Članki bloga

Sezona porok s CATRICE · “Kaviar Gauche” ?

Sezona porok s CATRICE · “Kaviar Gauche” ?

Lepota

V aprilu 2019 je CATRICE omejena kolekcija “Kaviar Gauche” v sodelovanju z mednarodno modno znamko z istim imenom, posvečena enemu izmed najlepših dni v življenju: poroki.
Kolekcija pa ni namenjena samo čudoviti nevesti in njenim družicam, ampak je popolnoma primerna tudi za hitre popravke ličil. Vse ljubiteljice modnih lepotnih minijev in navdušenke ekskluzivnega boemskega šika bodo navdušene – izdelki v praktičnem formatu so nosljivi, sveže barve pa nudijo ustnicam in obrazu naraven izgled ter so primerni za vse tipe kože. Zlat dizajn v prestižnem Kaviar Gauche slogu spremenijo vsak izdelek v “it” kos in pravi dragulj za vašo torbico.

“Poročni dan, je dan, ko mora biti nevesta najlepša.”Tokrat Blog objava malo drugače.

Bliža se sezona porok. V mesecu maju je največ porok in ena čaka tudi mene. Poskrbela bom, da bo najlepši dan dobro ohranjen v spominu – poročno fotografiranje. Da pa bo tudi moj makeup ostal čez naporen dan svež in naraven, me bodo spremljali izdelki “Kaviar Gauche”.

Make-up je potrebno v prvi vrsti prilagajati tipu kože, željam, poročni obleki, šopku in pričeski. Predvsem mora poudariti lepoto neveste. Zato poročno ličenje naj bi bilo nežno, nevpadljivo, obstojno ter prilagojeno posameznici in njeni osebnosti – mora biti popolno!
Za dolgo obstojnost make-upa je potrebno izbrati predvsem prave negovalne izdelke in vsa ličila. Pripomorejo pa tudi sodobne tehnike ličenja in znanje, da bo nanašanje ličila preudarno postopoma.

Naj ti poročni (ali za druge priložnosti) make-up dopolni tvojo naravno lepoto in ti da osupljiv, brezhiben videz, ki bo izgledal odlično na fotografiji.

Za hitre popravke so obvezni v tvoji torbici…
… prestižni izdelki v zlaten dizajnu – embalaža, ki že na zunaj zgleda elegantna – znotraj še lepša… ?

1. KAVIAR GAUCHE RDEČILO&OSVETLJEVALEC
Prelep par rdečilo&osvetljevalec = čudovita odtenka. Na poroki ali za kak drug dogodek – sijoč osvetljevalec in sveže rdečilo sta obvezna za uspešen make up izgled. Praktična paleta združuje ta dva lepotna favorita. Rezultat: osupljiva polt z dodatnim sijajem.
cena: 4,69€

2. KAVIAR GAUCHE ČOPIČ
Majhen čopič za puder v zlatem dizajnu je popoln za nanos kompaktnih in pudrastih tekstur in ima kvalitetne sintetične ščetine. Se enostavno zapre, zato je idealen za hitre popravke ličil na poti.
cena: 4,39€

3. KAVIAR GAUCHE BALZAM ZA VOLUMEN USTNIC
Primeren za hitre popravke pred poročnim slikanjem: glos ima efekt povečanja in zagotavljanja bolj polne ustnice. Sijaj naredi ustnice negovane in neustavljivo lepe. Balzam lahko nosite samostojno  ali preko šminke za dodaten sijaj.
cena: 3,29€4. KAVIAR GAUCHE PUDER
Brezbarven Blotting puder zagotavlja mat polt. Koža dobi naraven, svež lesk. Praktičen mini format se prilega v vsako kozmetično torbico in je odličen za hitre popravke.
cena: 3,79€

5. KAVIAR GAUCHE MINI SET ŠMINK
Ta set je odličen za tiste, ki se ne morete odločiti za odtenek ali ga želite zamenjati – npr. med poročno slovesnostjo in med zabavo. Vsebuje štiri kremen šminke z mehko svetlečimi in mat zaključki, ki bodo zagoto dopolnili vsak izgled.
cena: 8,49€


? tyasha marcelly

Ker ti rada polepšam dan in te razveseljujem z novostmi, me spremljaj tukaj ▸ IG pinky_fashion_blog fb Pinky Fashion Blog ツ

Tako. Obleka in make up izbran, sedaj še samo manjkajo v elegantni torbici ličila in lepotni pripomočki catrice “Kaviar Gauche” (novosti najdeš v drogerijah z stojalom catrice), ki ti bodo omogočale, da preplešeš celo noč brez skrbi. Predvsem se pa sprosti in uživaj.

Tyasha te pozdravlja, ?

O avtorju