Trebnik najdete v spletni trgovini www.trebnik.com, v Zeliščni galeriji, Grajska c. 4, Slovenske Konjice in v večjih prodajalnah Mercator po Sloveniji.

Dvorca Trebnik naš slovenski ponos!!

O avtorju