Članki bloga

Odličen dodatek k negi kože obraza · ? Natura Siberica

Odličen dodatek k negi kože obraza · ? Natura Siberica

Naravna kozmetika, Nega obraza

Koža naravno odvaja odmrle kožne celice tako, da se odstrani vrhnja plast in se začne luščiti. Tukaj nastopi nežen in blag piling, ki je zelo pomemben.
Lahko ga izvajamo sami doma in tako odstranimo te odmrle kožne celice in pripravimo kožo, da je bolj dovzetna za negovalne učinkovine. Priporočljivo ga je opravljati enkrat/dvakrat na teden, odvisno od tipa in nege kože.

Kdo so Natura Siberica?…
Natura Siberica je prva ekološka kozmetika v Rusiji, narejena zgolj na osnovi divjih zelišč in rastlin iz Sibirije. V izdelkih so rastline, ročno nabrane v natanko tistih naravnih pogojih, v katerih so tudi zrasle, zato so izredno bogate s hranilnimi snovmi in aktivnimi sestavinami.
Da še na kratko omenim; v Sibirski pokrajini veljajo skrajnih vremenski pogoji: ostre zime, v katerih lahko temperatura pade tudi do -57 °C, vroča poletja z do 35 °C in močni vetrovi. Ravno zaradi tega so se prostorastoče rastline v tako neprijaznem okolju nenehno prisiljene boriti za preživetje. ? Narava je čudežna!

Piling za obraz mladosten sijaj…
Nežni piling z izvlečki japonske sofore in arktične robide odstrani odmrle celice, obnavlja kožo ter jo naredi gladko in čvrsto. Izvleček japonske sofore vsebuje do 30 % vitamina P, ki spodbuja procese regeneracije in uravnava ravnovesje lipidov. Izvlečki koščic marelice nežno odstranjujejo odmrle kožne celice, izvleček arktične robide pa kožo pomirja.


Kako deluje?…
Koža na obrazu si občasno zasluži bolj intenzivno čiščenje. Moja nega pilinga je enkrat tedensko obvezna! Najraje uporabljam piling, v katerem so vse sestavine skrbno in premišljeno izbrane tako, da kar najbolje očistijo, osvežijo in navlažijo mojo  kožo.

Piling za obraz me je prepričal s svojo hranljivo kremasto teksturo, ki mi ustreza in zaradi katere je njegova uporaba prijetna in enostavna. Izjemno nežen, ima dovolj (drobnih) zrnc, da res daje občutek učinkovitosti in zelo gladko kožo. Jo obnavlja in krepi.
Občutek po nanosu izdelka je nadvse prijeten in udoben; na koži ni rdečice ali draženja in tudi več ur po nanosu ni občutka izsušenosti ali zategovanja kože. Super izdelek, primeren za mastno in kombinirano kožo.

Postopek: Najprej kožo dobro očistim, nato pa nanjo nežno in počasi nanesem majhno količino pilinga, ter tako očistim kožo na obrazu. Za tem počasi sperem ter nanjo nanesemo še tonik, ki osveži polt in je enkratna podlaga za nanos vlažilne kreme. Na koncu obraz zaščitim tako kot vedno: s kakovostno naravno kremo, ki kožo še dodatno navlaži – koža lepa in sijoča!
Priporočam? DA!

Kaj si je treba zapomniti?

  • Ko nanesem piling, vedno uporabljam mlačno vodo. Nikoli ga ne nanašam na suho kožo, saj je lahko učinek neprijeten.
  • Piling je najbolje in ga najraje naredim, preden grem spat.
  • Nikoli ne uporabljam ličil takoj po pilingu.
  • Na obrazu uporabljam samo piling za obraz, nikoli za telo.
  • Preden kupim piling, ga vedno preizkusim na roki.
  • Za nakup se odločim z naravnimi sestavinami, ki so moji koži prijazne.


? tyasha marcelly

Piling je nenadomestljiv del negovalne rutine in popoln korak tedenske spa sprostitve in maksimalno ugodje kože obraza. Posledica rednega in temeljitega čiščenja – lepa in sijoča koža. Če sem ti vzbudila zanimanje z znamko ▹ Natura Siberica, klik tukaj ▹Lepa z Naravo.

Si že preizkusila kateri izdelek Natura Siberica? Vesela bom vsakega tvojega komentarja, spremljaš pa me lahko tukaj ▹ fb Pinky Fashion Blog  in IG strani ▹ pinky_fashion_blog kjer boš med prvimi izvedel/a vse novosti.

Tyasha te pozdravlja, ?

O avtorju