Članki bloga

LIMITED EDITION: FASHION ICONails ? catrice

LIMITED EDITION: FASHION ICONails ? catrice

Laki

Modni teden (Fashion Week) pomeni čisto inspiracijo. Z utripajočim mestnim šarmom in ustvarjalnostjo mladih novincev ter vplivnih svetovnih blagovnih znamk, ponujajo najbolj vroča mesta na svetu s svojo raznolikostjo navdih. Od avantgarde do komerciale – modni oblikovalci predstavljajo različne trende.
Omejena kolekcija FASHION ICONails iz CATRICE zajema temperament in življenjski slog modne scene in v juniju 2018 predstavlja popolno ujemajočo linijo lakov za nohte. Na podlagi uspešne linije ICONails, so novi laki na voljo v praktičnem mini formatu. Odsevajo barvne trende in efekte pomladno/poletne sezone in so tako raznoliki kot je raznolik Modni teden. Modne ikone – iz CATRICE.
C01 Strike A Rose
C02 Show Topper
C03 Teal Appeal
C04 Dress To Impress
C05 Haute Couleur
C06 The New Black

LAK ZA NOHTE
Edinstven dizajn, edinstven izbor odtenkov.
Omejena kolekcija lakov za nohte ICONails v praktičnem mini formatu predstavlja sezonske trende.
5ml čistega življenjskega sloga v kombinaciji s preizkušenimi in priljubljenimi značilnostmi linije ICONailse: 7 dnevna obstojnost brez nad laka in popoln gel-sijaj zaključek.
Zdaj na voljo v devetih barvah s posebnimi efekti – od nežno transparentnih do visoko prekrivnih – z najbolj trendnimi efekti poletja.
cena: 2,29€

C07 Seashell Bomb
C08 Nude Attitude
C09 Lust Have

Omejena kolekcija bo na voljo v drogerijah DM, E.Leclerc Maribor, parfumerijah Beauty World, na Ličila.si in Clic2chic od 13.6. naprej.

Barvit pozdrav, ?

O avtorju