Članki bloga

limited edition: catrice THE. DEWY. ROUTINE.

limited edition: catrice THE. DEWY. ROUTINE.

Lepota

Sveže z rdeče preproge, mednarodnih in modnih brveh in socialnih omrežjih: popularen “Dewy” izgled. Svež jutranji izgled je kot lepotni trend našel svojo pot tudi v vsako dnevno rutino po vsem svetu.
Omejena kolekcija “THE. DEWY. ROUTINE” iz CATRICE ponuja popolne izdelke za sijoč in zdrav sijaj kadarkoli v dnevu. Jutranji sijaj, poletni sijaj in polnočni sijaj – trije koncepti, vsak s tekočim osvetljevalcem, pudrom in osvetljevalcem v stiku. Omejeno kolekcijo dopolnjujeta dva profesionalna čopiča, ki sta popolnoma usklajena z različnimi nanosi. Sijoč izgled – ves dan!

Na testu: ČOPIČ ZA TEKOČI PUDER
Čopič za nanos primerjev in tekočih pudrov. Uporabite ga lahko na celotnem obrazu ali samo na določenem delu. Narejen iz kakovostnih sintetičnih ščetin.
cena: 5,69€


Kakovostni čopič je osnova za lepo naličen obraz in celo bolj pomemben kot sama ličila. Čopič za tekoči puder je namenjen natančnejšemu in bolj profesionalnemu nanosu. Zaradi svojih mehkih in kakovostnih sintetičnih ščetin je natančno nanašanje in zabrisanje zagotovljeno ter omogoča brezhibne rezultate. Uporablja se ga tako, da tekoči puder nanesemo na obe polovici obraza, čelo in brado. Nato ga s hitrimi in kratkimi gibi razmazujemo po obrazu, od sredine obraza navzdol in navzven.

ČOPIČ
Kakovosten čopič s posebno glavo za ciljno doziranje. Narejen iz kakovostnih sintetičnih ščetin.
cena: 4,69€

TEKOČI OSVETLJEVALEC
Tri tekoče teksture osvetljevalca – vsaka za določen del dneva – z “dewy” efektom: svetlejšim zjutraj, bronzing za popoldan in intenzivnim holografskim sijajem za zvečer. Nosite ga lahko samostojno ali zmešate v tekoči puder.
C01 Rose     C02 Bronze     C03 Holographic
cena: 4,69€

KOMPAKTNI PUDER
Kompaktni puder za “dewy” izgled v treh različicah: mehak sijaj za zjutraj, poletno bronzing sijaj za popoldansko sonce in s holografskimi efekti za zvečer.
C01 Rose     C02 Bronze     C03 Holographic
cena: 4,69€

OSVETLJEVALEC V STIKU
24/7 s skladno ujemajočimi osvetljevalci v stiku: dan se začne s svežim “wet-look”-om. Popoldan se kože dotakne poletje in zvečer je čas za holografski sijaj. Vse tri različice imajo “dewy” efekt. V praktični stik obliki za kozmetično torbico.
C01 Rose     C02 Bronze     C03 Holographic
cena: 4,69€


Omejena kolekcija bo na voljo v drogerijah Müller Slovenija,  Mercator hipermarketih s CATRICE stojalom, Leclerc Maribor, na  Ličila.si in  Click2Chic, od 30.5.2018.

Lep pozdravček, ?

O avtorju