Članki bloga

Začarajte z očmi, ki jih obdajajo lepe trepalnice…Lash Brow

Začarajte z očmi, ki jih obdajajo lepe trepalnice…Lash Brow

Lepota

Zgodovina trepalnice in poudarjanje oči, sega že v čas starega Egipta, ki so bile pomemben del lepotilne rutine. Trepalnice ne varujejo samo oči, ampak so tudi simbol mladosti in lepote.

Verjetno se strinjate z mano, da ni lepšega, kot dolge in goste trepalnice in urejene obrvi, ki so eden izmed atributov na ženskem obrazu, kateremu posvečamo veliko časa in pozornosti. In vsaka, ki nekaj da na svoj izgled ve, da je nakup izdelkov, kot so razni serumi, maskare, voski in še in še, včasih pravi podvig. Psss… ? ampak tokrat bo lažje. Beri naprej, za vas imam nekaj novega, povsem naravnega…

KDO SO PROKOZMETIKA?…
Prokozmetika, art of beauty studio,  Poslovna cona B 20, 4208 Šenčur je svoja vrata odprl ne le kot izobraževalni center za frizerje in kozmetike, pač pa tudi kot vsakodnevno delujoči studio, kjer si kdorkoli lahko privošči lepotne storitve s področja frizerstva, kozmetike in oblikovanja nohtov.

Ja, cilj je zdaj popolnoma jasen, a kako do njega? Preprosto! Nič več ne sanjajte dolgih trepalnicah, ampak to uresničite. Skrajni je čas, da preizkusite Lash Brow >>Trepalnice v steklenički<< unikaten izdelek, ki dramatično, a neverjetno lahkotno poveča volumen in dolžino vaših trepalnic.

NA TESTU: LASH BROW 3D MASCARA 9g
3D maskara za trepalnice vsebuje čebelji in karnauba vosek in pričara intenzivno/globoko črno barvo zahvaljujoč naravnemu mineralu, železovemu oksidu, ki enakomerno in bogato prekrije vaše trepalnice, jih intenzivno obarva in pričara neverjeten dramatičen pogled.
cena: 10,00€

NA TESTU: LASH BROW LASH EXTENDER 9g
Naravna vlakna dramatično, a lahkotno povečajo volumen, gostoto in dolžino vaših trepalnic. Naravna mikrovlakna so na voljo v okolju prijaznem steklenem lončku, ki je primeren za recikliranje.
cena: 15,00€

NA TESTU: LASH BROW EYEBROWS, HOT CAPPUCCINO 9g
Črtalo vsebuje naravna vlakna in močno pigmentiran, nežen puder, ki pričara neverjeten 3D efekt vaših obrvi. Vlakna zapolnijo manjkajoče prostore med dlakami obrvi in jih podaljšajo, kjer je potrebno. Semi permanentna formulacija gline tekom dneva ne obledi in obstane na površini kože. Izdelek je odporen na potenje.
cena: 20,00€

◄Trepalnice in obrvi so lahko z malo pomoči prav čudovite!►

MNENJE/OCENA
Goste in dolge trepalnice poudarijo oči in odprejo pogled. Da bodo čim lepše, jim namenimo ustrezno pozornost in skrb, kot za kožo in lase.
NE POZABI! Prvi korak k lepim in zdravim trepalnicam je redno odstranjevanje ličil pred spanjem. Tako kot ostala koža tudi trepalnice potrebujejo počitek in oddih od kozmetičnih preparatov. Jaz ponavadi, če dan preživim doma, si ne nanašam debelih slojev maskare  ali sploh nič. 

Ali sem zadovoljna z rezultatom testiranja?…
Z izdelki Lash Brow se srečujem prvič in priznam, da sem zelo zadovoljna. Ker si sama vsak dan urejam obrvi in trepalnice (imam svetlejše), so mi izdelki v veliko pomoč. Zmagovalna kombinacija za popolne trepalnice je LASH BROW Maskara + Naravna vlakna za podaljšanje in gostoto trepalnic. Za piko na i, so nepogrešljiv okras obraza obrvi, zato je tu še LASH BROW Črtalo za obarvanje in korekcijo obrvi. 

maskara + naravna vlakna: S pomočjo te kombinacije so moje trepalnice daljše, gostejše in urejene.
Maskara je prijazna očem, intenzivno obarva, podaljša ter izboljša celoten videz in stanje trepalnic. Brez lepljenja in packanja, ne tvorijo se grudice. Koničasta oblika ščetke poudari vse dlačice, jih lepo porazdeli in izboljša volumen. Je zelo obstojnaZ večplastnim nanosom  pričaram dramatičen pogled. Za temnejši barvni pridih ter dramatičen in intenzivnejši pogled, nanesem vlakna Lash extender, pripravljena iz čistih celuloznih vlaken izvlečka zelenega čaja. Z redno uporabo se izboljša kvaliteta in rast naravnih trepalnic in kar je zame še ena plus točka, niso več tako svetle, ampak so nekoliko postale temnejše, ko vse odstranim iz trepalnic.  

Uporaba: Najprej v celoti naličim trepalnice, nanesem prvi sloj maskare in ko je ta še mokra, nanesem naravna vlakna Lash Extender. Zaključim še z enim slojem maskare preko vlaken. Postopek se lahko ponovi, a vedno se zaključi z maskaro. Preprosto, a ne?!

Lep pogled združijo v popolnost prav negovane in pravilno oblikovane obrvi. Nedvomno, da si to tudi sama želim (vidno iz spodnje slikce), kajti moje naravne obrvi še zdaleč niso to kar bi želela da so. Pa nič zato, pomagam si z nežnim pudrom Brow Extender črtalom, ki ohrani obrvi popolne in na mestu čez cel dan. Vlakna zapolnijo prazne prostorčke, kjer je to potrebno, a se ohrani naraven look. Mojemu obrazu dajo lep videz, s pravilno obliko obrvi pa so oči videti večje. Z lepimi obrvmi bomo videti mlajše in bolj sveže.
Uporaba:
Brow Extender črtalo nanesem na obrvi, začrtam in hkrati korigiram linijo obrvi. Vsebovana glina in vlakna se oprimejo tako obstoječih obrvi kot tudi kože in oblikujejo želeno linijo obrvi.

To kombinacijo priporočam res vsakomur, ker zasenči marsikatere izdelke na našem trgu.  Z vsakokratno uporabo boste krepile gostoto in celotno strukturo trepalnic!

Zakaj prisegam na naravno?…
Naravno je vedno lepše kot umetno, zato se raje odločam za naravno in uporabljam izdelke, ki mi pomagajo brez škodljivih posledic. Premalo se zavedamo, da je oko eden izmed pomembnejših telesnih organov, zato pogosto pozabimo, da je tudi eden bolj občutljivih organov. Pozabljamo, da ga dodajanje umetnih, tujih materialov v njegovo bližino lahko precej ogroža.

Si želiš dolge, goste, bogate trepalnice in polne, urejene obrvi, ampak ne maraš podaljškov, lepil in visoke cene? Potem ti priporočam lepotno razvajanje z Prokozmetika.si. Lahko jim slediš tudi na Facebook strani Prokozmetika, Art of beauty.

Si objava zasluži tvoj všeček? Hvala. Podeli tole še s svojimi prijateljicami, da boste vse s pogledi očarale…

O avtorju