Članki bloga

Men’s Fashion | Fashion Trends 2016

Men’s Fashion | Fashion Trends 2016

Modni styling

VSAK MOŠKI bi moral v svoji garderobi imeti klasične kose, kot so dobri čevlji, elegantne hlače, lepa obleka in uglajene superge. Čevlji z izbranimi detajli bodo lepo zaključili vsako moško kombinacijo. Zato je pomembno tudi za moške, da garderoba mora prav tako zajemati osnovne klasične kose, s katerimi se lahko kadarkoli prelevite v elegantnega gospodiča ali gospoda. Seznam naj zajema naslednje kose: 

Modne superge:  to so mišljene takšne, ki bi se prav lepo ujele tudi s sproščenimi elegantnimi hlačami. Udobne superge bodo odlično opravile svojo nalogo, poleg tega pa so primerne tudi za številne druge priložnosti.Zato so superge lahko zelo modne in primerne za skoraj vsako priložnost.
Modni gležnjarji:  so vedno v  trendu, zato si jih pogumno privoščite! Nekoliko bolj nevtralni odtenki bodo poskrbeli za umirjen videz, višji čevlji pa vam bodo v hladnem, vetrovnem in po možnosti še zasneženem vremenu prišli še kako prav. Izberite obliko in barvo, ki vam najbolj ustrezata, in si podarite zanesljiv korak.
Čevlji z vezalkami:  Vsakič, ko ste v dilemi, kaj obuti, bodo rešitev klasični usnjeni čevlji z vezalkami. Pristajajo namreč k vsemu. Težko boste našli tako univerzalen par obutve, ki ga lahko uporabite pri toliko kombinacijah. Klasične čevlje z vezalkami lahko nosite h kavbojkam, k poslovnemu kostimu in mali črni obleki.
Klasični čevlji:  so šik, elegantni in prefinjeni. Klasični čevlji bodo odlična izbira za tiste bolj resne priložnosti, pa tudi za v službo, na zmenek ali kakšno kulturno prireditev. Za bolj sproščene dogodke pa lahko brez slabe vesti izberete tudi kakšne manj resne in manj klasične čevlje, ki vam bodo pomagali izraziti vaš osebni slog.
Čevlji iz semiša:  Bodite drzni pri izbiri barv, ne bojte se obuti modrih, zelenih ali celo rdečih! Elegantni čevlji iz semiša so vedno videti dobro. Kadar iščete nekaj, kar je lepše od superg, a manj formalno od usnenjih čevljev, so čevlji iz semiša najboljša rešitev.
LOUIS VUITTON

“A bo držalo, da ženske zmeraj stavijo na moške v dobrih čevljih?! “

Korak naj bo lahkoten, nežen, zapeljiv, sproščen, eleganten. Na kakovost velja biti pozoren tudi pri izbiri  obutve, saj je pomembna za dobro počutje v običajno dolgem napornem dnevu. Posebno pozornost namenite udobju. ?

Image6

Če ste povprečen moški, morda nekoliko manj uživate v izbiranju obutve kot povprečna ženska, to pa nikakor ne pomeni, da za vas ta del garderobe ni pomemben. Ravno nasprotno, pravi čevlji bodo zaokrožili vašo podobo in poskrbeli za urejen videz.

Superge, superge in superge!!!! ? Je res, da smo praktično v času, ko so superge prevzele vlogo vsakodnevne obutve. Vendar ni res, da to pomeni neprestano nošenje superg. Nič ne pokaže resnega modnega moškega kot par dobrih usnjenih čevljev. Če se nekoliko prepustite in v trgovinah s čevlji pogledate na police s čevlji boste hitro ugotovili, da je na voljo nešteto modnih parov. Tudi tu ne pozabite na mešanje stilov in modne kombinacije. Vsakodnevni par jeans hlač s pomočjo para športno-elegantnih čevljev in plašča, lahko izgleda zelo modno.

Image3
NAJVEČJI KIKS! ⚠  Sijočih črnih usnjenih čevljev nikoli ne nosi s kavbojkami. Če kdaj naletiš na modno pravilo, da superge niso dovoljene, to še ne pomeni, da jih lahko brezglavo zamenjaš za elegantne črne čevlje, zraven pa oblečeš kavbojke. To je klasični modni kiks. Čevlji naj se ujemajo s pasom. To je staro pravilo, ki je še vedno vredno zlata. Boš obul črne čevlje? Potem naj gre zraven še črn pas. Še boljša kombinacija pa so čevlji in pas v kamelji barvi.
Četudi povprečen moški morda nekoliko manj uživa v izbiranju obutve kot povprečna ženska, to nikakor ne pomeni, da za moške ta del garderobe ni pomemben. Ravno nasprotno, pravi čevlji bodo zaokrožili vašo podobo in poskrbeli za urejen videz.

MEN`S BASKETBALL SHOE 1

 

O avtorju