Članki bloga

Nove drzne barve – The ONE Colour Obsession ?

Nove drzne barve – The ONE Colour Obsession ?

Lepota

V svetu lepote so ustnice ? nenehno v ospredju, saj prav one naredijo piko na i obrazu.

Danes so na voljo resnično široka paleta odtenkov in izbira pravega odtenka je lahko kar naporna…. Kakšno izbrati, ki nam najbolj pristaja in da bomo zasijale? … Ali so to svetlejši ali temnejši odtenki?… No že nekaj časa so živahne šminke tiste, ki dodajo končni pečat, senzualen in zapeljiv videz. ⤵

ŠMINKA The ONE Colour Obsession…
Revolucionarna nova šminka, ki je z izstopajočimi barvami več kot drzna. Na voljo v 10 odtenkih s Chroma Load tehnologijo in neprimerljivo intenzivnostjo barve.

Posebnosti The ONE Colour Obsession šminke:

  • ustnicam nudi do 8 ur vlaženja
  • lahkotna osnova se stopi z ustnicami in pusti intenziven gelast-kremnat zaključek
  • izjemno pigmentirane
  • udobna za nošenje
  • daje ustnicam drzen in dramatičen videz

Preizkusila sem Tempting Orange (35160): je nekaj čarobnega v tej barvi . ..ustnice iz sanj še nikdar niso bile bliže! …čudovita, sijoča barva z enim samim potegom, brez občutka teže in lepljivosti.  Lepo se porazdeli in obdrži na ustnicah, jih navlaži in jih s pomočjo barve naredi še bolj privlačne in popolne.  Ravno prav živahna, a ne preveč vpadljiva, istočasno pa izžareva igrivost in nežnost. Tale odtenek ustnic lahko pristoji prav vsaki. In meni je zelo všeč! ?
cena: 7,99€

? tyasha marcelly

Kateri popolni odtenek šminke bi osrečil tvoje ustnice?

Obarvaj svoje ustnice s Colour Obsession, novo kolekcijo šmink The ONE tudi ti. Najdeš jih na spletni strani Oriflame ⏩ Colour Obsession ali prelistaj katalog ⏩ K6 JUNIJ.

Pozdravček, ?

O avtorju