Članki bloga

Se želite zbuditi z zavidanja vredno žametno poltjo?…

Se želite zbuditi z zavidanja vredno žametno poltjo?…

Lepota

Do čudovite kože nas loči le ena dobro prespana noč in odlična nočna krema, ki vzpodbuja obnovo kože in jo spremeni v čistejšo, bolj gladko in sijočo. 
Ponoči se v koži dogajajo številni procesi, zato je noč idealni čas, ko koži zagotovimo, kar potrebuje in ta veliko lažje sprejema in izkoristi aktivne sestavine, kot čez dan.
Razvajajte svojo kožo tudi ponoči in nočna krema naj postane nepogrešljiv del tvoje lepotne rutine.

NA TESTU: ROYAL VELVET REPAIRING NIGHT CREAM 50ml
Royal Velvet nova, ekstra bogata in hranilna nočna krema, ki obnovi naravno lepoto in izboljša čvrstost, takrat ko koža počiva. Nova razkošna tekstura in spodbujevalni učinek, obogatena z unikatnim irisom Infusion.
cena: 29,90€
22814

NA TESTU: THE ONE EVERLASTING FOUNDATION EXTREME  30ml
The ONE Everlasting tekoči puder, ki obljublja izjemno obstojnost in udoben občutek na koži. ponuja srednjo prekrivnost in prekriva nepravilnosti na koži. Ima tudi odlično zdržljivost, poenoti kožo, matira in prekrije razširjene pore.  Ima gostejšo, ampak hkrati nežno konsistenco in zagotavlja, da ostane na mestu skozi cel dan.
cena: 12,90€
Izbirate med: 32283 Vanilla, 32284 Porcelain, 32284 Natural Rose, 32286 Natural Nude, 32287 Light Ivory, 32288 Natural Beige

MNENJE/OCENA
Jesensko vreme je že prevzelo svojo vlogo in nam zadnje dni postreglo z veliko sončka in uživanja v naravi. S tem pa vse prevečkrat pozabimo na zaščito svojega obraza čez dan. Tekoči puder je idealen za dni, ko nam je poleg ličil potrebna tudi zaščita pred negativnimi vplivi zunanjih faktorjev, kot so nečistoče, UV žarki…
Dandanes je na tržišču ogromna ponudba pudrov in obstaja dober razlog, zakaj so pudri na voljo v toliko različnih oblikah, namreč vsak služi drugačnemu namenu. Tukaj pa največkrat naletimo na velik problem; kaj izbrati in ali bomo pravilno izbrali?! Iz izkušenj dobro vem, kako težko je najti ustrezen odtenek pudra in če smo vztrajni, ga tudi najdemo. Sama se raje odločam za lažje pudre, potem pa večje nepravilnosti prekrivam s korektorjem, kjer se mi zdi, da še manjka prekrivnosti.
Vsem poznana naravna švedska kozmetika Oriflame in kolekcija The ONE resnično temelji na kakovosti in stilu. Kakšno je moje zadovoljstvo testiranja? ⤵

The ONE Everlasting tekoči puder: Se strinjaš, da je tekoči puder začetek in osnova vsakega dobrega ličila?… Izbrala sem si ustrezen odtenek Natural Nude, ki moji koži daje naraven izgled, hkrati pa je neverjetno lahki, kože ne obteži, ji daje svilnat občutek tako, da pozabim, da ga sploh nosim. Lepo se nanasa, kože ne masti, je obstojen in je srednje prekriven. V celoti ne prekrije večjih pomankljivosti, ampak to me sploh ne moti, saj je že splošno pravilo, da večja kot je prekrivnost, manj naravno je videti. In ravno to mi je všeč pri  tekočem pudru The ONE Everlasting. Ima nežne teksturo, ki se z mojo kožo super zlije, izgleda naravno ter jo dobro matira. 
Uporaba: Za pravilen nanos je nanašanje najboljše ob dnevni svetlobi s prsti ali čopičem. Puder nanesemo po celotnem obrazu, če pa želimo bolj naraven videz pa samo na T-področje.  Ne porabi se ga veliko, SPF 30 pa je samo še velik plusek k dobremu izdelku.
Nasvet: Najprej je podlaga (krema) tisti dejavnik, ki vpliva na obstojnost in “obnašanje” pudra na obrazu. Pudra nikoli ne testiraj na roki, ampak na predelu med brado in vratom. Izbiraj vedno odtenek pudra, ki je enak odtenku na vratu.

ZAKAJ MI JE VŠEČ?…
Črni Iris Infusion™ je nova učinkovita mešanica irisovih izoflavonov in meteornih mineralov, ki so jo razvili Oriflamovi znanstveniki, da bi preprečili nadaljne slabenje kolagena in elastana.
Royal Velvet nočna krema vsebuje bogate hranilne sestavine in je velika podpora pri regeneraciji medtem ko spim, saj se v moji koži veliko dogaja.
Kremica je krasne strukture in lepo navlaži ter nahrani kožo. Super se vpije in ne pušča mastnega občutka na obrazu. Izboljšuje čvrstost in elastičnost kože. Koža je močnejša in vidno pomlajena. Ker jo uporabljam že kar nekaj čas, zagotovo lahko trdim, da odlično neguje in obnavlja, zadržuje vlago in ji daje nežen površinski videz. In še ena prednost; čudovito diši in produkt bo v moji kopalnici zdržal kar nekaj časa, saj se ga porabi malo.

Uporaba: Z nežnimi krožnimi gibi nanesem kremo vsak večer na popolnoma očiščeno kožo obraza in vratu.
Za boljše rezultate v kombinaciji uporabe dnevne in nočne kreme, Oriflame priporoča Royal Velvet učvrščevalno dnevno kremo zf 15. Rezultati: koža je bolj čvrsta, poteze obraza so definirane in koža je videti pomlajena.

Če želimo imeti zdravo kožo, se dobro in primerno naličiti, potrebujemo kar nekaj kozmetičnih izdelkov in pripomočkov, katere lahko najdeš ⏩ Oriflame.com in prelistaš katalog ⏩ K10 OKTOBER ali jih spremljaš na Facebook strani Oriflame.

Uživaj in ne pozabi se razvajati… lep pozdravček ?

O avtorju