Članki bloga

Na dopust z trend kolekcijo ? “CUBANITA”

Na dopust z trend kolekcijo ? “CUBANITA”

Lepota

Se odpravljaš na obisk čudovitih peščenih plaž, divjih zabav in kljub visokim temperaturam želiš ohraniti svež videz ličil?
Ko se ženske odpravljamo na morje, smo rade urejene tudi na plaži. Da bo popolno in ne preveč, je dobro vedeti, kakšna ličila tudi izbrati in česar nikakor ne sme manjkati v tvoji toaletni torbici. To poletje je posebno pozornost pritegnila edinstvena kozmetika “cubanita”, ki je postala HIT POLETJA.

Se dobimo letos na Kubi? Odhajate na dopust in ste popolnoma brez pripomočkov za poletno ličenje? ⤵
Priljubljeni essence izdelki, ki so zaradi svojega ”sweet” izgleda paša za oči – ki te takoj privabijo, so na počitnicah nepogrešljivi.
Z novo trend kolekcijo “cubanita”, essence od Julija do Avgusta 2017, potuje v državo ritmičnih plesov in pisanih kadilakov, kjer širi karibsko vzdušje s poletnimi barvami in tropskimi motivi na lepotnih izdelkih.

NA TESTU: OSVETLJEVALEC
Osvetljevalec (01 mi corazón), ki ne sme manjkati v tvoji kozmetični torbici. Vsebuje drobne kovinske, svetleče pigmente, ki zagotavljajo lep in nekoliko intenzivnejši sijaj na ličkih – občutek kubanske plaže.

NA TESTU: PUDER V PRAHU baking&banana
Puder v prahu baking & banana je na voljo v zelo svetlem odtenku in je zato idealen za tehniko “baking” ali kot mat osvetljevalec.

KOZMETIČNA TORBICA
Ljubka platnena kozmetična torbica z motivim banan in smešnim napisom, ki je popolna za shranjevanje lepotnih izdelkov.

MNENJE/OCENA
Večino od nas skrbi za naš zunanji izgled. Če dandanes nismo “poštimane” v nulo, nismo zadovoljne same s sabo, kaj šele srečne. Ali včasih pretirano skrbimo za svoj izgled?
Ne, ženske smo nore na ličila. Brez njih enostavno ne gre! Ravno z ličili poudarimo svojo lepoto.
Z bogato in raznoliko ponudbo trend kolekcije “CUBANITA”, imamo veliko možnosti ustvarjanja poletnega videza.

Nepogrešljiv pripomoček pri ličenju je med drugim tudi osvetljevalec obraza. Osebno sem zadnje čase nora na osvetljevalce in to je pravi ‘must have’ finish na mojem obrazu. Rada ga uporabljam in je primeren za poletni čas. Ker vsebuje drobne kovinske, svetleče pigmente, z njim ustvarim svež videz obraza, ki bo nežno zasijal.
Nova trend kolekcija se poigra med palmami in te nas popeljejo v brezskrbno uživanje na dopustu, kot tudi doma. Nanesemo ga: pod oči, in po sredini čela (s tem osvežimo obraz in odpremo pogled), okoli nosnic, na sredino brade in okoli kotičkov ust. Za osvetljevanje teh predelov lahko uporabimo tudi osvetljevalec v prahu. Zadovoljna! Osvetli in otopli polt za popoln mladostni videz.
Da pa ne boste česar pozabile, je tukaj tudi ljubka kozmetična torbica, z motivom vesele banane, v katero spravite najnujnejše kozmetične pripomočke. 

Trend kolekcije essence, me vedno znova navdušujejo!

Trend kolekcija je na voljo v drogerijah DM, drogerijah Tuš, E.Leclerc Ljubljana in Maribor, Mercator hipermarketih z essence stojalom in spletni trgovini Click2chic.

O avtorju