Članki bloga

maskara + rdečilo Deborah Milano

maskara + rdečilo Deborah Milano

Lepota

Deborah Milano je ena modna predstavnica novih izdelkov, še preden bodo ti postali stalnica vseh žensk, mlajših in starejših.

Verjamem, da ni ženske, ki ne pozna to blagovno znamko. Koliko vas je uporabnic? 😉  Jaz sem nazadnje preizkusila maskaro in rdečilo za ustnice. 🙂

  • MASKARA 24 ORE ABSOLUTE VOLUME

Maskara je tisti lepotni izdelek za katerega moramo biti pripravljene plačat največ. Vedno imam občutek, da maskara naredi veliko spremembo na celoten videz. In veste na katero maskaro me spominja?! 😉 … nekoliko na Max Factor False Lash Effect…In kar je tudi pomembno pri tej maskari, da je zelo temno črna, kar obožujem. Volumen že naredi po prvem nanosu na trepalnice. Ustvari dramatičen videz.
Jaz sem zelo navdušena … Ta maskara bo zagotovo uresničila vaše želje.
Spletna stran Deborah ponuja ogromno izdelkov do luksuznih ličil, nego kože in celo paleto izdelkov za moške.

Img_1027

Deborah Milano, kvalitetna ličila in kozmetika priznane italjanske modne hiše.

  • ABSOLUTE LASTING LIQUID LIPSTICK

Poudarjene ustnice so že lep čas  vroč “must-have” . Še bolj trendovske in še bolj vesele kot kdajkoli prej! Kristalni glos je ključ do izjemnega sijaja, “vinyl videza”, ki hkrati ne izsuši ustnic, temveč jih globinsko navlaži. Aplikator omogoča ravno pravšnji nanos. Visoko učinkovita formula, ki združuje najboljše lastnosti glosa in klasične šminke:

  • dolga obstojnost.
  • intenzivna barva.
  • globinsko vlaženje,
  • enostaven nanos in izjemen sijaj.

Jaz sem tudi nad rdečilom čist navdušena. 🙂 V prvem koraku sem nanesla osnovno barvo na čiste ustnice in malo počakala, da se vpije. Potem sem nanesla vlažilen “top coat”.  Je dolgo obstojna in ima visoko pigmentirana barvo in sijoč zaključek. Res The Best! 🙂 (Y)

 

O avtorju