Članki bloga

Hyacure Age Active – FARMASI

Hyacure Age Active – FARMASI

Lepota

FARMASI je turška blagovna za direktno prodajo kozmetike, izdelkov za osebno nego ter čistil z 65 letnimi izkušnjami v 120 državah in seveda tudi v Sloveniji.

Podjetje je izjemno ekološko naravnano, njihove tovarne pa so opremljene z najnovejšo tehnologijo ter sledijo najvišjim EKO standardom. Vsi izdelki FARMASI so narejeni BREZ škodljivih in alergenih sestavin ter popolnoma brez sestavin živalskega izvora. Izdelki so dermatološko testirani in NISO testirani na živalih. Izdelki so proizvedeni v tovarnah, ki nimajo niti enega dimnika, izpušna energija pa je usmerjena v ogrevanje in proizvodnjo lastne električne energije.

HYACURE AGE ACTIVE KREMA ZA PREDEL OKROG OČI

Tale kremica je moje prvo srečanje z kozmetično hišo Farmasi. Seznanjena sem samo, da je turška blagovna znamka in da se izdelki naročijo samo preko kataloga. Nisem ravno oseba, da bi kupovala izdelke preko spleta, imam raje osebno srečanje z izdelkom preden ga kupim. Zato moj shopping zna biti zakomplicirana procedura 😀 izdelek moram pogledat, potipat, preizkusiti… pa čeprav se je že tudi zgodilo, da sem odšla domov praznih rok, a mi enostavno ni dalo miru, da sem se vrnila in kupila, kar sem imela namen že prvič. 🙂

Hyacure Age Active je multiaktivna krema za negovanje predela kože okrog oči in je zasnovana posebej za potrebe kože po 35 letu starosti. Iz dneva v dan se srečujem z problemom, ki se imenuje “podočnjaki”. 😉 Zato je plus razlog, zakaj preizkusite tole kremico, ker zmanjšuje in preprečuje nastajanje podočnjakov, gubic in zabuhlosti okrog oči.  🙂 Vsebuje formulo, ki kožo globinsko vlaži in pospešuje obnovo celic kože. Obogatena je z posebna sestavo kreme, ki intenzivno vlaži in preprečuje gubanje kože zaradi izsušenosti, kožo gladi in povečuje njeno elastičnost. Super! Upam, da sem našla rešitev in po večkratni uporabi bodo znatno manj vidni podočnjaki.

UPORABA:  Kremico  nanašam dvakrat dnevno zjutraj in zvečer na očiščeno kožo okrog oči. Vedno  se nanaša z nežnim tapkanjem prstancev. 

FARMASI 1

 

Seveda, nujno  kar še moram izpostavit je TOP katalog. Jaz sem čist navdušena nad njim, tako slikovno barvit in pregleden, pod vsakim izdelkom so lepo opisani izdelki, nasveti, barvne sheme, za lažjo odločitev, kateri izdelek nam bo ustrezal in je primeren našemu tipu kože. Verjemite, zame je takšen katalog izrednega pomena, kajti vse kar kupujemo preko spleta, kupujemo z očmi,  ne vidimo, ne moremo izdelka vzet v roke in si ga od blizu pogledat, zato je še en dodaten plus in paša za naše očke. 🙂 Veselo nakupovanje!

 

O avtorju