Članki bloga

Čudovita Beach Bunny kolekcija za letošnje poletje: kopalke  2016

Čudovita Beach Bunny kolekcija za letošnje poletje: kopalke 2016

Modni styling

Že res, da je zima, ☃ a to še ne pomeni, da ne moremo že zdaj “pokukat” ? po katalogih ali spletnih trgovinah kjer nam ponujajo velik izbor nove kolekcije kopalk in bikink. Mene je navdušila, ? kajti kroji so zapeljivi in z domiselnimi detajli… In kaj nam mora bit pri tem pomembno?! … da z ustreznim izborom kroja svojo postavo predstavimo v najlepši luči.:)

Gremo na vroče… ☀ In kaj je tisto, na kar ob besedi ‘poletje’ najprej pomislimo? … Ja seveda, prav gotovo vročina, sonce, morje, mivka, vroča ženska telesa (bi komentirali moški) 😀 in nagajivi, sexy bikiniji.  Poletje je med drugim čas za druženje, pohajkovanje, počivanje in uživanje na plaži: »Smisel življenja je ležanje na plaži, z možgani na off in čivavo na straži …« Ja,  moja bi mene bolj slabo stražila. ?

Ok, da se vrnem nazaj k temi Beach Bunny kolekciji kopalk, pa ti priporočam, da preden vklopiš možgančke, in razmišljaš, kakšne kopalke bi ti pravzaprav sploh imela to poletje, si spočij oči na spodnjih slikah in si oglej nekaj model, ki so res TOP! ? Na izbiro so čudoviti modeli enodelnih in dvodelnih kopalk ter bikink. Posebnost kolekcije 2016 je nekoliko drugačna, IN so enodelne kopalke z kombinacijo zlate zadrge, širokih naramnic  in  prosojnih, čipkastih tkanin. Dvodelne z križnimi trakci, ki naredijo lep dekolte in tudi postavo. Potem so še tukaj kopalke z visokim pasom, ki lepo poudari obline, kot so pas in boki. 🙂 Zagotovo pa so bikinke tiste, v katerih boste izžarevale žensko seksipilnost. Veliko modelov je ročno izdelanih, vzorci so barviti in zgornji deli so nekaj posebnega, bolj zaprti, razkrivajo manj dekolteja.  Izstopa bikini z pozlačeno ogrlico, Ima prekrižan vratni izrez, ki se zaveže na hrbtu. Ja temu lahko rečemo “Izbran slog!” Ostali so pa nespremenjeni različni vzorci z volančki, resicami in vseh živih barv.

 

swimwear 2016

Še nekaj nasvetov, ki vam bodo prišli prav, če ne veste, kako in kateri model kopalk bi izbrale, da bo najprimernejši za tvojo postavo: 🙂

Image17
ZA VEČJE OPRSJE …
Izberi … modrčke, ki imajo širše naramnice ali takšne, ki se zavežejo za vratom. Košarice naj bodo močne iz s kostmi, da nudijo dobro podporo prsim. Dobre so tudi enodelne kopalke s premišljeno postavljenimi vzorci, ki vizualno zožijo pas.
Se izogni … premajhnim modrčkom, ki ne držijo prsi na mestu. Volančki na spodnjih delih preusmerijo pogled na ta del telesa in vizualno razširijo boke.

ZA DEŠKO POSTAVO …
Izberi … peplum modele, volančke in ostale dodatke, ki se jim morajo obilnejše postave izogibati. Ti detajli bodo na pogled povečali prsi in postavi dodali zapeljive boke. Med vzorci izbirajte opazne barvne kombinacije, tudi vodoravne črte so kot nalašč za vas.
Se izogni … enostavnim enobarvnim bikinijem brez dodatkov – bolj kot bo model preprost, bolj brezoblična bo postava, ki je sicer pri ženskah zaželena. Hlačke z zelo nizkim pasom podaljšajo trebuh, modrčki z visokim izrezom pa sploščijo prsi.

ZA OPAZNE BOKE …
Izberi … modrčke z nebroj dodatki, ki bodo ustvarili bujnejše prsi in uravnali razmerje z boki. Hlačke naj bodo manjše, preproste, s čim manj materiala, saj ta ustvari videz polnosti.
Se izogni … modelom z nevtralnimi modrčki in opaznimi hlačkami, ki pritegnejo pozornost na spodnji del telesa. Primerni niso niti modeli, ki imajo hlačke v obliki bokseric.

ZA DROBNE PRSI …
Izberi … dodatke, ki poudarijo prsi, na primer volančke, resice, našitke in opazne potiske. Modrčki naj bodo podloženi, saj bodo nudili oporo in iluzijo polnosti.
Se izogni … preprostim trikotnim bikinkam in enobarvnim modelom brez dodatkov (bandage), ti bodo prsi še zmanjšali in sploščili.

ZA OBILNE OBLINE …
Izberi … modele, ki ustvarijo videz pasu. Dvodelne kopalke z visokim pasom bodo odlične, prsim pa naj oporo nudi dober nedrček s širokimi naramnicami. Poigrajte se s potiski in barvami, za vas ni dobra le črna! Izkoristite tudi dodatke, na primer resice in volančke, ki prikrijejo dele, ki jih ne želite kazati.
Se izogni … modelom s krili, ti za mlade niso primerni, saj delujejo matronasto. Prav tako ne kupujte preprostih bikink s trakci, saj prsim ne bodo nudili opore, pa še zarezovali se vam bodo v kožo.

Image20

Poletje je  zame najlepši letni čas – svoboda od odvečnih oblačil.  🙂

Image3

O avtorju