Članki bloga

Za zapeljivejši pogled – maskara WonderLash XXL

Za zapeljivejši pogled – maskara WonderLash XXL

Lepota

Novo generacijo najbolj priljubljene maskare odlikuje ekskluzivna Oriflamova krtačka s patentirano Dual Core tehnologijo.
Njeno čvrsto notranje jedro in mehke, goste ščetine v kombinaciji s Pro Lash formulo delujejo vzajemno, da ustvarijo za 49% več volumna v primerjavi z običajno maskaro in poskrbijo za izjemno ločenost, privihanost in dolžino trepalnic.
slika
Pro Lash tehnologija deluje tako, da globinsko neguje trepalnice in preprečuje izgubo beljakovin. Dragoceno in hranilno naravno kokosovo olje spodbuja optimalno rast trepalnic in jih ščiti od znotraj navzven, s tem pa pripomore k močnim, dolgim trepalnicam, polnim volumna.

Zakaj me je navdušila maskara WonderLash XXL?…
Zame je maskara je eno od ličil, brez katerega preprosto ne gre…  Od maskare seveda pričakujem veliko, pa vendar nič več kot to, kar pač obljubljajo. Želim si torej, da z njo poudarim oči: obarvanost, volumen, privihanost in da trepalnice še malce podaljša.

Trepalnice, ki so takoj opazne! Wonderlash XXL maskara je presegla moja pričakovanja.
Ko sem jo prvič uporabila je že v prvi potezi poudarila trepalnice. Zaradi posebne formulacije loči trepalnico od trepalnice, konico od konice, jih nežno poudari in privzdigne ter za seboj ne pušča sledi. Omogoča večkraten nanos, plast za plastjo, pri tem ne opažam nobenih grudic, nič se ne razmazuje, hitro se posuši.  Se enostavno nanaša in ne draži oči. Všeč mi je, ker ima eno stran krtačke (ščetine) daljšo, drugo pa krajšo in lahko zato s kratko stranjo trepalnice preden se posušijo, lepo razčešem.Vsekakor priporočam za natural look. Si zasluži prostor v moji kozmetični torbici!

Če bi me vprašali, brez katerega ličila enostavno ne gre, bi bil odgovor verjetno: “Maskara“.
? tyasha marcelly

Odkrij neverjetno žensko v sebi in povzdigni trepalnice na povsem novo raven še danes. Pokukaj v septembrski katalog ⏩ K9 SEPTEMBER, ki prinaša  veliko novosti; tudi modnih dodatkov iz jesenske kolekcije.

O avtorju