Članki bloga

MARMELADA Afrodita ⚡ za lepo in zagorelo polt

MARMELADA Afrodita ⚡ za lepo in zagorelo polt

Lepota

Za lepo, zdravo in zagorelo polt si lahko pomagamo z naravnimi sredstvi oz. z domačimi pripravki, ki jih je najdemo v vsaki domači kuhinji, zelišča pa lahko sami naberemo ali kupimo tudi pri zeliščarjih na trgu ali v lekarni. Še enostavnejše, lahko pa že kupimo pripravljene kreme, ki nam jih nudijo priznane in kvalitetne kozmetične hiše.

Poznamo olja za telo in razne kopeli. Zelo poznano olje za porjavitev je Olivno olje katerega so za maziljenje telesa uporabljali že grški športniki. To je eno od najdragocenejših in najučinkovitejših olj, uporabljajo ga pa tudi v sodobni kozmetiki, saj ponuja zaščito pred sončnimi žarki, ščiti pred opeklinami, preprečuje nastanek alergij ter mehča in pomirja kožo. Priprava je enostavna: v 1/4 hladno stisnjenega olivnega olja kanete 10 kapljic jodove tinkture in sok 1 limone, ki bo lepo poskrbela za zagorelo polt. Ampak do rezultata pridemo z pravilnim sončenjem, če boste pretiravali, boste dobili opekline, gube, poroženelo kožo, sončarico in nemara celo kožnega raka.
S kopelmi začnite vsaj teden dni pred sončenjem, med sončenjem pa si jo privoščite samo vsak drugi dan – koža potrebuje tudi počitek. Kopeli iz nekaterih rastlin pomagajo porjaveti, hkrati pa kožo krepijo in povečujejo njeno občutljivost za svetlobo. Znana kopel: kopeli vsega telesa v prevretku kamilic 2 ščepca na liter vode. Poskusite.

marmelada… marmelada in še marmelada… kakšen preobrat na tržišču, marmelada, ki je sprožila nacionalno histerijo! Lansko poletje je zaznamovano po tem izdelku, ki je bil najbolj iskan izdelek TOP poletja. Drogerije so komaj polnile poličke in kupec je še imel srečo, če ga je sploh ujel, preden je bil razprodan. Ker osebno nimam nobenih problemov do zagorele polti, zato ga tudi nisem lani preizkusila, odločitev pa je padla letos, zdaj, pred poletjem, da preizkusim ali ima res takšen učinek, koliko je povpraševanja po njem. ?

Sun care MARMELADA Afrodita je v 200 ml embalaži, pomaga pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju privlačno zagorele polti ter ji podarja čudovit lesk. Dragocena naravna olja kožo izdatno hranijo in vlažijo. Ne zagotavlja UV-zaščite. Uporaba je enostavna; pred sončenjem jo v izdatnem sloju nanesemo na želene predele kože. Izdelek ni primeren za otroško, občutljivo in zelo svetlo kožo. Marmelada je gosta, mastna in po otipu spominja na vosek za lase. Diši po vaniliji in karameli. Po besedah proizvajalca so njene najpomembnejše sestavine orehovo in korenčkovo olje ter karitejevo in kakavovo maslo. Ni kot negovalni izdelek, saj nima zaščitnega faktorja, pač pa kot poletni hit… V osnovi se marmelada uporablja samo za hitro zagorelost. In ker ne ščiti pred UV-žarki, sem svoj čas sončenja raje nekoliko skrajšala, trenutno po nekaj nanosih ne morem trdit, da sem zaradi kreme kaj bolj rjava, to že tako nasplošno težko rečem, saj na soncu hitro potemnim, lahko pa potrdim, da sem po sončenju imela mehko kožo, vonj je zelo prijeten, krema je malce mastna, a se hitro vpije. Zelo zadovoljne uporabnice marmelade so moje prijateljice, ki jim je pomagal do željene polti. ? Več o čudežni marmeladi Kozmetika Afrodita Slovenija in vseh njihovih kvalitetnih izdelkov AFRODITA Cosmetics Slovenija

Vsako pretirano nastavljanje sončnim žarkov je lahko zelo škodljivo koži in če nimate še nobene podlage je priporočljivo, da preden odidete na sonce vsaj 3-4 krat obiščete solarij in da prve dni na soncu uporabljate zaščitni faktor. S tem se boste izognili opeklinam in lupljenju kože. Vsi ti izdelki za porjavitev so namreč namenjeni zgolj nadaljni uporabi. In še koristen nasvet; sončite se postopoma, po par minut dnevno, ne poležavajte cel dan na nevarnem žgočem soncu, ker tako bo vaša polt dlje obstojna in bolj enakomerna. Uživajte ob koristnem, ko boste še nekaj naredile zase. Lp

O avtorju