Članki bloga

TREND edition: essence ? “happy kawaii” ?

TREND edition: essence ? “happy kawaii” ?

Lepota

Neonske luči, pastelne trgovine in ljubka kawaii hrana – dobrodošla v Tokio!
Nova essence trend kolekcija “happy kawaii” med aprilom in majem 2018 predstavlja japonsko metropolo, ki je znana po ljubkem in norem vzdušju. Inovativni lepotni izdelki s srčkano embalažo so predstavljeni v tipičnem kawaii stilu. Omejeni izdelki zagotavljajo dobro razpoloženje in poseben faktor ljubkosti na nohtih in obrazu.

kreda za lase
S kredo lahko poudariš posamezne pramene las ali samo konice. Zaradi priročnega ročaja je rokovanje hitro&enostavno. Barva se odstrani s šamponom.
01 nothin´without muffin
cena: 4,39€


 
Želiš hitro in enostavno spremembo barve las? Kreda za las omogoča lepotno zabavo in kratkotrajno spremembo in popestritev vsakdanjega izgleda. Je res zelo enostavna in priročna za uporabo. Lahko pobarvaš konice las ali celotne pramene. Ima praktičen ročaj, ki omogoča super enostaven nanos: željeno dolžino las potegni skozi “kastanjeto” in končano! Barva ostane dokler se jih ne opere.
Bodi drzna, bodi modna in spreminjaj barvo las brez omejitev – danes roza, jutri zelena… zagotovo boš izstopala. Priporočam! ?

nogavice
Super ljubke cupcake nogavice s trendi dizajnom, ki je viden tudi ko imaš nogavice oblečene. Narejene so iz lahkega in prijetnega materiala, ena velikost za vse!
01 muffin compares to you
cena: 3,29€

pilica za nohte
Unikatna in ljubka pilica za nohte v obliki kartona za mleko. Zdaj lahko ustvariš sanjske nohte v samo štirih enostavnih korakih.
01 what do you milk?
cena: 1,59€

nalepke za obraz&nohte
Samolepljive nalepke lahko uporabiš za obraz in nohte. Ljubki kawaii motivi ti bodo zagotovo pričarali nasmeh na obraz!
01 donut worry! be happy!
cena: 1,99€

3D dekoracija za nohte
Večbarvne bleščice spominjajo na tvoj najljubši krof ali kawaii hrano in zagotovo popestrijo vsako poslikavo nohtov. Preprosto jih nanesi na še moker lak za nohte, počakaj, da se posušijo in nato utrdi z nad lakom.
01 life is better with sprinkles     02 laugh.love.eat.repeat
cena: 1,59€

senčilo za oči
Dva osvetljevalca in štiri senčila za oči z različnimi efekti ustvarijo edinstven “smokey eyes”. Svilnato mehka tekstura se enostavno nanaša in zabriše. In ljubek motiv krofov zagotovo dvigne tvoje razpoloženje!
01 calories donut count!
cena: 5,49€

rdečilo za lica
S temi zelenimi rdečili v stiku enostavno narišeš “srčkana lička”, saj se tekstura ob stiku s kožo iz zelene spremeni v roza.
01 happiness is ice cream!
cena: 2,99€

odstranjevalec šminke
Odstranjevalec šminke je skrit v super ljubki embalaži za mleko in ima inovativno teksturo! Uporabiš ga skupaj z vodo in vatno blazinico ter odstraniš vse vrste in teksture šmink, brez izsušitve ustnic.
01 love in a bottle (of milk)
cena: 2,79€

lak za nohte
Trije pastelni laki za nohte z visokim prekrivanjem in sijajem zagotavljajo čudovite, pisane nohte. Čudovita embalaža v obliki sladoleda je dodaten faktor ljubkosti.
01 you`re my flavorite     02 games of cones     03 uni-cone
cena: 1,59€

Trend kolekcija je na voljo v drogerijah Dm, na Click2Chic in Ličila.si ter Spar Citypark Lubljana na voljo od 04.04. naprej.

Do naslednjič,  ?

O avtorju