Članki bloga

NARAVNA Crème Fraîche® de Beauté ? Inovativna linija izdelkov za 24-urno vlaženje kože

NARAVNA Crème Fraîche® de Beauté ? Inovativna linija izdelkov za 24-urno vlaženje kože

Naravna kozmetika, Nega obraza

Voda ima mnogo pozitivnih učinkov na zdravje in splošno počutje našega organizma, zato je zelo pomembno, da je vsak dan spijemo zadostno količino. Pitje vode čisti našo kožo in ji daje sijaj. To se seveda ne zgodi čez noč, ampak redno pitje zadostnih količin vode se nam bo dolgoročno nedvomno obrestovalo.

Nuxe nas zadnja leta vedno znova in znova razvaja z pestro in bogato ponudbo kvalitetnih izdelkov, ki so popolna nega za vsak tip kože, pa naj bo še tako zahtevna, vedno nas pripelje do čiste in negovane kože! Več o mojem zadovoljstvu z izdelki Nuxe ⏩ Tekoče zlato na naši koži…

Zavedajmo se, koža na obrazu je dragocena in se vsak dan spreminja, zato ji zagotovimo vlaženje v vseh plasteh!

ZAKAJ 8 KOZARCEV VODE ZA ŽEJNO KOŽO?…
Voda je eden od osnovnih pogojev za življenje. Nujno jo potrebujemo za delovanje organizma, saj sodeluje pri vseh presnovnih procesih, vključno z delovanjem kože.
Prenaša hranljive snovi ter pomaga pri izločanju strupov iz telesa, čisti kožo, jo učvrsti in navlaži, sprošča ter pospešuje obnovo celic.

%c2%b81a-a-nuxecreme-3

NA  TESTU: Crème Fraîche® de Beauté
24-urna vlažilna in pomirjajoča krema vsebuje kar 8 rastlinskih mlečkov ter izvleček osočnika, ki so zadolženi za intenzivno 24-urno vlaženje “žejne” kože.
Nežni beli cvetovi pomarančevca in mandljevca, alantoin ter čisti sok aloe vere zagotavljajo občutljivi koži 24-urno vlažilno in pomirjajoče delovanje.

NA TESTU: Serum Crème Fraîche® de Beaute
Za + 60 % povečano vlaženje, pri uporabi seruma Creme Fraiche in katerekoli kreme Creme Fraiche, glede na tip kože.
Revitalizacijski koncentrat prodre globoko v kožo in v njej ustvari zaloge vode ter ji tako nudi dolgotrajno, 24-urno vlaženje. Kožo osveži in zmanjša vidne znake utrujenosti.
Povečana koncentracija 8 rastlinskih mlečkov in sok aloe vere zagotavlja globinsko, 24-urno vlaženje. Navadni osočnik ali salicornia v koži spodbuja naravno sintezo uree, hialuronska kislina naravnega izvora pa zadržuje optimalne količine vode v njej. Beli cvetovi pomarančevca in mandljevca razdraženo kožo pomirijo in zmanjšujejo občutek neudobja.

1aa-acreme-fraiche-de-beaute

Z VLAŽENJEM NE MORETE PRETIRAVATI…
Že res, da je pri vseh stvareh potrebno, da smo zmerni (hrana, ličila, vitamini…), a pri vlaženju kože ne moremo nikoli pretiravati.
Že zelo majhen primanjkljaj vode v koži s seboj prinese številne negativne posledice: slabi vezivno tkivo, slabi kolagenska vlakna, koža izgublja napetost, elastičnost, postaja bleda, se hitreje stara in je bolj nagnjena h gubanju.

KATERI SO VZROKI DEHIDRACIJE?…
Največji del vode je shranjen v srednjem sloju kože in usnjici, ki jo vsebuje okoli 80%. V spodnjih slojih povrhnjice je vsebnost vode še vedno visoka in se giblje med 70% in 80%, vendar pa se povrhnjica vsakodnevno sooča s fizološkim pojavom izhlapevanja vode, tako da jo površinske, odmrle celice vsebujejo le med 15-20%. In tako koža postane dehidrirana.
Poleg tega, da koža naravno izgublja vodo, so lahko tudi sledeči vzroki:

OKOLJSKI ( UV sevanje, izpostavljenost vetru, klimatski napravi, centralnemu ogrevanju …),
KEMIČNI ( izpostavljenost agresivnim detergentom in čistilnim sredstvom, ki uničujejo hidrolipidno zaščito, zaradi česar koža hitreje izgublja vodo),
GENETSKI ( s kronološkim staranjem postaja koža vse tanjša, zaradi česar hitreje izgublja vodo).

1a-a-nuxecreme-1

MNENJE/OCENA
Vsak tip kože potrebuje sebi primerno zaščito skozi ves dan. Ne pozabimo, da je vsebnost vode v različnih plasteh kože različna. Nepoškodovana in dobro hidrirana rožena plast kože preprečuje močno izgubo vode iz organizma. V zadostni količini voda omogoča normalno delovanje kože in ji daje napet, zdrav videz.
Vzemite si čas zase in naj bodo tisti lepi trenutki namenjeni negovanju in razvajanju vaše kože, ki hrepeni po vodi in pomiritvi,  poživljajoč in svež vonj pa bo  prefinjeno odišavil z notami cvetov pomarančevca in mandljevca vašo dehidrirano in občutljivo kožo. In prav zato je vlaga zelo pomembna za zdravo, dobro uravnoteženo kožo.

Z Crème Fraîche® de Beauté se začne moj dan. Občutek po nanosu kreme in seruma je popoln, koža je navlažena, sijoča, na otip bolj gladka. Krema se hitro vpije v kožo in nadaljni nanos makeupa je lepši in prekrije še tiste nepravilnosti, ki še niso izginile. Moje zadovoljstvo z izdelkoma je vidno na moji koži, katera mi je zelo hvaležna. Da še omenim, prej se mi je občasno naredil mastni T-del obraza, odkar uporabljam Crème Fraîche® de Beauté tega ni več. Našla sem kremico, ki mi zelo ustreza in ko to najdeš se tega ponavadi kar držimo. Priporočam!

Uporaba: Serum Crème Fraîche® de Beaute 30ml 24-urni vlažilni in pomirjujoči serum vlaži in koži vrača energijo, namenjen vsem tipom kože do občutljive in vsem starostnim skupinam. Uporabljam ga na obrazu in predelu okrog oči. Je izredno lahke teksture, se hitro vpije v kožo, za sabo pa pusti svežo, navlaženo in mehko kožo. Uporabljajo ga lahko tudi moški, kot dnevno nego ali nego po britju.
Uporaba: Crème Fraîche® de Beauté 50ml 24-urna vlažilna in pomirjujoča krema vlaži in hrani kožo, namenjena je vsem starostnim skupinam s suho in zelo suho, občutljivo in dehidrirano kožo.
Občutljiva koža je nepredvidljiva in se izraža z različnimi simptomi in intenzivnostjo. Vsak kvaliteten izdelek, namenjen vlaženju in negi kože, ima cilj uravnati in uravnotežiti kisli plašč kože.

ocena: 5/5 ★

Nova generacija linije Crème Fraîche® de Beauté povečuje zadrževanje vode v vseh plasteh kože in jo pomirja. Poskrbite, da bo vaša koža imela dovolj vlage z naravno Nuxe kozmetiko, ki je na voljo v lekarnah in trgovinah Maxi ter Leposana (E.Leclerc) v Ljubljani in spletnih trgovinah ⏩ Nuxe, Sophia.

 

 

O avtorju