Članki bloga

? essence PRAZNUJE SVOJ 15. ROJSTNI DAN… ?

? essence PRAZNUJE SVOJ 15. ROJSTNI DAN… ?

Lepota

Ženske smo najlepše, ko se v svoji koži počutimo odlično. Rabimo dokaz?… Ne. Malo make upa, najljubšo oblekco in udobne šteklce ter lep, prisrčen nasmeh in že hitimo novim zmagam nasproti.
Tako malo je potrebno, da se osrečimo ali je to nakup enega laka za nohte ali senčila, če pa nam je to še ugodno dostopno, kot so Essence izdelki, ki so edinstveni, tako barviti, razigrani, polni domišljije in kvalitetni, vsaka nekaj najde zase. Jih še katera ne pozna?… Verjetno ni osebe, ki ne bi imela doma vsaj en izdelek, če ne več…

ESSENCE JE UPIHNIL 15 SVEČK…
Vse najboljše essence. ? ? #15pinkyears# Še en dokaz, da so na tržišču 15 let in najbolj prodajana kozmetična znamka v več kot desetih Evropskih državah, med drugim tudi v Sloveniji.
Neverjetno minilo je 15 let odkar je ustanoviteljica podjetja Christina Oster-Daum z veliko ljubezni, strasti in energije ustvarila essence. Od takrat je essence na misiji prepričati lepotne navdušenke vseh starosti po vsem svetu o trendi, inovativnih in kvalitetnih izdelkih po dostopni ceni. Praznovanje pa bodo še popestrili s pesmijo Lukasa Riegerja “Side by Side”.

KDO SO ESSENCE?…
Kozmetika essence slovi kot dostopna kozmetika odličnih trend izdelkov, ki lahko vsako navdihne, še posebej embalaže omejenih izdaj, ki so tako posebne in polne domišljije… Za essence je kakovost na prvem mestu, proizvajalci niso neznane tovarne nekje po svetu, vsi procesi pa so strogo temeljito preverjeni in testirani, tako proizvajalci kot tudi izdelki. Glavni distributer za Slovenijo je podjetje DOMINUR do.o., Vodovodna 30c, 2000 Maribor.

Essence nam ponuja veliko zabave za malo denarja, izdelki so kvalitetni, natančno sledijo mednarodnim smernicam, med drugim predpisuje prepoved testiranja na živalih.

ŽE VEČ LET SEM TUDI SAMA UPORABNICA LIČIL essence…
Meni zelo poznana kozmetika essence me spremlja že več let. Moj najljubši produkt je svinčnik za obrvi, črtalo za oči in čopiči, katere imam že več kot dve leti in jim ni izpadla niti ena dlačica. Res kvalitetni in prijazni koži. Veliko tudi uporabljam senčila za oči in maskare, ki so res zelo kvalitetne.
In potem se sprašujem, od kod spet toliko ličil, ki jih je skoraj nemogoče uporabiti?… ? Vedno, ko sem šla v drogerijo (in še danes to počnem), nisem mogla mimo essence stojala, da se ne bi ustavila in seveda nekaj kupila. To pa preprosto zato, ker nam ponujajo velik izbor izdelkov za nego mladostniške kože, ličila, kot so: pudri, maskare, senčila za oči, dišave, izdelke za nego nohtov, rok in stopal.

? Ob praznovanju #15pinkyears#  sem tudi jaz prejela, nekaj od nove trend kolekcije “next stop: summer”, ki je na voljo v maju in juniju v drogerijah DM, drogerijah TUŠ, spletni trgovini Click2chic,…

paleta senčil za oči wet&dry – ki je vsestranska in nikakor ne smejo manjkati v tvoji zbirki ličil. Peščeni toni in modrikasti odtenki ustvarijo poletni make-up stil.

šminka, ki spreminja barvo – v dveh odtenkih: 01 wish i was a mermaid in 02 little miss sunshine – šminki se na ustnicah spremenita iz vijolične in mint v intenzivno pink in sijoče marelično barvo.

Da sem uporabnica Essence izdelkov, dokazuje zgornja in spodnja slikca. Laki in še laki in nikoli jih ni dovolj…  velik izbor barvnih odtenkov, s katerimi rada ustvarjam svoje mojstrovine na nohtih.  

? Vse najboljše Essence in še naprej veliko poslovnih uspehov!

Pridruži se praznovanju tudi ti in jim zaželi vse najboljše ter s tem sodeluješ v njihovi nagradni igri CONGRATULATE US NOW.
Če želiš biti obveščena o ekskluzivnih novostih, tutorijalih, izdelkih in nagradnih igrah, skok na Facebook stran ⏩ Essence in essence Slovenija.

poljubček, ? Tyasha

O avtorju