Članki bloga

Živahnost v moji lepotni rutini ? Oriflame

Živahnost v moji lepotni rutini ? Oriflame

Lepota

V poletnih mesecih želimo kljub visokim temperaturam ostati sveže in naravne pri uporabi make upa.
Bistvo letošnjega poletnega make upa je v enostavnosti in v njegovi zračnosti, torej za obraz izbiramo tekoče podlage, ki ne obtežijo kože in le malenkostno prekrijejo. Za piko na i pa ustnice zaključimo z čudovito šminko, tako z mat učinkom.

 razkošen MAT zaključek: Giordani Gold Iconic Elixir tekoča šminka

Večna spogledljivka…
Za rdečo šminko pravijo, da je univerzalna, večna in klasična. Skrivnost, kako nositi rdečo šminko, pa tiči v ličenju preostalega obraza. Paziti je potrebno, da ne pretiravamo z ličenjem oči in nanašanjem rdečila za lica.

Rdeča šminka je preprosto nekaj posebnega, tako kot črna obleka – vedno bo modna in vedno jo moramo imeti v svoji omari.

Nič ni lepšega kot pogled na prelepo, nasmejano žensko s sijočimi in sočnimi rdečimi ustnicami.

Zadnja leta tudi sama veliko nosim rdečo šminko za prav vse priložnosti. Tokrat se je moji lepotni rutini pridružila zapeljivka Giordani Gold Iconic Elixir tekoča šminka (Ruby Red – 33806) z edinstveno formulacijo eliksirja, ki vsebuje koncentracijo pigmentov. Odlično pigmentirana kremna tekstura z enim nanosom prekrijem cele ustnice. V mat videz se začne sušiti skoraj takoj in je v minuti, do dve čisto mat. Odlična obstojnost, ki ustnicam nudi razkošno udobje, za to pa poskrbi ikonično arganovo olje. Na ustnicah se na začetku čuti kot nekakšen sloj, ampak ustnic ne izsuši. Mat zaključek se razvije v čuten in izrazito prefinjen videz ustnic.

Z Giordani Gold Iconic Elixir tekočo šminko boste ves dan izgledale in se počutile brezhibno. “Must have“ za vse ljubiteljice pravih mat finišev.

Uporaba: pred nanosom moramo poskrbeti, da bodo ustnice gladke. Lahko jih namažemo z vazelinom in napudramo za daljšo obstojnost šminke. Potrebna je tudi natančna aplikacija. 

Na voljo je še več odtenkov, tako da boste zagotovo zase našle kakšnega, ki vam odlično pristoji.
cena: sedaj 10,99 € ❗


 The ONE kremni osvetljevalec
Svilnat kremni osvetljevalec vsebuje delce, ki odsevajo svetlobo, kar poskrbi za nežen sijaj, posebni pigmenti pa obenem zakrijejo nepravilnosti.
Struktura kreme je super, saj se lepo razmaže. Uporabljam ga v teh poletnih dneh, da dodam nekaj leska na obraz, da dobim zelo sijoč, zdrav in svež videz. Osvetljevalec nanesem le na tista mesta, ki so običajno najbolj izpostavljena svetlobi. Tehniko osvetljevanja oz. strobing lahko uporabite za dnevno ali večerno ličenje. Osvetljevalec nanesite na: sredino čela, notranji kotički oči, nad in pod obrvi, najvišji del ličnic, nos, nad ustnicami in sredina brade. 
Uporaba: kremen osvetljevalec najprej nanesem na zgornji del ličnic, brado, nad zgornjo ustnico in nad obrvi. Da bi osvetlila predel okoli oči, ga nekaj nanesem še ob obrvi, za piko na i pa še ob zunanje in notranje kotičke očes. Praktičen za v torbico.
cena: sedaj samo 2,99 € ❗


? tyasha marcelly

Drage dame, preden zaključim še to. Nanesite le tisto rdečilo, ki vam je všeč in s katerim se odlično počutite. ? Tukaj najdeš veliko izbiro, hitro skok na spletno stran ⏩ Oriflame in fb stran ⏩ Oriflame.

˝A smile is the best makeup any girl can wear.˝

O avtorju