Članki bloga

Novosti naravnih izdelkov Nelipot

Novosti naravnih izdelkov Nelipot

Naravna kozmetika, Nega telesa, Podpiram slovensko

Sem oseba, ki imam rada naravno in ki cenim kvalitetne, biološke in učinkovite stvari s katerimi tudi prispevam k svojemu boljšemu počutju. Vsak/a, ki živi v tem stilu je zadovoljen sam s seboj in žari od samozavesti, da dela nekaj dobrega zase.

Nelipot se je udeležil 3. konference BBMU, kjer sta se nam Tina in Simon predstavila v prav posebni “pižama zabavi” z svojimi starosti in novosti izdelkov.
Čestitke za priznanje v oddaji Štartaj Slovenija!

NELIPOT…
Nelipot želi ponuditi izdelke, ki bodo prav takšni kot so bili včasih naših babic in dedkov, ko smo še poslušali naravo in vedeli, da nam da večino stvari lahko kar ona sama. Iz spoštovanja do narave in nas samih.
Nelipot kozmetični izdelki se od oktobra dalje ponašajo z ekološkim certifikatom EcoGea. To pomeni, da so izdelki 100% naravni ter vsebujejo vsaj 30% sestavin iz virov ekološkega kmetijstva.

Nelipot MLADIZHEN
(staroslovensko mlad, mladosten) je najnovejši in prav poseben član družine Nelipot dezodorantnih krem. Narejen na mineralni osnovi, s svežim vonjem zelenega jabolka.
Izdelan z mislijo na naše najmlajše, ki se srečujejo s prvim neprijetnim telesnim vonjem ali za vse, ki ste preobčutljivi na sodo bikarbono oziroma imate nasploh občutljivo kožo.

Nelipot MASHA
(staroslovensko za mažo, mazilo) je mazilo, ki pomaga pri hitrem celjenju ureznin, blaženju srbečic zaradi pikov, blažjih vnetjih, razpokah na ustnicah in še čem.
Narejen na osnovi ekološkega konopljinega olja, z dodatkom surovega propolisa, ki ga pridobijo od slovenskih čebelarjev, zato produkt ni primeren za vegane. Tukaj je bila potrebna pomoč čebelarjev, saj nič ne zaceli tako kot propolis.

Nelipot SHVERKAJ
V starih časih so si zobe v Sloveniji umivali z ogljem in tako poskrbeli za svoje zobe in dlesni. V šverki je oglje iz “Drevesa življenja“, kot pravijo kokosovim palmam v Aziji, ter dodane začimbe, ki naravno poskrbijo za ohranjanje zdravih zob in dlesni ter svežino zadaha. Prašku je aktivno oglje dodano z namenom belilnega učinka, saj le-to zelo dobro odpravlja obarvanost, ki nastane kot posledica pitja kave, vina ali kajenja, poleg tega pa poskrbi za odpravo oblog. 
cena: 12.99 €

MNENJE/OCENA
Dober občutek je, ko vem, da sem končno našla pravi deodorant, ki mi ustreza in sem zaradi tega tako vesela, da prijetna aroma uspe poudariti občutek svežine pod pazduho skozi ves dan. Podpiram take izdelke, naravne proizvode, ki delujejo!
Do zdaj sem uporabljala odličen Deodorant Citrusi Amon&Anis od katerega sem se težko ločila in začela uporabljati ta novi produkt. Ampak ja, vedno sem pripravljena na nove izzive, preizkušati nekaj novega, še posebej, če so to slovenski naravni izdelki, katere seveda z največjim veseljem tudi podpiram. 

Kakšno je moje zadovoljstvo z dezodorantom Mladizhen?…
Z Nelipot MLADIZHEN se ne potim, zdrži mi cel dan in še zvečer nobenega neprijetnega vonja. Je lepo mazljiv, je naraven, pa še lepo diši in daje izredno prijeten občutek na koži.  Z njim več kot zadovoljna!
Primeren je za mladostnike od 7. leta dalje in za najobčutljivešo kožo.
Slabosti: edino kar me zmoti, da na koncu po nanosu mi ostane odvečna krema izpod nohtov, se pravi sama embalaža. Upam, da se bo našel kakšen boljši, bolj praktičen sistem nanašanja.
Uporaba: po tuširanju, ko je koža topla in vlažna, nanesem zmerno količino kreme na pazduho in razmažem, ta pa se lepo vpije v kožo.
cena: 11.99€

Kakšno je moje zadovoljstvo z zobnim praškom za umivanje zob Shverkaj?…
Ustna higiena z ogljem je postala ena izmed zadnjih trendov tudi pri nas. Ko sem na BBMU prejela Shverkaj sem bila malce skeptična, da bi si s prahom umivala zobe. Hmmm… ? kako lahko črno oglje zobe dejansko naredi bolj bele in kaj je to za čudo? Seveda sem morala takoj poizkusiti, da vidim če je res kaj na tem. In akcija…

Navajena sem doslednega jutranjega in večernega rituala, in s tem sem si ustvarila zdravo navado, dobro ustno zdravje brez neprijetnega zadaha.
Zobni prašek Shverkaj odstranjuje madeže, je najvarnejši in najlažji način za beljenje in deodorizacijo zob. Na videz je res zelo podoben oglju za žar, ampak se zelo razlikujeta. Super mi je to, da v ustno votlino ne vnašam nepotrebne kemije, da imam po končanem ščetkanju občutek svežine v ustih in seveda gladke zobe. Osvojila pa me je ravno ta svežina že po prvem umivanju zob.
Ob redni uporabi bodo kmalu opazni rezultati. Moji zobje se mi zdijo malce bolj beli, vsekakor pa večjega rezultata v tem kratkem času tudi ne morem pričakovati. Priznam pa, da sem rabila nekaj časa in se navajam nanj.

Uporaba: zmočim zobno ščetko in jo narahlo potopim v prah in nato normalno umijem zobe. Tukaj je zelo pomembno, da si ščetkam dovolj dolgo, kajti če na umivalniku ostane siva sled, ki se ne izpere samodejno, pomeni, da si nisem ščetkala dovolj dolgo. Vmes izpiram s ščetko, da odstranim prah in odkrijem svoje lepe, bele zobe. ? Nato požvrkljam vodo v ustih in izpljunem. Preprosto, a ne?!

Kakšno je moje zadovoljstvo z mazilom Masha?…
V zimskem času so moje ustnice zelo občutljive in če jih ne zaščitim, kaj hitro razpokajo. Za nego občasno uporabim mazilo Masha, ki je naravno mazilo in zaradi izbranih sestavin so ustnice ponovno mehke, navlažene in hkrati negovane. Pripomore tudi pri celjenju drobnih ranic in razpok na ustnicah,… Za večjo uporabo bo primerna v naslednjih mesecih. ?

Poskrbite za izdelke iz narave.  Skok v spletno trgovino ⏩ Nelipot.si, facebook stran ⏩ Nelipot in Instangram stran ⏩ nelipot_deo.
V kolikor bi želeli prejemati mesečnik, ki bo namenjen predstavljanju novosti, posebnih ugodnostih, informiranju o sestavinah, predstavljanju različnih sodelovanj ter ljudi, pišite na nelipot@nelipot.si.

Do naslednjič, ?

O avtorju