Članki bloga

Mojstrovina lepote – Giordani Gold MasterCreation ?

Mojstrovina lepote – Giordani Gold MasterCreation ?

Lepota

Šminka je del vsakdanjika skoraj vsake ženske. Lepe negovane in privlačne ustnice so predpogoj za lep obraz in popolni izgled.
Za vsako žensko obstaja vsaj en odtenek šminke in najpomembneje je, da lahko izberemo šminko, s pomočjo katere se počutimo lepo. Si že odkrila svojega?

Negovane in naravno lepe ustnice boste imele s pomočjo šminke MasterCreation. Zakaj? Ker ni navadna šminka, je nekaj posebnega:

  • V trenutku odpravi znake staranja ustnic
  • Ustnice so lepo navlažene
  • Fina kremna tekstura lepo drsi po ustnicah

Nikamor brez šminke. Obožujem jih že od nekdaj. So bile obvezen del vseh zabav, preplesanih noči v diskotekah, nanje pa se je “ujel” tudi moj fant.

»Lepe, pogumno naličene ustnice privabljajo pogled in pozornost drugih.«

Najbolj pomemben detajl celotnega videza so mi lepo obarvane ustnice. Ne bojim se poseči tudi po bolj izrazitih odtenkih šminke, ravno nasprotno. Sicer pa za vsakdanje nošenje mi bolj ustrezajo nevpadljive barve, kot je ta odtenek – resnično čudovit. 

Zakaj me je navdušila Giordani Gold MasterCreation šminka?…
Bogat odtenek Delicate Pink z dvojnim učinkom v trenutku in skozi čas poskrbi za bolj polne in mladostne ustnice. Se lepo sklada z barvo in podtonom moje kože, poudaril oči in barvo las.  Ustvarjena je bila s poudarkom na bogatem zaključku, dekadentni kremni strukturi in pomlajevalni tehnologiji. Vsebuje vlažilni biomimetični peptid, ki poskrbi za večjo vitalnost ustnic.

Najprej na ustnice nanesem hranilni balzam. Za maksimalno poudarjenost malce pudra, ki zagotovo poudari barvo ustnic. Šminka Deliate Pink (33387) je lepo mazljiva, bogata kremna tekstura med nanosom razvaja ustnice, dolgo obstojna in s svileno žametnim zaključkom. Odlična je tudi ponudba in to kar v desetih sijočih odtenkov – dobro darilo za Božička. 
cena: 14,90€     8,99€


? tyasha marcelly

Razvajaj svoje ustnice in le-te ti bodo hvaležne. Verjemi, ko boš našla svoj odtenek, ti ob vseh komplimentih in občudojočih pogledih zagotovo ne bo žal. Nasprotno, kmalu boš lastnica ne le ene, ampak dveh, treh in več odtenkov. Predlagam ti, da pokukaš na povezavo in prelistaš katalog, kajti ponudba je zelo privlačna  Oriflame.

Za vse novosti, me lahko spremljaš na IG profilu ⏩ pinky_fashion_blog in fb strani Pinky Fashion Blog .

Tyasha te pozdravlja, ?

O avtorju