Članki bloga

Si želiš čudovit zagoreli videz? ? SHINE BROWN

Si želiš čudovit zagoreli videz? ? SHINE BROWN

Lepota, Podpiram slovensko

Hladni dnevi so se dokončno poslovili in prišlo je težko pričakovano poletje, kjer nas sonček kar pridno vabi ven…
Zadnje dni nas visoke temperature že pošteno razvajajo, da je kar škoda preživeti dan v zaprtem prostoru. Namesto da preživljamo na kavču ob prižgani klimatski napravi, se raje odpravimo na ležalnik s hladno pijačo v roki in uživajmo… Da pa bo to uživanje res brezskrbno, ne smemo nikakor pozabiti na zaščito kože. Da bo koža zaščitena in hitro zagorela, to dosežeš z naravnimi kvalitetnimi kremami. V želji po lepi, zdravi rjavi polti, boste to poletje težko prezrli slovenski izdelek, ki ga priporočam… ⤵

KDO SO SHINE BROWN?…
Skupino Shine Brown sestavljajo šest študentov Ekonomske fakultete v Ljubljani. Ideja za ročno izdelano kremo se je članom ekipe porodila nenadoma ob druženju na kavi pred Startup vikendom.
Njihova zagnanost se kaže v tem, da svojo idejo že realizirajo na trgu, ter tako svoje izdelke želijo čim hitreje spraviti v prodajo in uspeti tudi na tujih trgih.

ZA HITREJŠO IN INTENZIVNEJŠO ZAGORELOST…
Si želiš čudovit zagoreli videz?…  Shine brown je naravna in ročno izdelana kozmetika, ki pomaga pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju privlačno zagorele polti, ter ji podarja čudovit lesk. Čudovita naravno zagorela koža brez pretiranega sončenja.

NA TESTU: KREMA SHINE BROWN
Shine Brown krema ne zagotavlja UV zaščite, zato pred uporabo na kožo nanesite zaščitni faktor. Kremo nato v primerni količini nanesite na željene predele kože. Dragocena naravna olja kožo dodatno hranijo in vlažijo. Krema se lepo vpija ter razmaže po telesu, na koži pa pusti čudovit lesk.

MNENJE/OCENA
? Sončni žarki nam že lepo nakazujejo, da je poletje tukaj. Zadnje dni je vreme res prečudovito, mogoče celo malce prevroče… Stopinje so zelo narasle, tako da je počutje že čisto poletno. Poslovili smo se od zimske garderobe in jih zamenjali z poletno in tako vsak dan pokažemo vse več gole kože…

Kot večina nas, sem tudi jaz te majske sončne žarke popolnoma izkoristila z kremico Shine Brown…   Ali sem zaradi kreme kaj bolj rjava, kot običajno?… ker me je spremljala povsod, kamor sem se odpravila v naravo, težko rečem, da  sem dobila extra barvo, saj tudi sicer na soncu hitro potemnim, lahko pa potrdim, da seveda pripomore k hitrejši porjavitvi, posebno za tiste, ki ne marate “cvrenja” na soncu.
Osebno obožujem zmerno zagorelo kožo, to pa še ne pomeni, da se veliko izpostavljam sončnim žarkom, kajti vemo, če pretiravamo z sončenjem le zato, da bi dobili lepo zagorelo polt, nam lahko škoduje. Najboljši način je, da začnemo postopoma s sončenjem. Izogibajte se močnemu soncu med 12 in 16 uro.

Vsekakor deluje… sončna krema Shine Brown vsebuje nežne naravne sestavine, kot so dragocena olja in masla butične pridelave, ki kožo dodatno nahrani in obnovi. Je brez agresivnih in močnih dišav, je lepo mazljiva, tudi v kožo se lepo vpije, brez da bi puščala masten ali voskast občutek na koži ali oblačilih.
Koži nudi enakomerno in obstojno porjavelost, po teksturi, barvi in na otip, me spominja na vosek za lase, a ni moteče, koža se malce sveti. Po sončenju pa ostane mehka.

Vonj
me spominja na nekaj sladkega iz otroštva… je naravnost čudovit.
Uporaba: Kremo enakomerno nanesem na želene predele kože pred izpostavljanjem soncu. Nanos ponovim po potrebi, pri daljšem izpostavljanju soncu, pa vsaki dve uri. Lepo se spere pod tušem.
NE PREZRI: kot navaja proizvajalec, izdelek ni primeren za otroško občutljivo in zelo svetlo kožo, ter ne zagotavlja UV zaščite.

Shine brown kremica je postala moja obvezna oprema za domači ležalnik…  Primerna je za hitrejšo porjavitev  ter daljši in obstojnejši ten. 

Si želiš čudovit zagoreli videz? S tem izdelkom ga lahko dosežeš ➡ ročno izdelan džem za hitrejšo in intenzivnejšo zagorelost, najdeš v spletni trgovini  Shine Brown ali Facebook strani  Shine brown.

O avtorju