Članki bloga

maskara L’Oreal False Lash Wings Intenza + Micelarna voda L’Oréal Paris Skin Perfection

maskara L’Oreal False Lash Wings Intenza + Micelarna voda L’Oréal Paris Skin Perfection

Lepota

L’Oréal Paris je francoska blagovna znamka in ena od vodilnih svetovnih kozmetičnih blagovnih znamk, ki zagotavlja prihodnost s stalnimi raziskavami visoko kakovost na področju lepote. Njihova predanost in izvirnost, kar zadeva spoštovanje ter razumevanje žensk in moških s celega sveta, sta jim omogočili vodilno mesto v svetu lepote.

Filozofija L’Oréala Paris narekuje, da bi se morali ceniti vsi ljudje, ne glede na starost, spol ali poreklo. Blagovna znamka L’Oréal Paris želi stati ob strani ženskam in moškim po vsem svetu v vseh življenjskih obdobjih. L’Oréal Paris zagovarja pravico do lepote, pravico do raznolikosti lepote, pravico vsakega posameznika, da zažari graciozno in z zaupanjem vase.

                                    L’Oréal Paris Skin Perfection micelarna raztopina
Svojo dnevno in nočno rutino nege začni s temeljitim čiščenjem obraza. To je zelo pomembno! Micelarna voda bo odstranila vse sledove nečistoč in ličil s kože tvojega obraza. In, da naštejem tri pomembne prednosti in sicer; trojno delovanje: 1. odstranjuje ličila, 2. odmaši pore 3. odstranjuje nečistoče ter tonizira in pomirja kožo. Po tem postopku je koža pripravljena za nadaljni nanos dnevne ali nočne kreme. Tvoj obraz pa svež in sijoč. 🙂 ?

                                    L’Oreal False Lash Wings Intenza maskara
Dobra, a ni fantastična… 😉 najprej k prednostim te maskare:  je res intenzivno črna in sama oblika krtače ima obliko kopja in omogoča dober nanos v kotih in na spodnjih trepalnicah, ki so krajše.Naredi velik volumen in dolžino. Trepalnice lepo podaljša in dvojno asimetrična ščetka jih razteza navzven, da so trepalnice videt, kot krila metulja. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Tekstura ni presuha ali prevlažna, grudic ne ustvarja, a možnost je velika ko bo malce “starejša” 😀 Končni videz: pogled bo senzualno odprt kot še nikoli do sedaj zahvaljujoč zadnjemu videzu umetnih trepalnic in poudarjene črne oči bodo, kot nalašč za vsako priložnost.  (>‿♥)

wings loreal 3
Pa bodimo še malo ustvarjalni. 😉  Jaz sem res ena taka ustvarjalna dušica in ker prelepa embalaža ni “romala” v koš, sem jo koristno uporabila:  za škatlico, kjer lahko mogoče kaj koristnega shraniš vanjo (lahko jo na zunanji strani tudi pobarvaš v poljubno barvo), metuljčke pa sem izrezala in jih lahko uporabim kot dekoracijo.  εїз Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Prečudoviti metuljčki bodo lahko krasili katerikoli vaš kotiček. Uporabite domišljijo. ? ?wings loreal 1

wings loreal

O avtorju