Članki bloga

Vau: ženski “it” čevlji: Spring/Summer 2016

Vau: ženski “it” čevlji: Spring/Summer 2016

Modni styling

Glavni trendi čevljev ? v letu 2016 je praktičnost, inteligenca in zanesljivost v kombinaciji z žensko eleganco. Izbor trendovskih čevljev, ki jih bomo nosile je velik in zanimiv… čevlji z debelim podplatom in polno peto, ki so zaradi udobnosti in videza hitro postale popularne ( sama jih najpogosteje oblečem k kavbojkam, super se kombinirajo z maksi krili, kratkimi krili in hlačami,… ) in zanimivimi barvnimi in vzorčastimi kombinacijami, kovinske rokerske gležnarje ter seveda močno okrašeni sandali ( zaponk, čipke, vezenine, trakcev ). Seveda iz mode ne gredo nizki preprosti gležnarji, bolj preprosti sandali z ravnimi podplati ( če je dolg delovni dan, idealni, ker se izognemo težav in bolečin ) ter zanimivo nizki elegantni čevlji. Ne pozabimo na balerinke, ki bi jih morala imeti vsaka ženska v omari. So lahke, preproste in so dobra kombinacija za prosti čas. Posebno mesto bodo v leto 2016 našli tudi slip on čevlji. 🙂 ?

Obutev ni le nujni del garderobe, ampak šibkost številnih fashionistk.

Leto 2016 so zaznamovali sandali ? Frontline oblikovalke Tamare Mellon. Zanimive minimalistične sandale s prozornimi paščki obožujejo zvezdnice, med katerimi je tudi priljubljena Gigi Hadid. So ti všeč? 😉
Sama sem ponosna lastnica velikega števila parov visokih petk… ? Obožujem jih! … Se strinjate, ženske nimamo nikoli dovolj čevljev?! 😉 Pri meni se prej pojavi problem, ko jih imam preveč in se ne morem odločiti, katere obuti…  ? Zakaj visoke petke?! … Namreč z lepimi petkami dosežemo popolno eleganco, zato je zelo pomembno, kakšne čevlje izberemo k določenimi obleki. Za info, tiste, ki imate raje polne pete, to je obutev, ki jo lahko nosite k vsemu , v službo, prosti čas, po nakupih,…

Ena izmed najbolj pričakovanih modnih revijah za Givenchy je potekala v New Yorku Givenchy čevlje pomlad-poletje 2016 in posebno pozornost zaslužijo elegantni čevlji s konicami “pointed-toe”. Moto Givenchy čevljev se kažejo, v preprosto in razumljivem izrazu: “Verjamem v moč ljubezni«, ki spodbuja, ščiti in navdihuje. Čevlji so prefinjeni, seksi v ženskem slogu. Givenchy je izdelal več podobnih si modelov, razlike so; okrašeni z teksturirane vezenine in kristalov ali vrhunsko belo in črno čipko. Ta kombinacija je lahka, zračna, elegantna in stroga in daje neverjetno zapeljivost in lepoto.
ŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽ 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DIOR – THE SUMMER 2016 CATWALK
Diorjeva kolekcija je iz razkošnih materialov in namenjeni za vrhunsko eleganco. Čevlji imajo koničasto linijo “pointed-toe”, vgravirano zaponko z usnjenim trakom, ki se elegantno ovije okoli gležnja. Ne manjka čipke in barvnih kombinacij.
Bistvo ženskosti. ŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽ

 

 

 

 

 

 

 

LINOMUZI
Lino Muzi pomlad/poletje 2016, je zbirka ženskih italijanskih čevljev. Kolekcijo je ustvarjalna, edinstvena in inovativna z duhom nove generacije. Moto Lino Muzi: zanesljivost, strokovnost in natančnost.

ŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽ 1
ŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽ 3

ŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽ 4

O avtorju