Članki bloga

The Body Shop odpira prvo trgovino v Sloveniji…

The Body Shop odpira prvo trgovino v Sloveniji…

Lepota

Končno in je tukaj… ? še posebej lepo bo zadišalo v Ljubljani… Kdaj?
Svoja prva vrata odpira  v četrtek,  21.junija ob 12. uri v nakupovalnem centru Supernova v Ljubljani…

Odprtje nove trgovine sledi uspešnemu odprtju spletne trgovine, ki je bila v Sloveniji na voljo konec novembra 2017. Nova trgovina bo kupcem v Sloveniji ponudila edinstveno in nepozabno nakupovalno izkušnjo in jih hkrati aktivirala, izobraževala ter informirala. Inovativna ponudba izdelkov, ki jih navdihuje narava in vključevanje v kampanje, ki jih podjetje izvaja, bodo spodbudili The Body Shop navdušence, da skupaj ustvarjajo lepši svet.

Prva trgovina v Sloveniji bo imela povsem nov koncept zasnove z živahnim, otipljivim in naravnim prostorom za kupce. V njej se bo odražala edinstvena The Body Shop dediščina z uporabo ikonske podlage, ki ponazarja mat zelene in bele ploščice, točno tako, kot je bilo v prvi The Body Shop trgovini. Postavitev v trgovini bo kupcem prijazna, izdelke bodo lahko preizkusili in spoznali čudovite zgodbe, ki jih zaznamujejo.

Od znamenitih masel za telo, izjemno priljubljenega vonja White Musk®, inovativnih in kakovostnih negovalnih linij za nego obraza, kot so vitamin E, čajevec, do ličil, ki so ustvarjena brez preizkušanja na živalih, bodo v Sloveniji na voljo visoko kakovostni, od narave navdahnjeni, etično in trajnostno ustvarjeni izdelki za nego obraza, telesa, las in ličila.

The Body Shop je resnično edinstvena blagovna znamka, ki jo je leta 1976 ustanovila pokojna Anita Roddick. Njena filozofija, da je posel lahko sredstvo za ustvarjanje dobrega, je še vedno gonilna sila blagovne znamke. V septembru 2017 so se zgodile spremembe pri lastništvu podjetja The Body Shop, saj je dosedanjega lastnika, podjetje L’oreal, zamenjalo družbeno odgovorno brazilsko podjetje Natura Cosmeticos SA. The Body Shop je prva kozmetična blagovna znamka, ki je leta 1987 pričela s pravičnim trgovanjem. Danes sodeluje s 23 lokalnimi partnerji, od katerih na pravičen in pošten način pridobiva sestavine za izdelke. Bila je tudi prva blagovna znamka, ki se je začela boriti proti preizkušanju na živalih, kar je privedlo do prepovedi preizkušanja na živalih v kozmetične namene v Evropski uniji. Trenutno izvajajo kampanjo Za vedno proti preizkušanju na živalih (Forever Against Animal Testing), s katero bodo nagovorili Združene narode, da se prepove preizkušanje na živalih v kozmetične namene po celem svetu in za vedno.

Lani na Beautiful Blogers MeetUpu smo imele Blogerke to možnost, da smo lahko The Body Shop izdelke tudi preizkušale… mmm… čudovito diši! 

Podjetje The Body Shop je znano po pionirski uporabi naravnih sestavin v visoko kakovostnih kozmetičnih in toaletnih izdelkih in po družbeno odgovornem ter etičnem delovanju. The Body Shop je svetovna blagovna znamka v pravem pomenu besede, saj ima več kot 3.000 trgovin v več kot 65 državah.

Si že preizkusila izdelke The Body Shopa? Imaš katere posebne favorite?

Lep sončen pozdrav, ?

O avtorju