Članki bloga

Arganova Oljna krema za mladosten videz kože …

Arganova Oljna krema za mladosten videz kože …

Nega obraza

Arganovo olje že stoletja uporabljajo tako v prehrani kot tudi v  kozmetiki. Največje uporabnice smo predvsem ženske, saj se zavedamo, kako blagodejno vpliva na kožo; gladi gubice, jo pomlajuje in ohranja lepo ter ima zaščitne lastnosti.
je pravi strokovnjak za arganovo olje že več kot 25 let. Ustvarila je novo anti-ageing kolekcijo z najvišjo koncentracijo ekološkega arganovega olja : .

Dokazana učinkovitost pomlajevalnih formul iz kolekcije :
• Zglajene gube in gubice
• Čvrstejša koža
• Bolje oblikovana kontura obraza

Uporaba: masažna tehnika, s katero si zjutraj in zvečer nanesem kremo, je sestavljena iz naslednjih treh preprostih korakov in sicer:

Glajenje obraza: majhno količino kreme nanesem na obraz, nato s tremi prsti pogladim kožo od strani nosu do ličnic, nato pa narahlo pritisnem za eno sekundo. Potem pogladim kožo od ličnic do senc in znova pritisnem.
Glajenje čela: po tri prste položim na notranjo stran obrvi in narahlo pritisnem za eno sekundo. Kožo pogladim navzgor vse do lasišča, nato pa nadaljujem ob lasišču navzdol do senc in zaključite z rahlim pritiskom.
Učvrščevanje konture obraza: po tri prste položim na kotiček ustnic, nato pa kožo pogladim v smeri proti ličnicam. Narahlo pritisnem na sredino lic, nato pa pogladim kožo vse do ušes.
Navodila si lahko ogledate v spodnjem videu ⤵

Vsak ritual izhaja iz:
akupresurnih tehnik za drenažo in poživljanje kože
tehnik za “lifting” za izboljšanje čvrstosti in napetosti kože

Ali sem zadovoljna in vam jo priporočam?!…
Vsekakor. Privoščimo svoji koži le najboljše. Vzemimo si čas zase in poskrbimo za svoj mladostni videz in zdravje kože, le-ta pa ima tudi pozitivne učinke na naše počutje.

Do zdaj nikoli nisem izvajala te oblike masažne tehnike in tudi zame je to nekaj novega.
◾ Všeč mi je, da zjutraj z masažo hitro prebudim svojo kožo, zvečer pa postopek ponovim in si vzamem več čas za razvajanje.
◾ Kremo uporabljam že nekaj časa in po dolgotrajnejši uporabi postane koža bolj mladostna, spočita, napeta in sijoča, gube so manj vidne in poglajene.
◾ Bogata kremna organska formula se hitro vpije v kožo in ne pusti mastnega sloja.
◾ Izboljšuje strukturo kože, ki je po uporabi prisotnega olja mehka, gladka in prožna.
◾ Odlično neguje in intenzivno nahrani kožo ter na njej pusti žameten občutek.
◾ Vonj ni izrazit, je nežen in prijeten.
Zadovoljna!!

Sestavine:
99% vseh sestavin je naravnega izvora.
25 % vseh sestavin je pridobljenih z ekološkim poljedelstvom.

ocena: 5/5
cena: 41,70€

Ali si tudi vi vzamete čas zase ob vseh dnevnih prenatrpanih urnikih in negujete svojo kožo?

Verjamem, da so tudi ostali proizvodi kozmetike Melvita vredni poskusa. Če iščete za svoj obraz ali telo resnično kakovost, potem ne boste naredili napake, če izberete izdelke iz spletne trgovine ⏩ . Za vse novosti pa jih spremljajte na facebook strani ⏩ MelvitaTwitter strani in moji fb strani ⏩ Pinky Fashion Blog

Uživajte v branju, ?

O avtorju