Članki bloga

Napoved: Nail Trend 2016

Napoved: Nail Trend 2016

Laki

Nohti so prva stvar, ki jo opazimo ob rokovanju, zato ni prav nič nenavadnega, da nohti odražajo našo splošno urejenost in skrb za higieno. Čisti in negovani nohti izboljšajo tvoj celoten videz, z izbiro pravega laka pa le še bolj poudarite lepoto vaših rok in nohtov.

Naj bodo dolgi ali kratki, biti morajo negovani. Lepi nohti so osnova za urejen in moden videz.

Trend Nude je že zdavnaj okužil malo morje žensk po vsem svetu. Popoln odtenek kožnega laka je lahko zlata vreden, kajne? Spremeni lahko tvoj celoten videz in poda nek vtis urejenosti. Ker sem vedno rada urejena, je tudi en razlog več, zakaj obožujem Nude. Dejstvo pa je, da tudi s kožno barvo nikoli ne moremo zgrešiti, ker je najbolj damska izbira in tako ostaja klasika! Barve so tople in nevtralne, nagibajo se k rjavim odtenkom. Sijoča manikura mora delovati naravno, urejeno in ne drago ter umetno. Mora biti kot dober par salonarjev v kožni barvi, ki pristaja vsem kosom v tvoji omari … Ja… I Love Nude! 🙂

Image13

Letos so dominirali zaobljeno popiljeni nohti, ki delujejo mladostno in izražajo vrnitev k praktičnosti. Kratki in lepo urejeni nohti, ki ne gredo nikoli iz mode.

Image28
Kratki nohti: lepa naravna manikura ni popolna, če niso nohti postriženi na kratko. Uporabi škarje, za končen videz pa jih še malo spili, ker pilica zapre noht in se bodo tako manj lomili.
Gladki nohti: uporabi polirni blok in jih pred nanosom osnovnega laka samo na rahlo spoliraj, da boš naredila gladko osnovo in bo lak tudi obstojnejši.
Zaščiti lak za nohte: To se lahko zgodi tudi če boš uporabljala kakršnakoli čistila, zato med čiščenjem nosi rokavice, oziroma kupi dober, kvaliteten končni prozoren lak za nohte (top coat), ki bo ščitil tvojo manikuro.
Modni dodatek – okras na prstkih: če misliš, da so kožni ali enobarvni nohti dolgočasni, pomisli še enkrat! So popolna izbira, da lahko prste okrasiš s kakšnim svetlečim prstanom in nič ne bo delovalo kičasto.

Na spodnjih slikcah je nekaj najnovejših trendov na modnem tednu v New Yorku, ki vam mogoče, če ste drzne, takoj padejo v oči in jih preizkusite na sebi. Nohti so kot umetniško platno, ustvarjaj, bodi kreativna, … bodi unikat. 🙂

Image10

Edinstvena tekstura  je mat in peska, vzorec izgleda kot staljen mehurček. Všeč? Potem je še motiv akvarijske tehnike, okraševanje z perjem, elementi v barvi zlate, okraševanje konic z element, ki jih najdemo v naravi v realnem življenju. Kot bi rekli “vzletno-pristajalna pista”  = nov in nenavaden način okraševanja… Zato bodi modna in izstopaj z svojimi urejenimi nohtki, kot napovedujejo modne smernice 2016.

Image18

Image25

Če brskam po spletu najdem nešteto prelepih manikur, nad katerimi lahko le rečem, da so vredne občudovanja. 🙂 Toliko idej in toliko mojstrskih rok… Za večino umetnin bi potrebovale kar nekaj časa in spretnosti, za nekatere pa je skoraj nemogoče. Zato tudi preprosta manikura, s katero si lahko hitro in enostavno polepšaš svoje nohtke in poskrbiš za malo pestrosti že samo z enim sami lakom, kot je recimo rdeča, čokoladna ali bela barva, in sicer se ne zdi nič posebnega, a ob porjaveli koži je videti seksi, šik in modno. Poleg tega se odlično ujame s prav vsakim modnim dodatkom – prstani, zapestnicami in urami. Na lak lahko po želji dodaš tudi bleščice. 🙂 Punce, gremo veselo na delo… GO! 😀

O avtorju