Članki bloga

Calendula ? Darila iz domače kuhinje

Calendula ? Darila iz domače kuhinje

Naravna kozmetika, Nega telesa

Iz svežih ali posušenih zdravilnih zelišč lahko pripravimo okusne napitke, sirupe in čaje. Zeli lahko naberemo sami, v lepem sončnem vremenu. Iz domače vrta pa pripravimo domače dobrote, za različne priložnosti.

BESEDE AVTORJA
Vedno, kadar komu kaj podarite, hkrati obdarujete sebe. Z veseljem, ugodjem, občutkom, da ste nekoga razveselili. V bistvu je vseeno, ali podarite doma narejene piškotke, slastno marmelado ali zapeljivo svečo. Nekaj je gotovo: doma narejeno darilo je preprosto okusnejše in boljše. Kdor se potrudi in na zabavo s prijatelji ali tudi samo ob obisku novih sosedov prinese v dar doma narejeno marmelado, ki je še lepo zavita, ta si je zagotovil večne simpatije.
Knjigo, ki vam jo predstavljam, sta z veseljem pripravili Iva Dolenc in Karmen Gostinčar.

┴┬┴┬ Lepo darilo z vašim sporočilom podarite ob pravem času na pravem mestu! ┴┬┴┬

OKUSNO ARANŽIRANA DARILA
Vsako doma narejeno darilo bo še posebej lepo, če bo okusno in posebno aranžirano. To naredite tudi s povsem običajnimi pripomočki, ki jih imate doma ali pa jih najdete v naravi.
Reciklirajte! Uporabite že uporabljene predmete – kozarce, blago, pentlje, lepljenko, rafijo, les, kamenčke.
V knjigi boste našli nešteto predlogov, kako zaviti darila, vendar ne pozabite: dajte domišljiji prosto pot!

DRUGA KNJIGA ZAJEMA:
Knjiga Darila iz domače kuhinje je res ena zelo praktična knjiga, kjer najdete vse kar potrebujete za doma pripravljeno darilo. Na začetku knjige je en lep opis z nekaj nasvetov, kako posušite zelišča, kakšno dovolj zrelo sadje uporabite za marmelado, kako vložite razno zelenjavo iz vrta, recepti domačih dišečih milj, okusno aranžirana darila in še in še… več o knjigi hitro klik ⏩ Calendula. 

Če uživate v domači, z ljubeznijo pripravljeni hrani, napitkih in dišavah vam knjigo zelo priporočam in tale članek je pravi naslov, da se preizkusite v svojih mojstrovinah. Bodite pravočasno pripravljeni na sezono spravljanja živil za zimo, ter se opremite z novim znanjem o rešitvah ali trendih okusno doma pripravljenih dobrot. Poskrbite za domača izvirna, okusna darila!

11AA.DARILA IZ DOMAČE KUHINJE 1

Izvirna in domača darila so lepo darilo za vsako priložnost. – Calendula

O avtorju