Članki bloga

Temelj mojega ličenja • The ONE Tremendous Big Volume maskara

Temelj mojega ličenja • The ONE Tremendous Big Volume maskara

Lepota

Maskara za trepalnice je zagotovo temelj ličenja, doda tisto nekaj, kar nam da občutek urejenosti in nam hkrati čudovito poudari oči brez pretiranega truda. A za tak učinek je treba kupiti pravo maskaro in jo nato še pravilno uporabiti.

Pri izbiri sem zelo zahtevna in hkrati pozorna predvsem na dve stvari – samo krtačko in sestavo maskare. To pomeni, kakšna je maskara in kaj se v njej nahaja, še posebej zato, ker jo nanašam na trepalnice in lahko pride v stik z očmi. Vsekakor pa me tudi zanima, kakšen je njen učinek – ali doda volumen, podaljša trepalnice, je vodoodporna, obstojna in še kaj…


                             Iskala sem najboljšo maskaro.
                                                        Sem jo našla?

Zgodba mojih Oriflame maskar…
Preizkusila sem že številne maskare različnih proizvajalcev, z različnimi ščetkami in formulami. A vse prej sem bila razočarana, saj je pri vsaki bila pomanjkljivost.

Pa sem si rekla: Ja nič, pa gremo naprej v bitko iskanja »tiste prave«, ki mi bo ustrezala.

Potrebovala sem kar nekaj časa, pa sem jo tudi našla. Semptembra 2018 sem testirala maskaro WonderLash XXL in se vanjo zaljubila – ta lepotni čudež odpre oči in s tem cel obraz, jih lepo uokviri in poudari njihovo barvo. Trepalnice lepo zgosti in podaljša, globinsko jih neguje ter poskrbi za izjemno ločenost, privihanost in dolžino. Velik plus: trepalnice so nezlepljene. Vsekakor moja zmagovalka!

Konec junija je prišla v mojo toaletno torbico nova OnColour Big Lash maskara, ki ima edinstveno krtačo z vodoodpornimi, navpičnimi ščetinami tako, da enostavno doseže celo najmanjše trepalnice, ki jih lepo poudari, podaljša in obarva. Dosegla sem približno želen učinek, a ne kot sem pričakovala. Zato sem ji dala še več priložnosti. Uporabljala sem jo nekaj dni, da pride do pravega izraza, pa tokrat žal ni bilo tako. Me ni prepričala. Kljub temu majhen minus: povzroči lepljenje trepalnic.
? tyasha marcelly

Kaj pa nova The ONE Tremendous Big Volume maskara?…
Pohvali se lahko z odlično formulo, ki trepalnic ne zlepi ter jih odlično poudari. Resnično deluje in je tudi cenovno dostopna.
Ekskluzivna velika krtačka z več kot 300 ščetinami in petimi zbiralniki deluje v sinergiji z inovativno kremno formulo in ogljeno črnim pigmentom za izjemen učinek in do 24-urno obstojnost.

Izpostaviti bi želela globoko črno barvo; ustvari močnejšo in poudarjeno barvo, ki je ob tem zelo obstojna in se tudi po celodnevnem nošenju ne razmaže. Všeč mi je tudi gosta krtačka, ki trepalnice lepo loči in ‘uredi’, omogoča enakomeren nanos, brez packanja in sprijemanja, precej podaljša, priviha, kar opravi več kot odlično in jih kljub temu precizno ovije v črnino. Brez nadležnih grudic. Narejena je tako, da vzame ravno dovolj maskare.
Kot ime samo pove, res pričara obljubljen volumen. Za moj tip trepalnic, ki najbolj od vsega potrebujejo volumen, se maskara odlično obnese! Me je prepričala. Priporočam!     

Pravilen nanos, ki zagotovi dolge, lepo razporejene in bujne trepalnice…
Z nanašanjem pričnem pri konicah trepalnic in nadaljujem do konic. To zagotovi polnost in intenzivnost pogleda. Z rahlim cikcak gibom barvo optimalno nanesem na trepalnice in tudi prostor med njimi.  Nato ščetko držim tik ob trepalnicah in vedno znova oči rahlo odprem in zaprem, tako z lahkim nasprotnim pritiskom trepalnicam podarim popoln lok. Trepalnice so podaljšane, njihov videz bujen, vsaka zase pa bo na pravem mestu.
Dobro je vedeti: Nikoli ne premikaj krtačko v tubi večkrat gor in dol. Na ta način pride v njo več zraka in maskara se bolj hitro posuši.

Najboljše pa je, da maskara The ONE Tremendous Big Volume nima samo ene lastnosti, ampak podaljša, zgosti in poudari trepalnice hkrati.

Osebno ponavadi ne uporabljam samo ene, ampak kar dve/tri različne maskare. Najprej takšno, ki podaljša moje trepalnice, nato pa še takšno za zgostitev in volumen.

Trepalnice so že dolgo modno lepotni hit; večje so, tem bolje. Si želiš tudi ti lep, gost in naraven videz svojih trepalnic?… Potem se prepričaj sama, klik ‣ oriflame.com in Oriflame.

Tyasha te pozdravlja, ?

O avtorju