Članki bloga

rdečilo za lica mosaic – Essence

rdečilo za lica mosaic – Essence

Lepota

Rdečila za lica postajajo del vsakodnevne rutine. Pri izbiri barve ne naj veljajo enaka pravila kot pri izbiri ostalih barv za ličenje (še posebno šminka) – izberite tiste, ki se skladajo s podtonom vaše polti. Tako boste dobile najbolj naraven učinek. Če pa boste želele, da lica bolj izstopajo in vam ni do pretirano naravnega videza, izberite barvo, ki je nasprotna vašemu podtonu (npr. roza blush rumeno polt včasih bolj poživi).

  • Toplemu (rumenemu) podtonu najbolje pristojijo oranžna, marelična, koralna, opečnata in bronz z zlatimi delci.
  • Tiste z nevtralnim podtonom imate največ možnosti, saj lahko nosite praktično vse barve.
  • Za hladen (roza) podton je najbolje poseči po vseh rožnatih odtenkih (imajo v sebi veliko modrega podtona) hladnih rdečih (vlečejo na roza), vijoličnih ali breskovih (roza z zelo nežnim oranžnim pridihom).

Nanos rdečila – če ste popolnoma neizkušene , boste mesto za nanos rdečila najlažje našle tako, da s čopičem sledite imaginarni črti od zunanjega kotička očesa navzdol, dokler ne začutite najvišje točke na lični kosti. Senčenje lic obrazu daje dodatno svežino, naravnost in globino.
Preizkusila sem še en super izdelek – rdečilo za lica mosaic (klik na rdečilo za lica ) – to so tri popolnoma ujemajoče barve, sestavljene so kot mozaik in po nanosu ustvarijo individualen odtenek. Rdečilo ustreza vsakemu tipu kože, to pa zato, ker je sestavljeno iz različnih svetlih koralnih do toplih zlato-bronz odtenkov. Barve se tako na ličkih lepo zlijejo v eno, da so lička videti popolna. Izbirate lahko med štirimi paletkami in vsaka ima čudovit izbran barvni mozaik. Kateri bo vaš pravi odtenek senčila? Če se oblačite v svetle ali pastelne barve, bo za vas primerno rožnato senčilo. Temnejša oblačila zahtevajo bolj rdečkaste in rjave odtenke. Najmanj boste tvegale z izbiro bronzerja. Nežno rjava barva bo ustvarila lesk sončnih žarkov, kar pristaja vsem tipom kože in barvam oblačil. Barva senčila je v veliki meri odvisna tudi od oblike obraza.

Essence - metal-rdečilo za lica mosaic - Essence

Ker nisem mogla iti mimo poličke z barvitim izborom lakov; hudi odtenki v popularni seriji “i ? trends” – “the porcelains”, sem izbrala “THE METALS”. ? Prava kovinska magija! “the metals” na nohtih sijejo kot tekoče železo. Izbirate lahko med sedmimi čudovitimi trendi barvami.  Jaz sem se težko odločila katero barvo naj izberem, Oklevala sem med (22 rock couture) barvo glamurozno šampanjec. Pa naslednjič. Zakaj so letos takšen bum  ti lakci, vam lahko povem, ker zaradi obstojne formule metal look je videz zagotovljen in  gel-teksture ustvari razburljiv moker videz. ✓ Malce težje sem odstranila lak iz nohtov, kar je ena prednost, druga slabost. A dober aceton vse reši. Jupiii ?

Smokey eyes set vsebuje tri barve z različnimi efekti in smokey eyes look v nekaj preprostih korakih. Tekstura je mehka, žametna in nanos je čist enostaven. Moj izbor paletke je: 01 smokey night, izbirate pa lahko med štirimi paletkami, ki so vse barve čudovite. Najdite svojo in boste kjerkoli izstopale. ☑ Za smokey eyes potrebujemo precej temne barve senčil (ni nujno, da je črna in siva) je najboljše, da so v dveh ali treh sorodnih odtenkih. Zagotovo pa, katerokoli paletko izberete, dosegle to, da bo vaš pogled mehkejši in bolj zasanjan videz. 🙂 Kot je vidno iz mojih slikc, se pomlad prebuja in s tem tudi moja izbrana kolekcija kozmetike… 😀

EYES SET-rdečilo za lica mosaic - Essence

 

O avtorju